Joe D Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 44 minutes ago, MangupIzCivilstva said: Je to bazirano onako pausalno ili po nekom metodu ala Micko? U zadnje 3 godine svaki put kad su usli u playoff su prosli prvo kolo. Zadnju sezonu su prosli prvo kolo sa Facuom na jedinici i Riversom na dvojci, covjekom koji je, par tjedana prije play offa, gledao NBA na TVu. Mislim da im je roster konstruisan tako da protiv Jute i Memfisa nemaju sanse da brane bilo sta, a Dallas je cenim sazreo da ih preskoci ako letonska baba bude mogla da igra. Zadnje tri godine ne znace nista. 1
Micko8 Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 (edited) Bilo bi lepo kada bi uspeli da naprave neki kvalitetan trejd , da uvaljaju nekome Kampaca i Bartona za nekog kvalitetnog igraca na spoljnoj poziciji , koji moze da igra kvalitetno u odbrani i napadu a fali im i kvalitetna petica da menja Jokica kada je ovaj na klupi . Onda bi mogli necemu da se nadaju uz eventualan povratak Mareja. Edited February 2, 2022 by Micko8
Jozef K. Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Odavno je bilo jasno da im treba Jrue kao lebac. Ne znam da li je bilo razmatrano. On je bio kao nacrtan. Milvokiju se isplatilo sve što su dali. Ne znam sada ko bi bio taj. 1
1n54jd3r Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Just now, Jozef K. said: Odavno je bilo jasno da im treba Jrue kao lebac. Ne znam da li je bilo razmatrano. On je bio kao nacrtan. Milvokiju se isplatilo sve što su dali. Ne znam sada ko bi bio taj. Jesu ga ozbiljno razmatrali, samo nisu zeleli da daju u trejdu ni priblizno onome sto je Milvoki dao. Njima je zapravo najveci trade fail JG koji ih je ispalio vrhunski. 2
reg Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Kakva paljevina, šta li će da tvituje kada ga Meloun bude ostavljao na klupi tokom plejofa...
MangupIzCivilstva Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 1 hour ago, Joe D said: Mislim da im je roster konstruisan tako da protiv Jute i Memfisa nemaju sanse da brane bilo sta, a Dallas je cenim sazreo da ih preskoci ako letonska baba bude mogla da igra. Zadnje tri godine ne znace nista. Sto se tice konstruisanog rostera Barkly bi ti rekao da i onaj drugi tim isto ima NBA igrace. Tako da nije bas crno/belo kao sto opisujes. Denverova velika slabost je bila Jokara protiv PnRa. I dalje stoji da im je to jedna od slabosti ali popravio se Jokara ove sezone. I cjeli tim brani dosta bolje. Brzi su u rotaciji, citanju i ulaskom slipova sa slabije strane i ponovnom rotacijom. Da li su elitni obrambeni tim, nisu, ali nisu ni babe. Bit ce jos fokusiraniji na obranu u playoffu. Sa matchupovima najmanje im lezi Juta, ali nije ni da Juta ima maestralan roster. Connolija stizu godine i usporio je, Engels je out za sezonu kao pomoc sa klupe. Dalas je kao sto si samo opisao ovisan o Letonskoj babi. Sto se tice ove sezone sa sva tri tima razlika je puno manja nego sto izgleda po rezultatima. Ove sezone protiv Memfisa su izgubili 3 puta. Dva poraza su bila na jednu loptu a jedan na dve lopte. Protiv Utaha su isto izgubili 3 puta ali bilo je dosta blize nego sto izgleda po rezultatu. Sa Dallasom im je skor 2 - 1 gdje ih je tu jednu pobjedu Denver odvalio od zivota. U svakom slucaju nije da nemaju nikakve sanse. Cak stovise ja bi stavio pare na Denver i protiv Dalasa i protiv Jute. Protiv Memfisa je 50/50 jer su mladi, gladni i imaju najuzbudljivijeg igraca lige.
Time Crisis Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 1 hour ago, 1n54jd3r said: Jesu ga ozbiljno razmatrali, samo nisu zeleli da daju u trejdu ni priblizno onome sto je Milvoki dao. Njima je zapravo najveci trade fail JG koji ih je ispalio vrhunski. Gordon je bolji od JG u svemu osim možda šutiranju trojki, tako da je sasvim dobro ispalo. Front office Nagetsa je bio šokiran koliko je Milvoki platio za Jrue-a, ali isplatilo im se. Doduše da Durant nije dotakao liniju drugačije bi se taj trejd cenio.
1n54jd3r Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 4 minutes ago, Time Crisis said: Gordon je bolji od JG u svemu osim možda šutiranju trojki, tako da je sasvim dobro ispalo. Front office Nagetsa je bio šokiran koliko je Milvoki platio za Jrue-a, ali isplatilo im se. Doduše da Durant nije dotakao liniju drugačije bi se taj trejd cenio. AG je svakako jedan od boljih trejd poteza. Ovaj za JG sam pomenuo jer je izgubljen pik prve runde koji bi mogao sada da se iskoristi da se dovede neko ko bi imao ozbiljnu ulogu u rotaciji. Nisam komentarisao kroz prizmu poredjenja kvaliteta ove dvojice. Koneli je svestan da je Jokic igrac kalibra jednog Janisa i da mora da uradi sve sto je izvodljivo da ga okruzi sa dovoljno talenta i kvaliteta za prsten. Zajebano je sto su na granici tax-a, a i nemaju bas neki trade chip. Dali su max MPJ-u, kockali se, videcemo na sta ce ovaj liciti kad se vrati. 2
Time Crisis Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 1 hour ago, 1n54jd3r said: AG je svakako jedan od boljih trejd poteza. Ovaj za JG sam pomenuo jer je izgubljen pik prve runde koji bi mogao sada da se iskoristi da se dovede neko ko bi imao ozbiljnu ulogu u rotaciji. Nisam komentarisao kroz prizmu poredjenja kvaliteta ove dvojice. Koneli je svestan da je Jokic igrac kalibra jednog Janisa i da mora da uradi sve sto je izvodljivo da ga okruzi sa dovoljno talenta i kvaliteta za prsten. Zajebano je sto su na granici tax-a, a i nemaju bas neki trade chip. Dali su max MPJ-u, kockali se, videcemo na sta ce ovaj liciti kad se vrati. JG im je ipak pomogao da stignu do finala, tako da nije baš skroz bilo izgubljeno. Naravno mglo je i bolje da se to uradi, ali opet, u trenutku kad su trejdovali za njega, ko bi pomislio da će godinu dana kasnije tražiti da bude prva opcija
Amos Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Koja utakmica za odmaranje Debelog i Gordona Nema jace legende od Malona, kakvi kurac Jeremi Grant i trejdovi 2
1n54jd3r Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Ne vredi. Taman krene malo optimizam da se vraca kad te Malone i ekipa podsete kakva je ovo kesa od tima bez Jokica. Glava mi puca trenutno.
Amos Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Ma sprdnja, za 15 minuta bi resili ovakvu Jutu pa nek odmara do kraja. Malone je ciplina kakve nema, glupa masa
1n54jd3r Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 @Mos sve vise se pitam sta bi neko takticniji i manje tvrdoglav u odnosu na Malona uradio sa ekipom Denvera
Recommended Posts