Filozof manijak Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Tri minuta straha navijača Reala produžilo se u 5! 1
bradilko Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Just now, kud u maglu Simoviću said: ima i dronova i kamera na sajli neće valjda e ovo na sajli se sećam da sam prvi put video u mexiku 86 kad je argentina osvojila. bila je senka na terenu prešao sam na reprizu boston vs miami jebo ovo bez golova
Bogotac Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 10 minutes ago, bradilko said: ovo ne razumem. kako je sa takvim stavom uopšte stigao do seniora? sa 40 i kusur godina me zaboli kad izgubim jebeni basket i posle ostanem da šutnem bar 500 + serije 10 bacanja a nisam nikakav nivo kao ovaj jović. takav je i onaj lazar marković kod nas. od svih onaj me najviše nervira. izigrava veterana a nema ni 30 godina i gde god je igrao posle partizana bio je nebitan lik čim sam ovo odigrao gg& 4+ ovo će doći 0-2 Promeni ti se zivot,privatni avioni,ferariji,vile,zene,pa onda ga navata ova "selektorka",i nema vise motivacije,mnogi ne mogu da hendluju sve to i skrenu levo kod albukerkija.
Bogotac Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 (edited) 12 minutes ago, bradilko said: ovo ne razumem. kako je sa takvim stavom uopšte stigao do seniora? sa 40 i kusur godina me zaboli kad izgubim jebeni basket i posle ostanem da šutnem bar 500 + serije 10 bacanja a nisam nikakav nivo kao ovaj jović. takav je i onaj lazar marković kod nas. od svih onaj me najviše nervira. izigrava veterana a nema ni 30 godina i gde god je igrao posle partizana bio je nebitan lik čim sam ovo odigrao gg& 4+ ovo će doći ... Edited May 28, 2022 by Bogotac
kud u maglu Simoviću Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 4 minutes ago, bradilko said: e ovo na sajli se sećam da sam prvi put video u mexiku 86 nisi, al nema veze
bradilko Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nisi, al nema veze nešto sam onda.. jalovo napada liverpul. ona lopta po dubini za malo nije prošla i pao bi gol.
radnik Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Diaza su zaustavili, nista nije uradio. Salah los, nikakav
radisa Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 1 minute ago, radnik said: Diaza su zaustavili, nista nije uradio. Salah los, nikakav Jbg, i sa druge strane je JR zaustavljen... A Salah je imao 2 šanse, polako...
Lezilebovich Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 (edited) Ovo deluje kao cist gol sta gledaju ovoliko ?! Edited May 28, 2022 by Lezilebovich 1
Recommended Posts