September 18, 20213 yr 1 minute ago, askeladden said: Radule iskusno drzi busiju ispred Laze jer ce pola heroja protesta na prisilnu opservaciju direktno iz pritvora. Radule kao oni predatori advokati ispred urgentnog, tu će da ih vrbuje.
September 18, 20213 yr 2 minutes ago, Aleksija said: koliko ima tih? ne mogu da se nateram da pogledam. Ja bi gledao al mi zena brani, a mrzi me da punim slusalice.Pogledao kanal onog Srki Royal.Suvi kvalitet.
September 18, 20213 yr Srki i njegovi komentari su prajsles, zvuči kao neki devedesetogodišnjak kome je ispala proteza, a lik nema ni 50
September 18, 20213 yr 3 minutes ago, levi said: kolika engleska zastava na kamionu sta je to, crveni krst preko bele podloge i 4 zuta slova O u kvadrantima?
September 18, 20213 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: sta je to, crveni krst preko bele podloge i 4 zuta slova O u kvadrantima? sad tek vidim da su žuti krugovi u ćoškovima, a ne polukrugovi
September 18, 20213 yr 1 hour ago, napadaj said: Zamisli Branku Radulovićevu kao ministra nauke mene nije lako uplashiti 50 minutes ago, James Marshall said: Srbin info je i dalje tu, pojavila se informacija da su ubačeni provokatori, ali bajanje sa razglasa Danice Crnogorčević će ih konvertovati kao u Age of Empires. ko bi tu mogli da budu provokatori. mislim kako se razlikuju
September 18, 20213 yr Inače na skupu u Zagrebu, gdje su se pojavili svi autentični ludaci s te strane, je govorio i dr Sem Osmanagić, koji se juče družio sa našim Nolom, koji je dr Sema danas zamijenio Dodikom.
September 18, 20213 yr 20 minutes ago, James Marshall said: Srki i njegovi komentari su prajsles, zvuči kao neki devedesetogodišnjak kome je ispala proteza, a lik nema ni 50 Takav je i onaj Теша senior sa srbin.info, dikcija kao da mu je vruć krompir u ustima. Jel ima neki ludak bez govorne mane?
September 18, 20213 yr 1 minute ago, Locust said: Takav je i onaj Теша senior sa srbin.info, dikcija kao da mu je vruć krompir u ustima. Jel ima neki ludak bez govorne mane? I Dejan Petar ima neko frfljanje
September 18, 20213 yr Just now, James Marshall said: I Dejan Petar ima neko frfljanje Na njega sam i mislio kad sam napisao ''Teša Senior'' Zato što obojica frfljaju.
September 18, 20213 yr 1 minute ago, Locust said: Na njega sam i mislio kad sam napisao ''Teša Senior'' Zato što obojica frfljaju. Meni odmah Teša Original na umu sa onim njegovim odumirućim glasom pri kraju rečenice a kako si opisao ovo s krompirom taman na Tešu odmah pomislih, višak pljuvačke