Micko8 Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 (edited) Ne volima kada je u izdanju kada ne postize poene ali utakmica protiv Milvokija je meni licno bila mozda i njegova najbolja partija ove sezone, kako ju je plejmejkerski kontrolisao. Imao je on odlicnih izdanja u plej of-u i jos neke utakmice tokom regularne sezone koje zasluzuju da budu u anketi, 40 poena u Madison Square Garden-u, 41 poena Netsima itd. Edited March 7, 2022 by Micko8
Amos Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Highlightsi su postali kurcina. Kako je to Ximo Pierto nekad radio brutalno, svaki kos i slobodno bacanje cak.
Amos Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 7 minutes ago, 1n54jd3r said: Opet dominacija, back2back Rivers je baš potcenjen igrač, verovatno je neki drkavi karakter ili govance od čoveka jer igra mnogo bolje nego što ga timovi vrednuju. 1
Amos Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Fila će ih odvaliti od života u nedelju ako bude igrao Barton i ako ih ne krene šut za 3 od starta. Već sam spremio Ksalole. 1
spaceploitator Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 6 hours ago, Mos said: Highlightsi su postali kurcina. Kako je to Ximo Pierto nekad radio brutalno, svaki kos i slobodno bacanje cak. Bio je i onaj strava kanal koji je pravio klipove ukljucujuci sve akcije igraca, dakle i loulajtse ne znam jel to postoji i dalje Jokic sutira 1,8 bacanja vise (7.1 vs 5,3) po mecu u tekmama koje igra Bugi. Demarkus izvlaci dosta faulova pa su protivnici cesce/ranije u bonusu
Amos Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 This post was recognized by James Marshall! Amos was awarded the badge 'Great Support' and 50 points. 5 hours ago, Joe D said: Vec? Micko u stresu od decembra zbog tog meca. Da se banuje ko prvi pomene Nicka Wrighta u ponedeljak, nevezano za kontekst. 1
Micko8 Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Lako je Jokicu kada ima "ogromnu" pomoc u Kazinsu, sada ide ta prica an ESPN-u
Recommended Posts