Lancia Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Just now, SNARC said: Jovic je upao u kadar prolazeci pored igraca prve postave...vidim da nece biti ni na klupi. Zasluzeno, jbg. 2
SNARC Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 1 minute ago, Lancia said: Zasluzeno, jbg. Ne kazem da nije..ali mi nije jasno, bio je u trenerci..gde ga smestaju na terenu onda.
Lancia Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Just now, SNARC said: Ne kazem da nije..ali mi nije jasno, bio je u trenerci..gde ga smestaju na terenu onda. Na magarecu klupicu
Bogotac Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Lik je uzeo lovu i vise mu se ne igra fudbal,nista sto nije vec vidjeno,ima 6,5 miliona po sezoni,jebe mu se. 2
bradilko Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 4 minutes ago, Bogotac said: Lik je uzeo lovu i vise mu se ne igra fudbal,nista sto nije vec vidjeno,ima 6,5 miliona po sezoni,jebe mu se. ovo ne razumem. kako je sa takvim stavom uopšte stigao do seniora? sa 40 i kusur godina me zaboli kad izgubim jebeni basket i posle ostanem da šutnem bar 500 + serije 10 bacanja a nisam nikakav nivo kao ovaj jović. takav je i onaj lazar marković kod nas. od svih onaj me najviše nervira. izigrava veterana a nema ni 30 godina i gde god je igrao posle partizana bio je nebitan lik čim sam ovo odigrao gg& 4+ ovo će doći 0-2
Lancia Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Real preuzeo ulogu malog kluba, brani se, pa ako nesto strpnu iz kontre, nece da se baci
pantelia Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Cini li mi se ili zvuk opet neznatno brzi od slike na RTS? 2
bradilko Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 jel ovo lete dronovi ili su zakačene kamere na užad? šta ako padne dron na glavu npr salaha ili benzeme? kako obeštetiti te igrače i klubove?
nautilus Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 Ladno će ga Real čačnuti iz neke glupe kontre i zatvoriti se nazad a Liverpulu eto lopta 170% ako treba
kud u maglu Simoviću Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 2 minutes ago, bradilko said: jel ovo lete dronovi ili su zakačene kamere na užad? šta ako padne dron na glavu npr salaha ili benzeme? kako obeštetiti te igrače i klubove? ima i dronova i kamera na sajli neće valjda
Recommended Posts