February 14, 20223 yr Nema, samo hladno oružje. Ako bude stalak, imam obavezu da kupim dva, srećom mi ostali kuponi u novčaniku inače bih bila ostrakovana iz familije.
February 15, 20223 yr Ne mogu dalje, valja se sankati. TA što joj fali nož je 100% Šumadija, jede leba i uz leba. A ima 50-ak kila, baksuz onaj pravi gedžovanski.
March 3, 20223 yr Maxi je pokrenuo loyalty aplikaciju, gde kao daje dodatne popuste vernim kupcima. I dok je kod Ideje recimo to jednostavno reseno izdavanjem fizicke kartice, koju onda pokazes na kasi i gotovo, ovde ljudi treba da skine aplikaciju, otvore nalog, izaberu svoju prodavnicu, oznace proizvode na akciji koje zele i na kraju pokazu na kasi. I ajde da su neki znatno veci popusti od redovnih, pa da se covek sa razlogom cima, ali zbog prosecno 5-10% razlike je smesno: Ali ovaj biser je urnebesan:
March 3, 20223 yr Nije da sam privučen ovom akcijom, ali ovde je jedan popust u Maxi velikom a drugi u Shop&Go.Cifra sa koje se smanjuje je 150rsd... Shiit has hit the fan
March 3, 20223 yr Nije. Dole je redovni popust u svim Maxijima (ukljucujuci i Shop&Go), a iznad je popust za onoga ko ima i aplikaciju i oznacio je bas tu Maxi radnju gde kupuje..