November 9, 20222 yr 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: možda je to razlog što majistor dolazi jednom mesečno nije
November 9, 20222 yr U Univeru Kinder bueno 74 dinary, mala Linolada isto zesci popust samo nisam ni gledao koliko vec samo bahato strpo u korpu, i tunjevina s mehiko salatom 180 (inace 270) Ne moste vi da poskupite koliko Lidija Bacic Srbinin nece da kupi! Svi Zlatiborci i ostale pakovane suhomesnate pizdarije isto pale za 20%, pavlaka se junacki drzi na 90
November 9, 20222 yr Te tunjevina salate su bezveze sve redom meni, osim one iz linde, koje je stvarno super, a i pozamašna je. Ovo ostalo ti uzmu na tunjevini, a ubace kukuruz i odvale dva puta veću cenu. A umesto toga, u lindi imaš tušta i tma kukuruza u konzervama, mikseva, za po 130-150 dinara, s pasuljem, bez, sam pasulj.... Tunjevinu uglavnom samu jedem.
November 9, 20222 yr 1 hour ago, Plajvi said: Ne moste vi da poskupite koliko Lidija Bacic Srbinin nece da kupi! E, pisah već negde, ali stvarno je utisak da se ne kupuje. Već danima primećujem pune rafove mleka i mlečnog sniženo pred istek roka, a snizili su i ono u roku, samo da se proda.
November 9, 20222 yr 14 minutes ago, Svemir Zeka said: Te tunjevina salate su bezveze sve redom meni, osim one iz linde, koje je stvarno super, a i pozamašna je. Ovo ostalo ti uzmu na tunjevini, a ubace kukuruz i odvale dva puta veću cenu. A umesto toga, u lindi imaš tušta i tma kukuruza u konzervama, mikseva, za po 130-150 dinara, s pasuljem, bez, sam pasulj.... Tunjevinu uglavnom samu jedem. Ja sam lenstina da spremam bilo sta pa mi ovo dodje kao raznovrsna™ ishrana Je l' to u standardnoj ponudi u Lindi?
November 9, 20222 yr Jeste, oko 250 dindži je sad, ali je stvarno velika, najedeš se ko čovek. Imaš dve vrste: meksičku i onu drugu koja ima neke makaronice unutra i odlična je takođe.
November 9, 20222 yr 2 hours ago, Filozof manijak said: jel ja ovde jedini perem na ruke, kako Bob zapoveda? +1 Ništa mašina, perem isključivo na ruke. I ništa Topčiderska reka, samo na Biljaninim izvorima. Peraći sapun sam topim. Masnoća je od svinje iz slobodnog uzgoja.
November 9, 20222 yr 1 hour ago, Svemir Zeka said: Jeste, oko 250 dindži je sad, ali je stvarno velika, najedeš se ko čovek. Imaš dve vrste: meksičku i onu drugu koja ima neke makaronice unutra i odlična je takođe. Apsolutno se slažem i obe preporučujem!
November 9, 20222 yr Tačno se vidi kako mi je izbeljivač isprao petokraku sa zastave A rekao sam manijaku da ne koristi onaj iz DM i da ga KUMS samo loži!
November 9, 20222 yr Inače, DM danas pokrenuo online prodavnicu. Besplatna dostava za narudžbine preko 3k i 15% popusta registrovanim kupcima do 15.11. Edited November 9, 20222 yr by mraki