Valk Posted February 14, 2022 Posted February 14, 2022 Nema, samo hladno oružje. Ako bude stalak, imam obavezu da kupim dva, srećom mi ostali kuponi u novčaniku inače bih bila ostrakovana iz familije. 1
Filozof manijak Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 A ona taman izbacila hleb iz ishrane.
kud u maglu Simoviću Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 29 minutes ago, Filozof manijak said: Ne kvari mi foru bićeš biven manijače
Filozof manijak Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 2 hours ago, Valkyrie said: Ko? Pa ona koja je tražila reckavi nož
Valk Posted February 15, 2022 Posted February 15, 2022 Ne mogu dalje, valja se sankati. TA što joj fali nož je 100% Šumadija, jede leba i uz leba. A ima 50-ak kila, baksuz onaj pravi gedžovanski. 2
gospa buba Posted March 3, 2022 Author Posted March 3, 2022 pa ima sad nozeva sent from novi mnogo jak bubamoto.
Jimmy Kowalski Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Maxi je pokrenuo loyalty aplikaciju, gde kao daje dodatne popuste vernim kupcima. I dok je kod Ideje recimo to jednostavno reseno izdavanjem fizicke kartice, koju onda pokazes na kasi i gotovo, ovde ljudi treba da skine aplikaciju, otvore nalog, izaberu svoju prodavnicu, oznace proizvode na akciji koje zele i na kraju pokazu na kasi. I ajde da su neki znatno veci popusti od redovnih, pa da se covek sa razlogom cima, ali zbog prosecno 5-10% razlike je smesno: Ali ovaj biser je urnebesan: 2
Frank Pembleton Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Nije da sam privučen ovom akcijom, ali ovde je jedan popust u Maxi velikom a drugi u Shop&Go.Cifra sa koje se smanjuje je 150rsd... Shiit has hit the fan 1
Jimmy Kowalski Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Nije. Dole je redovni popust u svim Maxijima (ukljucujuci i Shop&Go), a iznad je popust za onoga ko ima i aplikaciju i oznacio je bas tu Maxi radnju gde kupuje..
Recommended Posts