November 9, 20222 yr 3 hours ago, Ras said: Tačno se vidi kako mi je izbeljivač isprao petokraku sa zastave A rekao sam manijaku da ne koristi onaj iz DM i da ga KUMS samo loži! Zastave se peru Perwollom za šareni veš
November 9, 20222 yr Ne znam ja, to je Ras u nekoj akciji tranzicije u postkomunizam, perući na ruke i ispirajući tragove prošlosti na potoku. Može se i pesma spevati
November 11, 20222 yr Sad kad daju ove 50% akcije, to je tacno nekadasnja redovna cena za taj proizvod..
November 11, 20222 yr Author nema problema, necemo jest smrznuti pomfrit. nemaju oni pojma shta sve mi mozemo da ne jedemo
November 11, 20222 yr Author nevezano sa kvalitetom i svrhom. nemaju oni pojma shta sve nama ne treba, iz koje hocesh oblasti. samo nek teraju kako im nalazu to zamishljeno slobodno trzishte i ti egzaktni zakoni ponude i potraznje, koji deluju malne ko gravitacija, oko kojih se, vidim, ovih dana iskidashe savremeni mislioci, da objasne kako je to jednostavno i kako je sve u najboljem redu kad nechega nema, a ljudi ishtu, treba zaraditi. najprirodnije moguce. kao vanilin shecer od 65 dinara Edited November 11, 20222 yr by gospa buba
November 11, 20222 yr tacno mi dodje da iz principa jedem samo leba i proslogodisnjeg pekmeza. steta sto je nemoguce.
November 11, 20222 yr Author moguce je neko vreme, srecom nas nece dominantno i masovno raditi inat, nego neshto drugo. tj "srecom"
November 11, 20222 yr 26 minutes ago, morgana said: tacno mi dodje da iz principa jedem samo leba i proslogodisnjeg pekmeza. steta sto je nemoguce. Samo osnovne sirove namirnice, serpa i tepsija. Bojkotujem od avgusta maksi maksimalno
November 11, 20222 yr 26 minutes ago, Sandradjer said: Samo osnovne sirove namirnice, serpa i tepsija. Bojkotujem od avgusta maksi maksimalno Pa ni to više nije isplativo. Danas zovu ljudi od kojih uzimamo mleko,od sutra 110din/l. Na vikendici imam pušnicu za sušenje mesa,zovem za tovljenika 350din/kg.100k samo da se naprave rezerve mesa i suhomesnstog.To nije bilo ni 90ih.