kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 možda je to razlog što majistor dolazi jednom mesečno
foto Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 e. o cemu vi pricate. AVA sa plavim zrncima bJeline. bilo nekada...
munze Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: možda je to razlog što majistor dolazi jednom mesečno nije 1
Filozof manijak Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 jel ja ovde jedini perem na ruke, kako Bob zapoveda? 1 1
Ratamahatta Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 U Univeru Kinder bueno 74 dinary, mala Linolada isto zesci popust samo nisam ni gledao koliko vec samo bahato strpo u korpu, i tunjevina s mehiko salatom 180 (inace 270) Ne moste vi da poskupite koliko Lidija Bacic Srbinin nece da kupi! Svi Zlatiborci i ostale pakovane suhomesnate pizdarije isto pale za 20%, pavlaka se junacki drzi na 90
Svemir Zeka Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Te tunjevina salate su bezveze sve redom meni, osim one iz linde, koje je stvarno super, a i pozamašna je. Ovo ostalo ti uzmu na tunjevini, a ubace kukuruz i odvale dva puta veću cenu. A umesto toga, u lindi imaš tušta i tma kukuruza u konzervama, mikseva, za po 130-150 dinara, s pasuljem, bez, sam pasulj.... Tunjevinu uglavnom samu jedem. 3
mraki Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 1 hour ago, Plajvi said: Ne moste vi da poskupite koliko Lidija Bacic Srbinin nece da kupi! E, pisah već negde, ali stvarno je utisak da se ne kupuje. Već danima primećujem pune rafove mleka i mlečnog sniženo pred istek roka, a snizili su i ono u roku, samo da se proda. 3
Ratamahatta Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 14 minutes ago, Svemir Zeka said: Te tunjevina salate su bezveze sve redom meni, osim one iz linde, koje je stvarno super, a i pozamašna je. Ovo ostalo ti uzmu na tunjevini, a ubace kukuruz i odvale dva puta veću cenu. A umesto toga, u lindi imaš tušta i tma kukuruza u konzervama, mikseva, za po 130-150 dinara, s pasuljem, bez, sam pasulj.... Tunjevinu uglavnom samu jedem. Ja sam lenstina da spremam bilo sta pa mi ovo dodje kao raznovrsna™ ishrana Je l' to u standardnoj ponudi u Lindi?
Svemir Zeka Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Jeste, oko 250 dindži je sad, ali je stvarno velika, najedeš se ko čovek. Imaš dve vrste: meksičku i onu drugu koja ima neke makaronice unutra i odlična je takođe. 1
Ras Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 2 hours ago, Filozof manijak said: jel ja ovde jedini perem na ruke, kako Bob zapoveda? +1 Ništa mašina, perem isključivo na ruke. I ništa Topčiderska reka, samo na Biljaninim izvorima. Peraći sapun sam topim. Masnoća je od svinje iz slobodnog uzgoja. 3 3
notenoughreasonsforclaire Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 1 hour ago, Svemir Zeka said: Jeste, oko 250 dindži je sad, ali je stvarno velika, najedeš se ko čovek. Imaš dve vrste: meksičku i onu drugu koja ima neke makaronice unutra i odlična je takođe. Apsolutno se slažem i obe preporučujem! 1
Svemir Zeka Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 (edited) "Ras i manijak", ulje na platnu Edited November 9, 2022 by Svemir Zeka 1
Ras Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Tačno se vidi kako mi je izbeljivač isprao petokraku sa zastave A rekao sam manijaku da ne koristi onaj iz DM i da ga KUMS samo loži! 2
mraki Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 (edited) Inače, DM danas pokrenuo online prodavnicu. Besplatna dostava za narudžbine preko 3k i 15% popusta registrovanim kupcima do 15.11. Edited November 9, 2022 by mraki 1 4
Recommended Posts