Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Have_Fun said:

nesto su spominjali da je to zbog TV kanala... jednu prenosi ABC a drugi TNT valjda
mozda gresim ali mi se cini da su tako nesto rekli tokom prenosa jutros

Pa sta, ljudima treba dva sata da promene kanal?

Posted
2 minutes ago, goofs said:

Pa sta, ljudima treba dva sata da promene kanal?

ne uklapaju im se programske sheme™

Posted

Izgleda je liga odlučila da makar jednog od MVP kandidata iz najužeg kruga sačuva od ispadanja

Posted

Već su mu oprostili jedan faul u napadu, jedan u odbrani, jedne korake i dali mu bacanja posle trokorka

ali barem ne duvaju sve kao ovi šabani na bud - KKP 😀

• +1 1
Posted

Ritam Seltiksa je kao da su cijelu noć jebavali neke sojke na koksu a onda otišli u Aleju gladnih i dobili trovanje nekakvim pljeskavicama. 

Posted

kao neka random utakmica u jutarnjem terminu u novebru, za sad

Posted

Prebaci u Moraču na 3 min, i kad vratiš nazad delovaće ti da gledaš finala bulls VS utah :D

Posted

game7 pritisak cini svoje...valjda ce domaci navijaci uspeti da podignu malo energetski svoje pulene

Posted

Lopez ubija u pojam Bostonovce ovim ofanzivnim skokovima i poenima.

Posted

Mnogo je Boston van ritma da bi mogao išta da očekuje. U stvari rezultat je povoljan koliko su pogubljeni.

Posted

ko da im se treća čakra otvorila, sipaju

Posted

svaka čast na tituli DPOY, ali ja kad vidim loptu u Smartovim rukama i kad on utripuje da je Džon Stokton, javi mi se anksioznost

Posted

Au kakav 4. faul za Tatuma, Fitzgerald dominira danas. Faul bicepsom u pokretu pri pokušaju šuta, ovo još nisam video. I još kao gledaju dal nije flagrant :lol:

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...