Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, mlatko said:

Malo nostalgije

Imam još uvek, iako su ih nasledili Tramontina, oni sa drvenom drškom.

• +1 2
Posted

ima, al za više para. ista četkica, u Idei 969 :isuse: okretao sam da vidim da nema dve unutra

Spoiler

94n59485321327g9.jpg

prvi put mi se desilo da sam hteo nešto da kupim i da odustanem jer je poskupelo. ok reko pogledaću na drugom  mestu možda ima po staroj ceni. i danas u Maxiju 499

Spoiler

94n52329485321327g9.jpg

da bude kompletan cirkus, ova pored sa dve u pakovanju je jeftinija u Idei na akciji, 2 za 400, jedino što nema kutijicu, i nije superslim

• Hvala 1
Posted

Ja to za zube uzimam sve u DM. Širok je izbor i imaš svašta, interdentalne, konopčiće na plastici, bukvalno ceo set, i sve je kvalitetno i ok cene. Te meke i tanke četkice su manje od 200 dinara. Ali uzeću ove u maksiju, ok je cena stvarno za dva komada.

• +1 2
Posted

A meni nije jasno stavrno kako oni odredjuju te marže, jer za nešto tako nerealno lupe… Nije samo što je skupo, nego nigde logike.

Posted

U maksiju na 50% pršuta, 130 din/100g. 

Posted

pa kako bre. gorece maksi fontana [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted
6 hours ago, Svemir Zeka said:

U maksiju na 50% pršuta, 130 din/100g. 

Fina vest, danas kršimo bojkot Delhaize-a...  1584414675.5338-smiley-1.webp.00f8f291b51e34f105a10167ccf1ecb6.webp

Posted
39 minutes ago, Jeremija said:

Fina vest, danas kršimo bojkot Delhaize-a...  1584414675.5338-smiley-1.webp.00f8f291b51e34f105a10167ccf1ecb6.webp

Kršimo ga mi već duže vreme, da si ti nama živ i zdrav :whistle:

Posted

Meni je ok ova moja četkica za zube Tepe, ima manju glavu i potpuno je ravna i jednakih i gusto zbijenih  čekinja.

Povremeno je otkuvam.

Ne vidim razlog dodatnog zagađivanja plastikom svaka 3 meseca ili na koliko već savetuju.

Takođe sam pravim pastu na bazi kokosovog ulja, gline, sode b,. Stevie...

Posted (edited)

Evo ovu

Edited by El Guapo
Posted

alal vera nema shanse [emoji38]ol:

lilijeva crna pasta je meni must.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted

Noževi u Maksiju! 

Na Zlatiboru. 

Kupila materi poslednji koji joj falio, reckavi za lebac, jedva čekam da joj ga svečano uručim pa da uživam u svetlostima reflektora i slavi :kralj:

• Haha 2