mraki Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Obrni-okreni, svi sem mene se dokopali nekog noža.
mlatko Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Meni mali nož iz Ikee radi posao, drška neka guma tvrda i ne klizećaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Popular Post slepa živana Posted February 5, 2022 Popular Post Posted February 5, 2022 3 hours ago, dùda said: ja sam sasvim slučajno postala vlasnik tog jednog noža i to onog najmanjeg. totalno sam nezadovoljna i eno ga stoji u fioci nekorišćen pošto volim u kuhinji male noževe, imam ih nekoliko i znam šta je dobar nož ovaj em ne seče bobznakako, em loše leži u ruci, ta metalna drška je grozna. ne kapiram takođe ovo ludilo ja sam prvo kupila taj jer je rene rekao da je dobar. prvo mi je stajao jedno mesec dana zapakovan jer toliko često kuvam, a posle mislim da sam kuvala samo da bih ga isprobala. nije mi nešto zgodan za ljuštenje, ali seče kao mačeta. jedino što je mali, pa mi sad najbolje paše za štraus sladoled danas sam naletela na ovaj za meso pa sam kupila i taj. stala na semafor kod beograđanke, pali se zeleno za pešake i u zadnjoj sekundi u praznu traku uleće neki moron i zaustavi se 20 cm od mene. to je onaj semafor što traje 10 sekundi pa sam samo produžila a kroz glavu mi je prošla slika kako vadim kuhen i krećem da mu vandalizujem auto 1 10
gospa buba Posted February 6, 2022 Author Posted February 6, 2022 jes nije prigodan topik ali i mene zamalo ubi danas na semaforu na moje zeleno. naci ce ti nozevi namenu sent from novi mnogo jak bubamoto.
Valk Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 čitam Živanu i čekam deo kad joj neko na semaforu grabi kesu iz koje viri kutija Kuhn Rikona i daje se u bekstvo, pa mi pade na pamet da se ne bih iznenadila da noževi postanu meta otimača cegera i bakaluka. 1 3
gospa buba Posted February 6, 2022 Author Posted February 6, 2022 neshto nije u redu u samom tkanju realnosti u pogledu tih sechiva. da se pjesinichki izrazim. videcete sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Svemir Zeka Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 11 hours ago, mraki said: Obrni-okreni, svi sem mene se dokopali nekog noža. Daću ti ja moj nož 1
mlatko Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Malo nostalgijeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 6
kud u maglu Simoviću Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 58 minutes ago, renne said: Maxi Fontana ima svih noževa 5
Recommended Posts