Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Previše se to često događa. Ja ostavim na kasi, odbijem da kupim i po nižoj ceni, iz principa. Pa taman nek promeni cenu kad bude išao/la da vrati predmet na raf. 

Dodatno, mislim da Levi nije normalan koliko plaća 2 kg praška, ali to je već njegova privatna stvar.

• +1 2
Posted
to je inace suprotno zakonu i posao za trzisnu inspekciju
u idejama i merkatoru na min 20% robe uopshte nema nikakva cena, ili je sve toliko ispreturano da uopshte nije jasno shta koliko koshta.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 1
Posted

za hemijutm buvljak je majka mara

za ostalo ne znam, samo vidim da je kesa lakša svaki put, a para mi uzimaju isto ili više

• +1 2
Posted
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

za hemijutm buvljak je majka mara

Onaj skandal od nedavno kad su pohapšeni likovi zbog falsifikovanja hemije, ne tiče se buvljaka ili..? 

Posted

pa ti falaifikatori su u zatvoru, sad je regulare ponuda

:covid19:

• Hvala 1
Posted

Ima u Starom Merkator radnjica koja drži isključivo italijansku hemiju, ima nekih tečnih deterdženata i omekšivača kojih nema drugde. Volim da svratim da probrljam, nisam do sad naišla na nešto bez veze.

• +1 1
Posted

Bilo je u Idei, pre par godina obaveštenje na kasi da ako kupac kupi proizvod kod kojeg se istaknuta cena razlikuje od one po kojoj hoće da mu naplate da ima pravo na kupovinu tog proizvoda s popustom od 50%.

Jednom žena kupovala bocu viskija, ispostavilo se da je cena na kasi par stotina dinara veća od one istaknute na rafu i pozvala se na njihovo pravilo... Kasirka pozvala šeficu, ona se obratila ženi rečima "Ne mislite , valjda, da ćete stvarno da dobijete 50% popusta?!" Žena se onda zainatila i nije odustala dok joj nisu dali taj popust. :)

Ne znam da li to pravilo još važi u Idei, verovatno ne...

• +1 4
Posted
6 hours ago, Valkyrie said:

Ima u Starom Merkator radnjica koja drži isključivo italijansku hemiju

Gde tačno?

Posted (edited)
1 hour ago, zorglub said:

Gde tačno?

Odmah uz stepenice posle pijace gde je kao onaj plato na "terasi" sa kafićem nekim. Vidi se s ulice, prvi lokal levo kad se uđe. U tom ulazu je i neka zdrava hrana, Pošta itd. 

Evo, to su ovi

Parfimerija Diva

Ima ih na više lokacija, nisam znala. 

Edited by Valkyrie
  • Hvala 2
Posted

znachi bukvalno idemo na shto da dajem pare bezveze, imao ili nemao pare. da li ima neka uporediva evropska zemlja da joj se ovo deshava sa cenama?

sad gledam neke tarife na mts, ugovor na godinu dana 1399, na dve godine 1599. izgleda primili nekog iz maksija na posao :rolf:

• +1 2
  • Haha 3
Posted
23 hours ago, napadaj said:

Izdavanje računa

Član 11

....

Trgovac mora da se pridržava istaknute cene i uslova prodaje.

https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_zastiti_potrosaca.html

Znam da nije po zakonu, ono što mene zanima je, ima li smisla zvati tržišnu inspekciju? Da li će neko stvarno da dođe i proveri to što ja prijavim a u pitanju je red veličine 100, 200 dinara? Ako hoće, dalje me zanima kako da pomognem da stvarno i kazne maxi ili koga god, zato sam pitao ono sa slikanjem.

Jel zvao uopšte iko tu inspekciju za tako da kažem, sitne stvari?

Posted

Nisam zvao tržišnu zbog takvih problema, ali imam odlično iskustvo sa njima iz situacije u kojoj sam uhvatio Tref sport u prodaji falsifikovanih proizvoda - inspekcija je jako brzo reagovala, Tref mi se izvinjavao, a cela serija tog proizvoda je bila povučena iz prodaje.

• Hvala 1
Posted
On 6.11.2022. at 10:12, Valkyrie said:

Dodatno, mislim da Levi nije normalan koliko plaća 2 kg praška, ali to je već njegova privatna stvar.

pa samo taj je bio, šta da radim, da ne kupim prašak  :dry:

Posted

Bukvalno da ne kupiš već da odeš na neku od preostalih 500k lokacija u gradu gde se može uzeti prašak (sic!) za veš za drastično manje novca.

Uz izvinjenje s moje strane ako je to neki specijalni, hipoalergeni, dermo-friendly deterdžent.