Svemir Zeka Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 3 hours ago, Ras said: Tačno se vidi kako mi je izbeljivač isprao petokraku sa zastave A rekao sam manijaku da ne koristi onaj iz DM i da ga KUMS samo loži! Zastave se peru Perwollom za šareni veš 2
Svemir Zeka Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Ne znam ja, to je Ras u nekoj akciji tranzicije u postkomunizam, perući na ruke i ispirajući tragove prošlosti na potoku. Može se i pesma spevati
Ratamahatta Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Ma daj, kakva decenija jebote, jos cu morati da naucim da kuvam 2
Jimmy Kowalski Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Sad kad daju ove 50% akcije, to je tacno nekadasnja redovna cena za taj proizvod.. 4
gospa buba Posted November 11, 2022 Author Posted November 11, 2022 nema problema, necemo jest smrznuti pomfrit. nemaju oni pojma shta sve mi mozemo da ne jedemo 7
gospa buba Posted November 11, 2022 Author Posted November 11, 2022 (edited) nevezano sa kvalitetom i svrhom. nemaju oni pojma shta sve nama ne treba, iz koje hocesh oblasti. samo nek teraju kako im nalazu to zamishljeno slobodno trzishte i ti egzaktni zakoni ponude i potraznje, koji deluju malne ko gravitacija, oko kojih se, vidim, ovih dana iskidashe savremeni mislioci, da objasne kako je to jednostavno i kako je sve u najboljem redu kad nechega nema, a ljudi ishtu, treba zaraditi. najprirodnije moguce. kao vanilin shecer od 65 dinara Edited November 11, 2022 by gospa buba 6
morgana Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 tacno mi dodje da iz principa jedem samo leba i proslogodisnjeg pekmeza. steta sto je nemoguce. 6
gospa buba Posted November 11, 2022 Author Posted November 11, 2022 moguce je neko vreme, srecom nas nece dominantno i masovno raditi inat, nego neshto drugo. tj "srecom" 2
Sandradjer Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 26 minutes ago, morgana said: tacno mi dodje da iz principa jedem samo leba i proslogodisnjeg pekmeza. steta sto je nemoguce. Samo osnovne sirove namirnice, serpa i tepsija. Bojkotujem od avgusta maksi maksimalno 2 1
morgana Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 i ja se trudim, makar slatkise i sl. morbidno je ovo sto rade. 1
Bambula Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 26 minutes ago, Sandradjer said: Samo osnovne sirove namirnice, serpa i tepsija. Bojkotujem od avgusta maksi maksimalno Pa ni to više nije isplativo. Danas zovu ljudi od kojih uzimamo mleko,od sutra 110din/l. Na vikendici imam pušnicu za sušenje mesa,zovem za tovljenika 350din/kg.100k samo da se naprave rezerve mesa i suhomesnstog.To nije bilo ni 90ih.
Recommended Posts