November 29, 20213 yr И Моше и Тиркета и Гранде Милована. Онтопик, Југовић уместо Јокановића... За Панчева свакако место бар на клупи.
November 29, 20213 yr jugović i jokanović nisu igrali na istim pozicijama. to što jugović u zvezdi uglavnom pokrivao defanzivne zadatke ne znači nužno da je igrao dmc-a jokanović je klasični dmc a traži se dmc
November 29, 20213 yr Menjam formaciju u 4-3-3 - BEZ DMC-a Tri ofanzivna veznjaka - bekovi u slobodno vreme mogu da igraju dmc
November 29, 20213 yr 12 minutes ago, Meazza said: Jugovic i Modric u DMC paru kao Klodoaldo i Gerson? To mi je neka zamisao, sa Piksijem ispred njih. Perverzija.
November 29, 20213 yr 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: fascinantno je nepoznavanje fudbalske igre Jebem li ga, gledao sam ga dok je još bio u Radu na kaljenju.
November 29, 20213 yr 4 minutes ago, Meazza said: Pa polivalentan igrac, moze da igra bilo gde u veznom redu. da može, ali nije mislim da više verujem sudu marčela lipija
November 29, 20213 yr 3 minutes ago, Sandugp said: Menjam formaciju u 4-3-3 - BEZ DMC-a Tri ofanzivna veznjaka - bekovi u slobodno vreme mogu da igraju dmc "Umiranje u lepoti"
November 29, 20213 yr 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: da može, ali nije mislim da više verujem sudu marčela lipija Ali on jeste igrao i to u Juveu: http://www.footballuser.com/formations/2017/10/1635620_Juventus.jpg
November 29, 20213 yr po ovom grafičkom prikazu, koji ne govori apsolutno ništa, zinedin zidan je levo krilo