Jump to content

antivaxx biseri

Featured Replies

ne gledate festival slobode u zagrebu

ja sam odusevljene :laugh:

trenutno pedijatrica koja je radila u africi kaze da je koronu izmislila kominterna

pre nje branitelj, casnik u penziji koji je bio na robiji zbog ubistva kuma i neki profesor filozofije

sve ludo, jaaaako, i u fazonu 'bog i hrvati'

kvalitetan program, morace ovi nasi antiglobalisti da se potrude da ih prestignu, ovo je bbas hard core

Ovo je onaj shorty draža sa protesta?

... Shiit has hit the fan

Virvirko Srki Royal Knez NE RADIMO ZA UDBU Medija Babović

pih, pojma nemaš

Evo uživo, viče žandarima "ua mamu vam jebem, pederi, izdajnici", ovi umiru od smijeha

Popularni Virvirko.

Uhapsilo Antonija!

Pa ovo je žurka, jbg, a ja ostao da gledam PL, jebem ti mene

Srkija troluju i tovare, a na antivakserskom protestu pola klinaca nosi masku iz "privacy" razloga ahahahahahah

Samo klikcite na youtube videoe ovih ludaka, pa kad jednom kazu: "eno, 300K pregleda, veruju ljudi pa gledaju" nemoj da se pitate ko to jos gleda. Ja samo report, nista gledanje. Pa ako me se community standards youtuba seti za dan bezbednosti seti se ako ne...

Dajte neki preprič ili dobar snimak, leba vam...

Just now, ragasto said:

Dajte neki preprič ili dobar snimak, leba vam...

pa ne može jebešga kad još traje :D

1 minute ago, Zlurad said:

Ja samo report, nista gledanje. Pa ako me se community standards youtuba seti za dan bezbednosti seti se ako ne...

Baš si zlurad.

Entoni pao za slobodu  izdrzi legendo!

Cekaj ... jel to onaj protest "protiv svega" danas?

Ludi  Radule i antivaxx ekipa?

Just now, cartman said:

Cekaj ... jel to onaj protest "protiv svega" danas?

Ludi  Radule i antivaxx ekipa?

Više ove YT, Balkan info, Srbin info, Narodne patrole, Jovana Govnana i slično ekipe. 

A Srki fura nagajku ahahahahahah

Pa ovo je genijalno :D

Kažem ovoj XXX da mi se skloni sa kanala sa negativnim komentarima - jebem svima koji negativno komentarišu majku 

"Kakve čuvali takvi vam se rađali", to je slogan

Binsr info strimuje.