Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

3 hours ago, Ras said:

Tačno se vidi kako mi je izbeljivač isprao petokraku sa zastave :cry:

A rekao sam manijaku da ne koristi onaj iz DM i da ga KUMS samo loži!

Zastave se peru Perwollom za šareni veš :vikleri:

• Replies 2.4k
  • Views 207.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stop the press!!!!!   Moze da se napuni potrosacka korpa u padinskom Amanu, nategnuto doduse i ako se ne bojite da se otrujete - znaci realno ne moze - foto  evidence below:   1.me

• Padinski Aman bonus tracks, specijalno izdanje, Big in Japan i te fore   1.Legendarni paneli koji su pukli s prvom kisom pa se vide ostaci Market Padina pijaca plafona i bonus buđ uglu

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

E, imam nešto da ispričam. Odem malopre do maksija, svi pitaju kasirku ima li noževa, meni se izlije žuč i kažem ao bre šta će ljudima toliki noževi, i sad tako monoložim, kako sam eto skupila markice

Posted Images

sta ce nam sad zastave, jel krecemo

Ne znam ja, to je Ras u nekoj akciji tranzicije u postkomunizam, perući na ruke i ispirajući tragove prošlosti na potoku. Može se i pesma spevati 

:fantom:

Ma daj, kakva decenija jebote, jos cu morati da naucim da kuvam 

Sad kad daju ove 50% akcije, to je tacno nekadasnja redovna cena za taj proizvod..

• Author

nema problema, necemo jest smrznuti pomfrit. nemaju oni pojma shta sve mi mozemo da ne jedemo :dry:

To djubre ne treba ni jesti 

• Author

nevezano sa kvalitetom i svrhom. nemaju oni pojma shta sve nama ne treba, iz koje hocesh oblasti. samo nek teraju kako im nalazu to zamishljeno slobodno trzishte i ti egzaktni zakoni ponude i potraznje, koji deluju malne ko gravitacija, oko kojih se, vidim, ovih dana iskidashe savremeni mislioci, da objasne kako je to jednostavno i kako je sve u najboljem redu :s_w:

kad nechega nema, a ljudi ishtu, treba zaraditi. najprirodnije moguce. kao vanilin shecer od 65 dinara :rolf:

Edited by gospa buba

tacno mi dodje da iz principa jedem samo leba i proslogodisnjeg pekmeza. steta sto je nemoguce. 

• Author

moguce je neko vreme, srecom nas nece dominantno i masovno raditi inat, nego neshto drugo. tj "srecom" :isuse:

26 minutes ago, morgana said:

tacno mi dodje da iz principa jedem samo leba i proslogodisnjeg pekmeza. steta sto je nemoguce. 

Samo osnovne sirove namirnice, serpa i tepsija. Bojkotujem od avgusta maksi maksimalno

i ja se trudim, makar slatkise i sl. morbidno je ovo sto rade.

Jabuke danas na pijaci 50 dinara kg

26 minutes ago, Sandradjer said:

Samo osnovne sirove namirnice, serpa i tepsija. Bojkotujem od avgusta maksi maksimalno

Pa ni to više nije isplativo.

Danas zovu ljudi od kojih uzimamo mleko,od sutra 110din/l.

Na vikendici imam pušnicu za sušenje mesa,zovem za tovljenika 350din/kg.100k samo da se naprave rezerve mesa i suhomesnstog.To nije bilo ni 90ih.