Jump to content

antivaxx biseri

Featured Replies

Pa ovi debili tvrde da su primali ivermektin u kovid bolnici, kroz infuziju. :isuse:

Edited by mraki

Barem neće niko imati gliste. 

i svi će pronjištati od sreće

svi vi što njištite o sreći

1 hour ago, zmanic said:

Ivermektin dajem kerovima dve decenije unazad. Nikad se nisam usudio da doziram sam, nikad. Uvek merim psa pre nego vet. dodje. Naučio sam da sa njim nema zajebavanja. Skupa nauka.

I da li imaju koronu ? Nemaju. Pametnome dosta. 

Pa ovi debili tvrde da su primali ivermektin u kovid bolnici, kroz infuziju. :isuse:
to ce inspirisati i druge, da na licu mesta traze adekvatno lechenje...

sent from novi mnogo jak bubamoto.

21 minutes ago, Lezilebovich said:

I da li imaju koronu ? Nemaju. Pametnome dosta. 

Vakcina protiv korone, za pse, postoji od 1952.god.

Ivermektin se daje kod  opasnijih bolesti. Znam da se inekcije doziraju u mikrogram u daju u minut tačno kod terapija.

A jel neki Avax objasnio negde zašto je lek za konje bolji od vakcine?

to ce inspirisati i druge, da na licu mesta traze adekvatno lechenje...

Nisam uspeo da izvučem od ove "bistrine" koji doktor joj je dao ivermektin "kroz infuziju".
Ali adresu apoteke koja prodaje ivermektin jesam.
[emoji6]

... Shiit has hit the fan

Nisam uspeo da izvučem od ove "bistrine" koji doktor joj je dao ivermektin "kroz infuziju".
Ali adresu apoteke koja prodaje ivermektin jesam.
[emoji6]

narod laze nenormalno, to je jedno.

a ne bi me chudilo ni da je neki smoreni muchenik u kovidu (jer njima sad ipak dolazi malo specifichnija klijentela!) pustio neki placebo, fizioloshki u fizioloshki, nekoj neobuzdanoj kretenki, koja je na situaciju dodala chipku rese i kicanke i eto nama priche [emoji38]ol:

narod laze nenormalno, to je jedno.

a ne bi me chudilo ni da je neki smoreni muchenik u kovidu (jer njima sad ipak dolazi malo specifichnija klijentela!) pustio neki placebo, fizioloshki u fizioloshki, nekoj neobuzdanoj kretenki, koja je na situaciju dodala chipku rese i kicanke i eto nama priche [emoji38]ol:

I ja sam bio u iskušenju da kažem "gospodžo vi lažete..." no ajde...

Lažu džukele samo tako.

• Popular Post

Moram da prepričam ovu priču, a sad nešto imam vremena...

Bio ja na nekoj "preslavi" kod sestre od tetke, i dalje ne znam šta tačno obeležava taj dan, no nije ni bitno. Sestre su žestoko ogrezle u religiju, svaki dan na remetu, u crkvu i sl. Mlađa je imala problem sa zdravljem, pa se tada okrenula tome, druga valjda pored nje... Za stolom nas 9, 4 sa jedne i 4 sa druge strane. Bočno sedi sam pop. Pop je relativno mlad, urban, šeret u razgovoru, šaljivdžija, i sl. U nekom momentu krene pop da priča njegovu priču sa koronom.. Parafraziram, ali kontekst je 99% taj...

Inače, svi ga gledaju kao da je bog lično, ili umro pa oživeo, taj nivo pažnje...

"... Ležim ja tako, svaki dan sve gore i gore.. CRP pada, sve teže dišem, stanje se pogoršava... Već dugo sam na kiseoniku (inače, jako je gojazan). Vidim smrt kako stoji ispred mene (stavlja ruku ispredo očiju) i samo čekam da me lizne... Tu negde čujem se ja sa tim i tim, kaže mi on samo pročitaj to i to (valjda neko jevanđelje, nešto...).... Zovem ja ženu, donese mi ona to, krenem ja da čitam.. Anđeo se stvori pored mene i krene da me mazi... U jednom danu CRP mi je pao za 90..."

Na stranu ovaj religijski sci fi, ali čovek jedva pretekao. Kako je završio gornju rečenicu, nije prošlo 2 sekunde nastavlja:

"... ali korona ne postoji. Virus ne postoji. Sve je to jedna velika prevara...".

Ja zakucao, nevera šta čovek priča. Burazer me udara nogom ispod stola, zna da mi iz ušiju pišti, kao oni Američki čajnici, ja se suzdržavam nadljudskim naporima nekih 7 minuta da se mešam u priču koja je usledila, ali naravno, i ja sam čovek od krvi i mesta, puknem kada je krenula priča "koliko ljudi godišnje umre od pneumonije" i kako je ovo sve kao i uvek, na šta sam ja pitao pa zašto su sada krcate i bolnice i domovi zdravlja i kako je smrnost 16% veća u 2020 nego u 2019 i od čega svi ti ljudi umiru, i tako dalje i tako dalje. Tu sam već krenuo frontalno u fight i mogu vam reći da sam im zapušio usta svima. 

Gratis izjave popa:

"Koluvija ništa nije kriv, namestili mu, sve radi po zakonu", usput je spomenuo 10 puta da je on najveći donator Hilandaru.

Priča kako napušava ljude kada vidi da kupuju u "Šiptarskim" pekarama, "ajde nekad, ali to sad nije ok" jer oni dolaze i infiltriraju se ovde. Ćutim sve vreme, dok burazerova žena bukvalno nije krenula da se pravda što kupuje sladoled "kod šiptara" u svom mestu, tu sam odlepio i rekao alo za šta se ti pravdaš, kakve veze ima čja je poslastičarnica, posle čega su me ljudi za stolom smirivali. :D

"Znači ljudi obolevaju, ali to nije od virusa već od zaprašivanja. Zaprašuju nas, ko zna sa čim, jebu nam kevu..." Pa onda priča kako očisti sto napolju i za dva dana se nahvata boga oca koječega i pita šta je to, na šta sam mu ja rekao da je zagađenje. Pa sam krenuo da pričam kako smo jedna od najzagađenijih zemalja na svetu, na šta su me svi za stolom gledali kao da sam pao sa marsa...

I tako... 1 kvalitetno popodne... 

Edited by Mil@n

38 minutes ago, radisa said:

Konj je plemenita zivuljka, ne bi njemu davali neke splacine, ko nama.

• Author
2 hours ago, radisa said:

cim ga zabranjuju a jeftin je, mora da je dobar jer farmamafija, mocnici, bili gejts...