Zaboravan Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Za sitne ljudove, sasvim OK Icepeak jakne po 5000 din u sportvis. Mi malo jači 7000-10000.
igoraki Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Uzeo danas u Ideji Perwol od 4,5L po 900 dinara, to bi valjda trebalo da je povoljno...malo sam se oteglio dok sam ga doneo kući pošto sam uzeo i šareni i crni, sreća pa sam imao ranac, teško ko tuč. https://online.idea.rs/#!/products/60102328/perwoll-spec-det-za-ves-gel-color-4-5l
vememah Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Jeste baš povoljno. https://cenoteka.rs/pretraga?q=perwoll
notenoughreasonsforclaire Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 Ima li đe Orangine? Vidim da su je i sa Cenoteke povukli.
levi Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 kupujem u Maxiju prašak za veš 669 din mala kesa 2 kg, pored njega neki 710 još manje pakovanje, ok.. kasirka kuca i kaže ovaj vam je prašak 910 jel znate, kažem znam sve je poskupelo šta da radimo molim, kako 910 kad je 660? he jeste to je bilo na akciji sad je opet 910, i ode da proveri, ja šta ću odem za njom da ne gledam ove što stoje u redu zbog mene, evo jeste 669 ali nisu sklonili akciju vidite ispod je 910. u jbt koja fora, koliko je ovaj od 710 jel i on na akciji, sklonim cenu a ispod 1400 din, wow. pita jel da kucam, reko kucajte šta ću moram da kupim prašak, predaja nije opcija 1
Krošek Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 to je inace suprotno zakonu i posao za trzisnu inspekciju 8
igoraki Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 45 minutes ago, levi said: kupujem u Maxiju prašak za veš 669 din mala kesa 2 kg, pored njega neki 710 još manje pakovanje, ok.. kasirka kuca i kaže ovaj vam je prašak 910 jel znate, kažem znam sve je poskupelo šta da radimo molim, kako 910 kad je 660? he jeste to je bilo na akciji sad je opet 910, i ode da proveri, ja šta ću odem za njom da ne gledam ove što stoje u redu zbog mene, evo jeste 669 ali nisu sklonili akciju vidite ispod je 910. u jbt koja fora, koliko je ovaj od 710 jel i on na akciji, sklonim cenu a ispod 1400 din, wow. pita jel da kucam, reko kucajte šta ću moram da kupim prašak, predaja nije opcija Jezivi su sa tim forama, i što je najgore sve prodavnice to rade, i ne samo prodavnice, poslednjih godina mi se baš često dešavalo da u kafani nabiju račun, pogotovo kad vide da smo popili par tura...ako primetiš, jao izvinite i to je to, rešen problem. 46 minutes ago, Krošek said: to je inace suprotno zakonu i posao za trzisnu inspekciju I šta da radim ? Zovem inspekciju i ona će da dođe u roku od pola sat, sat ? Ili da slikam cenu u radnji i račun koji sam dobio pa da im pošaljem ? Ja sam se raspravljao i uglavno se završavalo na tome da mi vrate novac, skoro nikad nisu pristali da mi prodaju po toj nižoj ceni.
mraki Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 (edited) Ja sam primetio da mene stalno zajebu sa stvarima koje mere na kasi. Naravno, ne pregledam račun sa dosta artikala na licu mesta već bacim pogled kad dodjem kući. Evo zadnja nabavka iz Linde, korenčić djumbira koji nema ni 70g naplaćen skoro pola kg, šargarepa duplo veća količina nego što sam uzeo, krompir obični kao oprani itd… Ne kontam ni šta kasiri imaju od toga, mislio sam brzina, greška… ali prečesto se dogadja. Edited November 5, 2022 by mraki 1
napadaj Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 (edited) Izdavanje računa Član 11 .... Trgovac mora da se pridržava istaknute cene i uslova prodaje. https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_zastiti_potrosaca.html Edited November 5, 2022 by napadaj 3
Jimmy Kowalski Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 (edited) Ni ja ne obracam paznju na kasi ako imam puno artikala, pa je veci racun, a trebalo bi to da radim. Tako sam danas tek kod kuce provalio da sam u Maxiju uzeo Happy Day orange umesto family koji je na 50% popusta. Mislim moj je zajeb sto nisam zagledao nego samo uzeo sa police gde stoji krupna etiketa sa pcelicom i 50%, ali je opet kvarna fora.. edit: A da ovo sam zaboravio da napisem. Izlazim iz Maxija i ispred lokalne mesare sto i pece meso, tip popizdeo i svadja se sa prodavcem. Kaze mu "kako te nije sramota naplatio si mi pljeskavicu od 200g, a nema ni 100g". Inace odavno ne kupujem tu, ali nisam znao da bas toliko zakidaju.. Edited November 5, 2022 by Jimmy Kowalski
Tale Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Ako je na polici jedna a u kasi druga cena trgovac ima obavezu da vam proizvod proda po ceni koja je istaknuta na polici. To uglavnom znači da naplate cenu u kasi a razliku u novcu vrate u gotovini. 1
levi Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 da ali onda na kraju manjak u kasi moraju da nadoknade ti koji su poslednji u lancu ishrane, a raspadaju se od posla, nije ni to neko rešenje 2
Valk Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 4 hours ago, levi said: kupujem u Maxiju prašak za veš 669 din mala kesa 2 kg, pored njega neki 710 još manje pakovanje, ok.. kasirka kuca i kaže ovaj vam je prašak 910 jel znate, kažem znam sve je poskupelo šta da radimo molim, kako 910 kad je 660? he jeste to je bilo na akciji sad je opet 910, i ode da proveri, ja šta ću odem za njom da ne gledam ove što stoje u redu zbog mene, evo jeste 669 ali nisu sklonili akciju vidite ispod je 910. u jbt koja fora, koliko je ovaj od 710 jel i on na akciji, sklonim cenu a ispod 1400 din, wow. pita jel da kucam, reko kucajte šta ću moram da kupim prašak, predaja nije opcija Ti nisi normalan. 2
borris_ Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Vise puta mi se to desilo i svaki put su mi vratili pare (ili ako nisam platio, naplatili nizu cijena). To im je obaveza.
Tale Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 10 hours ago, levi said: da ali onda na kraju manjak u kasi moraju da nadoknade ti koji su poslednji u lancu ishrane, a raspadaju se od posla, nije ni to neko rešenje Ne znam kako nađu čija je je obaveza da promeni baš tu cenu na polici jer im svi rade sve ali ne mogu da razmišljam i o tome. Drugo, kako da znam da je omaška a ne plan koji dolazi odozgo a šefovi samo sprovode? 2
Recommended Posts