Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted

Al su se usrali od Karija :lolol: Bounsu muda u grlu od straha

Posted

ošuri ih Stef, Debeli je trebalo da preskoči ovu tekmu, crknut je od početka, ispucava trojke da se ne bi cimao. 

• +1 2
Posted

Previse gresaka je Debeli napravio. Forsira a crknut. I opet su na jedan posed zaostatka samo.

Posted

Ovakva tekma se naslućivala još od sinoć nakon što su morali da rade prekovremeno glavni igrači protiv raspalih Kingsa. 

Posted (edited)

Nisu hteli da se blamiraju i da odmaraju igrace za TNT, pa se sada blamiraju ovom poslednjom cetvrtinom. Most, cuprija. 

Edited by Mos
Posted

Nije vola mogao da ubode sa trice.

Posted

Netsi razbucali Filadelfiju ko beba zvecku. Bit ce na istoku taktiziranja kod prva dva tima da se ne izvuku Netsi u prvoj rundi.

Netsi ne da su dobili utakmicu nego su definitivno dobili i trade. Osim Simmonsa, Curry i Drumond su dobri dodaci timu. S druge strane Harden i dalje moze napuniti neke indijance ali nestane kad treba, plus je usporio. Fila ce opet ispasti rano u playoffu.   

• +1 2
Posted

Jokic je sinoc odigrao bedno, mislim drugo poluvreme, sve sto je mogao da usere usrao je ,   mozda je u pitanju umor ali imao je lepu  priliku da se ozbiljno ukljuci u trku za MVP nagradu , pogotovo posle onog debakla Filadelfije pre te utakmice, steta.

• Haha 1
Posted
3 minutes ago, Micko8 said:

Jokic je sinoc odigrao bedno, mislim drugo poluvreme, sve sto je mogao da usere usrao je ,   mozda je u pitanju umor ali imao je lepu  priliku da se ozbiljno ukljuci u trku za MVP nagradu , pogotovo posle onog debakla Filadelfije pre te utakmice, steta.

Zar nije vec ozbiljno ukljucen?

Mogao sam i bez quote, ali neka ovako ipak :D

Posted (edited)

Pardon, mislio sam da preuzme inicijativu u toj trci za nagradu. Ipak je ovo bila nacinalno prenosena utakmica a on  ispalio  corak.

Edited by Micko8
Posted
3 minutes ago, Djuro said:

reci @Micko8 ,

jel bi Fila bila bolja da je Jokic tamo umesto Embiida?

Tesko , Harden bi i sa Jokicem zabagovao.

Posted

I dalje je prvi u trci. Embid i Janis dijele drugo mjesto...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...