September 17, 20213 yr nazalost, nemam vremena, ali kada bi to uzeo neko ko hoce a i ume, tipa mario vreco, mislim da bi pokidao posto mnogo materijala ima. nije ni naporan fact check zato sto on laze o banalnim stvarima koje mozes da proveris za 3 minuta.
September 18, 20213 yr nemam nia ja vremena generalno al mozda mozemo da izdvojimo jedan dan da se nadjemo i uradimo sve?
September 18, 20213 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: čovek je rekao u oktobru prošle godine da će korona proći do kraja ‘20 jer “venera ulazi u jarca” parafraziram, al je koristio tako neki astrološki pojam Kakav amater.
September 18, 20213 yr Nepotreban je taj klip, nikog ko mu veruje neće razuveriti, samo nerviranje za nas ostale.
September 18, 20213 yr 6 minutes ago, papapavle said: Nepotreban je taj klip, nikog ko mu veruje neće razuveriti, samo nerviranje za nas ostale. Nece HC ludake, ove zbunjene i uplasene vec mozda
September 18, 20213 yr Kasno je za tako nešto, zbunjeni i uplašeni će se prepustiti masi i nastaviće kao i do sada.
September 18, 20213 yr da, plus kad laze voli da kaze "evo bio mi jedan pacijent iz x zemlje i rekao mi da tamo...". ostalo mi je u secanju da je pricao kako mu je pacijent rekao da eto u kini korone nema a ulazi se i izlazi iz zemlje bez ikakve provere, a dok je to pricao ja sam se dopisivao sa drugom koji je bio tipa 20. dan u karantinu od 28. koliko je obavezno kada udjes u kinu (u nkeim provincijama je 21 dan). bas steta sto nema nikog da izvuce sve lazi, bas nije tezak posao, a cenim da bi imao milion pregleda. Pa npr. neki novinar lista Vreme...Al jbga... Shiit has hit the fan
September 18, 20213 yr Što Vreme ima i oni neki što su pare uzeli da rade baš fact cheking, jel crta beše?
September 18, 20213 yr Ima na Istinomeru, ima redovno opovrgavanje lažnih vesti vezanih za koronu. Edited September 18, 20213 yr by Arkadija
September 18, 20213 yr Danas u ZGu tzv "Festival slobode" na Jelacicevom trgu, medju govornicima I Nolov guru Semir Osmanagic
September 18, 20213 yr Što Vreme ima i oni neki što su pare uzeli da rade baš fact cheking, jel crta beše?Pa da da nastavi Jovana Gligorijević onaj tekst sa onim profiterima korone... ... Shiit has hit the fan
September 18, 20213 yr On 17.9.2021. at 14:12, Ros said: glupost se toliko siri internetom, da se vise bez topika ne moze. moj trenutni favorit daleko smo ispred interneta, postoji od prvog dana topic Zašto virus baš sada itd