February 8, 20223 yr 1 hour ago, mlatko said: Malo nostalgije Imam još uvek, iako su ih nasledili Tramontina, oni sa drvenom drškom.
February 8, 20223 yr ima, al za više para. ista četkica, u Idei 969 okretao sam da vidim da nema dve unutra Spoiler prvi put mi se desilo da sam hteo nešto da kupim i da odustanem jer je poskupelo. ok reko pogledaću na drugom mestu možda ima po staroj ceni. i danas u Maxiju 499 Spoiler da bude kompletan cirkus, ova pored sa dve u pakovanju je jeftinija u Idei na akciji, 2 za 400, jedino što nema kutijicu, i nije superslim
February 8, 20223 yr Ja to za zube uzimam sve u DM. Širok je izbor i imaš svašta, interdentalne, konopčiće na plastici, bukvalno ceo set, i sve je kvalitetno i ok cene. Te meke i tanke četkice su manje od 200 dinara. Ali uzeću ove u maksiju, ok je cena stvarno za dva komada.
February 8, 20223 yr A meni nije jasno stavrno kako oni odredjuju te marže, jer za nešto tako nerealno lupe… Nije samo što je skupo, nego nigde logike.
February 9, 20223 yr Author pa kako bre. gorece maksi fontana [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
February 9, 20223 yr 6 hours ago, Svemir Zeka said: U maksiju na 50% pršuta, 130 din/100g. Fina vest, danas kršimo bojkot Delhaize-a...
February 9, 20223 yr 39 minutes ago, Jeremija said: Fina vest, danas kršimo bojkot Delhaize-a... Kršimo ga mi već duže vreme, da si ti nama živ i zdrav
February 9, 20223 yr Meni je ok ova moja četkica za zube Tepe, ima manju glavu i potpuno je ravna i jednakih i gusto zbijenih čekinja. Povremeno je otkuvam. Ne vidim razlog dodatnog zagađivanja plastikom svaka 3 meseca ili na koliko već savetuju. Takođe sam pravim pastu na bazi kokosovog ulja, gline, sode b,. Stevie...
February 10, 20223 yr Author alal vera nema shanse [emoji38]ol:lilijeva crna pasta je meni must.sent from novi mnogo jak bubamoto.
February 14, 20223 yr Noževi u Maksiju! Na Zlatiboru. Kupila materi poslednji koji joj falio, reckavi za lebac, jedva čekam da joj ga svečano uručim pa da uživam u svetlostima reflektora i slavi