Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Ras said:

Tačno se vidi kako mi je izbeljivač isprao petokraku sa zastave :cry:

A rekao sam manijaku da ne koristi onaj iz DM i da ga KUMS samo loži!

Zastave se peru Perwollom za šareni veš :vikleri:

• Haha 2
Posted

Ne znam ja, to je Ras u nekoj akciji tranzicije u postkomunizam, perući na ruke i ispirajući tragove prošlosti na potoku. Može se i pesma spevati 

Posted

Ma daj, kakva decenija jebote, jos cu morati da naucim da kuvam 

• Haha 2
Posted

Sad kad daju ove 50% akcije, to je tacno nekadasnja redovna cena za taj proizvod..

• +1 4
Posted

nema problema, necemo jest smrznuti pomfrit. nemaju oni pojma shta sve mi mozemo da ne jedemo :dry:

• +1 7
Posted (edited)

nevezano sa kvalitetom i svrhom. nemaju oni pojma shta sve nama ne treba, iz koje hocesh oblasti. samo nek teraju kako im nalazu to zamishljeno slobodno trzishte i ti egzaktni zakoni ponude i potraznje, koji deluju malne ko gravitacija, oko kojih se, vidim, ovih dana iskidashe savremeni mislioci, da objasne kako je to jednostavno i kako je sve u najboljem redu :s_w:

kad nechega nema, a ljudi ishtu, treba zaraditi. najprirodnije moguce. kao vanilin shecer od 65 dinara :rolf:

Edited by gospa buba
  • +1 6
Posted

tacno mi dodje da iz principa jedem samo leba i proslogodisnjeg pekmeza. steta sto je nemoguce. 

• +1 6
Posted

moguce je neko vreme, srecom nas nece dominantno i masovno raditi inat, nego neshto drugo. tj "srecom" :isuse:

• +1 2
Posted
26 minutes ago, morgana said:

tacno mi dodje da iz principa jedem samo leba i proslogodisnjeg pekmeza. steta sto je nemoguce. 

Samo osnovne sirove namirnice, serpa i tepsija. Bojkotujem od avgusta maksi maksimalno

• +1 2
  • Wub 1
Posted

i ja se trudim, makar slatkise i sl. morbidno je ovo sto rade.

• +1 1
Posted

Jabuke danas na pijaci 50 dinara kg

• +1 2
Posted
26 minutes ago, Sandradjer said:

Samo osnovne sirove namirnice, serpa i tepsija. Bojkotujem od avgusta maksi maksimalno

Pa ni to više nije isplativo.

Danas zovu ljudi od kojih uzimamo mleko,od sutra 110din/l.

Na vikendici imam pušnicu za sušenje mesa,zovem za tovljenika 350din/kg.100k samo da se naprave rezerve mesa i suhomesnstog.To nije bilo ni 90ih.