Jump to content

antivaxx biseri

Featured Replies

Zlatanović ima neku neurološku bolest, zaboravio sam kako se zove, zato tako čapri

• Replies 1.2k
  • Views 106.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Naravno da nema, potpuno ste u pravu. Naročito imajući u vidu da se o vakcinama, njihovom delovanju, otkriću i značaju za čovečanstvo učilo u osnovnoj školi.   Moja dobra prijateljica j

• [emoji38]ol: Sent using Tapatalk

Posted Images

Jesu li pustili antonija na kraju, šta je bilo?

Jesu li pustili antonija na kraju, šta je bilo?
Ne.
Jašu ga po hipodromu.
:fantom:

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

8 hours ago, msv said:

antonije ima mesta kao qb u jetsima 1/1

Stiglo na Viber…

KONAČNO‼‼‼‼

Singapur je postao prva država u svijetu koja je izvršila obdukciju tijela sa C#O#VI#D-19. Nakon temeljitog istraživanja otkriveno je da C#o#v#i#d-19 ne postoji kao virus, već kao bakterija koja je bila izložena zračenju i uzrokuje smrt ljudi zgrušavanjem u krvi.
   Utvrđeno je da bolest C#o#v#i#d-19 uzrokuje krvne ugruške, što dovodi do zgrušavanja krvi kod ljudi, te uzrokuje zgrušavanje krvi u venama, što otežava disanje osobi; Budući da mozak, srce i pluća ne mogu primiti kisik, zbog čega ljudi brzo umiru.
Kako bi otkrili uzrok nedostatka respiratorne moći, liječnici u Singapuru nisu poslušali protokol W#H#O-a i izvršili su obdukciju C#O#VI#D-19. 
Nakon što su liječnici otvorili i pažljivo pregledali ruke, noge i druge dijelove tijela, primijetili su da su krvne žile proširene i ispunjene krvnim ugrušcima, što je otežalo protok krvi, a također i smanjilo protok kisika u tijelu, uzrokujući smrt pacijenta. Nakon što je saznalo za ovo istraživanje, singapursko Ministarstvo zdravlja odmah je promijenilo protokol liječenja C#o#v#i#d-19 i dalo aspirin svojim pozitivnim pacijentima. Počeli su pacijentima davati aspirin100 mg i Imromac. Kao rezultat toga, pacijenti su se počeli oporavljati i njihovo se zdravlje počelo poboljšavati. Singapursko ministarstvo zdravlja evakuiralo je više od 14.000 pacijenata u jednom danu i poslalo ih kući.
    Nakon razdoblja znanstvenih otkrića, liječnici u Singapuru objasnili su metodu liječenja rekavši da je bolest globalna prevara, “To nije ništa drugo nego intravaskularna koagulacija (krvni ugrušci). Metoda liječenja:
   tablete s antibioticima
   Protuupalno i uzmite antikoagulanse (aspirin).
      To ukazuje na to da se bolest može izliječiti.
   Prema drugim singapurskim znanstvenicima, respiratori i jedinica za intenzivnu njegu (ICU) nikada nisu bili potrebni. Protokoli u tu svrhu već su objavljeni u Singapuru.
       Kina to već zna, ali nikada nije objavila svoje izvještaje.
      Podijelite ove podatke sa svojom familijom, komšijama, poznanicima, prijateljima i kolegama kako bi se oni oslobodili straha od C#o#v#i#d-19 i shvatili da ovo nije virus, već bakterija koja je samo bila izložena zračenju. Oprezni bi trebali biti samo ljudi s vrlo niskim imunitetom. Ovo zračenje također uzrokuje upalu i hipoksiju. Žrtve trebaju uzeti Asprin-100 mg i Apronik ili Paracetamol 650 mg.

Izvor: Ministarstvo zdravlja Singapura Dijelite dalje po svim grupama itd neka što više ljudi ovo vidi.

Još kad bi znali koja grupa lekova je aspirin al ajde.. :isuse:

Ovo je baš jako, ne pamtim da sam skoro nešto gluplje pročitao

Sent using Tapatalk

treba dodati:

ako ne posaljes ovo na deset brojeva u roku od nedelju dana, ima golubovi na terasi da ti se nakote i svakakva druga zla da ti nagrnu.

izvesni derek finegan iz fajetvila u arkanzasu je ignorisao ovu poruku i udario ga grom osmog dana, dok je namestao antenu na krovu kuce duhvati foks njuz.

26 minutes ago, precog said:

treba dodati:

fali i nešto tipa "zašto je ovaj video zabranjen na yućubu" i sve si pokrio. dobro, osim elektrolita i vitamina d, ali to ne smem da pominjem, grdiće me gospa buba...

29 minutes ago, aram said:

fali i nešto tipa "zašto je ovaj video zabranjen na yućubu" i sve si pokrio. dobro, osim elektrolita i vitamina d, ali to ne smem da pominjem, grdiće me gospa buba...

i ivermectin (4 legs good, two legs baaaad).

naravno da cu te grdim [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Author
4 hours ago, mraki said:

Stiglo na Viber…

ja uredno poklapam te likove linkom na sajt vlade singapura pa ih prijavim fejsu za širenje lažnih informacija

:tongue:

Background Picker
Customize Layout