Jump to content
IGNORED

CRVEN BAN DECENIJE


Quizmaster

Međunarodno prvenstvo Srbije za anagramiste - Crven ban decenije  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nakon dvogodišnje pauze, enigmatski Crven ban (deo tradicionalnog Međunarodnog prvenstva Srbije za anagramiste) u punom sjaju se vraća na PPP! Naime, posetioci ovog foruma ranije su birali najbolji vulgarni anagram godine, a ovom prilikom biće održan izbor za Crven ban decenije! :kecman:

 

Na spisku je 12 anagrama iz pomenute kategorije, tako što osim 10 pobedničkih od 2011. do 2020. imamo još dva drugoplasirana koji po proceni organizatora zaslužuju dodatnu šansu, Glasajte za anagram koji vam se najviše sviđa, a ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri, potvrdite vaše učešće porukom u okviru ovog topika. U anketi će biti nagrađena dva glasača, nekom od mojih enigmatskih knjiga po izboru.

 

Glasovi se primaju do 25. oktobra 2021. u 20 časova. U slučaju da dva ili više anagrama budu imala jednak broj glasova, prednost će imati anagram koji je prvi potvrđen u nekoj od poruka glasača. Ugodna zabava! :fantom:

  • +1 1
  • Hvala 1
Link to comment
  • Hamlet Strašni pinned this topic

Nakon početnog zamaha igra se zaustavila na 34 glasača. Ostalo je na tome da je poslednji anagram skupio najviše glasova, što se ne slaže sa glasanjem ljubitelja enigmatike na mom blogu, ali mogu primetiti da su ukusi ipak slični, jer radovi koji su vam se svideli su uglavnom visoko rangirani na obe liste.

 

Hvala svima na učešću u igri, kad budem imao zvanične rezultate saopštiću sve te podatke, kao i imena dobitnika mojih knjiga.

  • Hvala 1
Link to comment

Na bloku ŠMEK (Šah-Mozgalice-Enigmatika-Kvizovi) objavljeni su rezultati glasanja u "A" i "B" finalu, te na izboru za "Crven ban decenije", u kome su dodatno učestvovali i posetioci ovog foruma.

 

Načini ova dva glasanja se bitno razlikuju, pošto se  na mom blogu daju ocene 5-4-3-2-1, a ovde se glasači opredeljuju samo za jedan rad koji smatraju najboljim. Bez obzira na te razlike, kad uporedimo obe liste vidimo da se od top-5 anagrama četiri podudaraju. Naše forumaše verovatno je impresionirala dužina mog anagrama, pa su ga zato rangirali kao najbolji, što objektivno ipak nije, no hvala na toj forumskoj tituli :cool: 

 

Kao što sam i najavio, dvojica glasača će dobiti za nagradu neku od mojih knjiga, a to su Joe D. i Draganče, koji će mi javiti adresu na koju da im pošaljem nagradu. Što se tiče konačnog poretka na zvaničnom glasanju, on je bio ovakav:

 

1. Kristian Knežević, Đurđevo: SA KURCEM DO KOLENA BIRA SNAŠU! (seksualno obdareni muškarac)
2. Rudolf Reić, Split (Hrvatska): CAKLI PIZDA, BRIJALA SE! (brazilska depilacija)
3. Ivan Andonov, Beograd: OPASNO MI TREBA KOITUS! (promiskuitetna osoba) 
4. Zoran Radisavljević, Novi Sad: S TITOM JAKI, PA KURČINA! (komunistička partija) 
5. Tomislav Popović Beograd OVA ŠTO NE DA PICU! (poštena udovica) 
6. Mirko Rančić, Sombor: PRISTOJNI, ALI TUCATE! (elitna prostitucija) 
7-8. Zoran Radisavljević, Novi Sad: DEDA, GROZNO VAS LAŽU, A ODNOSE I KEŠ. NEKA IDU U TRI PIČKE MATERINE! (Svake četiri godine naš narod dokaže da se ne razume u politiku)
7-8. Nenad Savić, Beograd: CENI TAJ KO PRCA! (kontracepcija) 
9. Čedomir Jelić, Vareš (BiH): GREH LETI NA PENIS! (genitalni herpes)
10-11. Mirko Rančić, Sombor: ZAJEBI REČI, KARAJ! (jezička barijera) 
10-11. Kristian Knežević, Đurđevo: ONA PRSKANJA KITE OKVASE GRLO! (praktikovanje oralnog seksa) 
12. Rade Goljović, Baljevac: ZA NEKE JE FALUS SITAN! (seksualne fantazije) 

 

Hvala svima na učešću u igri. Ako vam se dopadaju anagrami i želeli biste i sami da se oprobate u sastavljanju, za koji dan počinje jubilarno, 20. Međunarodno prvenstvo Srbije za anagramiste. Dobro došli i ugodna zabava! :D

  • +1 5
  • Haha 1
  • Hvala 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...