November 13, 20213 yr Ima i nano-čestice!Sad će @gospa buba sa motkom da dođe! ... Shiit has hit the fan
November 13, 20213 yr 5 hours ago, ZerrorR said: Fajzerovci, jel vam se spava? nemoj slučajno da piješ vodu, čist vodonik je smrtonosan za ljude.
November 13, 20213 yr 4 hours ago, Frank Pembleton said: Ima i nano-čestice! Sad će @gospa buba sa motkom da dođe! kako da ti kazem, mogu nanochestice svuda da se metnu jer su male! (danas sam u tom filmu) Edited November 13, 20213 yr by gospa buba
November 13, 20213 yr pusti ti to, ljudi su uspeli da stabilizuju gomilu raznorodnih nanochestica, i crnih i belih, u istom medijumu, tako da se njihovo dejstvo nedvosmisleno organizuje ka zajednichkom cilju. jer ako random truju random meshavinom, to je stvarno nechovechno ono shto me brine je kako taj parazit jadan prezivljava
November 13, 20213 yr 21 minutes ago, Boycie said: nemoj slučajno da piješ vodu, čist vodonik je smrtonosan za ljude. ma ja se plasim i obicne vode... jer water toxemia... Zato samo rastvor u alkoholu
November 13, 20213 yr @Boycie @ZerrorR , ne spava mi se, da li da prestanem da pijem pivo? da pređem na žestinu, isključivo?
November 15, 20213 yr Just now, ragasto said: Šta li bi Irinej rekao na ovo... Pitao bi sto su sami pravili, a nisu trazili donaciju od drzave