Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted (edited)

Ali sta im rade. Mediji ih razvlače. Udruženje za zaštitu potrošača ništa manje.

Gradjani im šalju inspekcije. :lolol:

Čuvajte talone, mislim da će na kraju morati biti noževa za sve pare, ovaj markice.

Edited by mraki
  • +1 1
Posted

Danas žena ispred mene u Maksiju, uzima markice, a kasirka joj kaže da nema više talona i da može na prazan papir da ih zalepi i donese :)

• Haha 1
Posted

Opa, @Svemir Zeka sve neće neće pa zabode ovaj za filetiranje :lolol:

Tog sam prvog kupila, obožavam ga. 

I ja čula to za markice na papirić, prsli su i kasiri više. 

• Haha 1
Posted
18 minutes ago, Valkyrie said:

Opa, @Svemir Zeka sve neće neće pa zabode ovaj za filetiranje :lolol:

Tog sam prvog kupila, obožavam ga. 

:lolol: taj bio u šteku, ja: daj šta daš. A ono super nož :wub:

• Haha 1
Posted
7 hours ago, Svemir Zeka said:

Meni je sve ovo jebeno neverovatno, slažem se s bubom. Ne mislim da je skupljanje radi klanja po kućama, ali ima nešto, to jest neki marketing stručnjak je tu nešto mnogo dobro odradio. Ja sam skupila jedno dva talona, u početku nisam ni gledala a i ostavljala sam nalepnice, onda sam kao tokom proteklog meseca nakupila iz torbi i popunila, pa sam zaboravljala da ponesem - uglavnom, nemamo te noževe. Prvo sam mislila da kupujem s deset, pa onda kad se skupila hiljadu nalepnica rekoh, e pa sad neću ni da dajem pare uopšte kad je već prevara, lože te, a nikad ih nema. Da utrčavam u 6 ujutru, ne pada mi na pamet. Ali ovo s kupujem prodajem je za posmatranje :ph34r:

3 hours ago, Svemir Zeka said:

E, imam nešto da ispričam. Odem malopre do maksija, svi pitaju kasirku ima li noževa, meni se izlije žuč i kažem ao bre šta će ljudima toliki noževi, i sad tako monoložim, kako sam eto skupila markice ali to nikad neću naći. Žena me gleda tugaljivo, i kaže: evo imam jedan ispod, evo. I ja reko čekajte, stanite....možda nemam ni talon (nisam imala). Ajde nema veze, donećeš. I tako ja izmolim svoj kuhn rikon nož, preko veze, koju nisam imala. E, ali čiča iza pita jel to ima noževa. Kaže ova njoj nema, to je neka žena ostavila. Eto, diskriminacija na svakom koraku. A ja ćutim kao da sam nekog teško podmitila, još me pomalo i sramota ove privilegije, a pomalo kao i da nešto ilegalno radim. :lolol:

258897891_649345226209857_712901450249535608_n.thumb.jpg.1047584c90fa28972a1b310d2a708c82.jpg

2 minutes ago, Svemir Zeka said:

:lolol: taj bio u šteku, ja: daj šta daš. A ono super nož :wub:

Umreću, svega mi :lolol:

Lezanje na rudu, udžbenik Svemir Zeke, skinite besplatno sa PPP

• Haha 3
Posted
9 minutes ago, mraki said:

Eli ovo Kuhn Rikon?

FK1zCMDX0AAGGwx?format=jpg&name=900x900

nije

Posted

Dobro, jasno je valjda da nisam ozbiljno pitao. 

• Haha 1
Posted
12 minutes ago, Valkyrie said:

Umreću, svega mi :lolol:

Lezanje na rudu, udžbenik Svemir Zeke, skinite besplatno sa PPP

Pre noža: pih, ionako ništa ne valjaju. 

Posle noža: prodala uverenja i vrednosti za jedan Kuhn rikon :cool:

• Wub 1
  • Haha 1
Posted
5 minutes ago, mraki said:

Koliko još popunjenih talona imaš, priznaj?:naughty: @Svemir Zeka

Zaslužila sam, priznajem :D

• Haha 1
Posted

Valjda me neće banovati zbog otkrivanja rl podataka svemir zeke… :fantom:

vVwJpgQ.jpg

• Haha 3
Posted

sticajem slučaja i ja sam postala vlasnik jednog od tih famoznih noževa. donela mi sestra. naravno, kupljeno preko veze.

• Haha 5
Posted (edited)

vidim da je zavladalo kompletno ludilo oko ovih maxi nozeva. sada se osecam srecno jer sam odustao od skupljanja nalepnica jer izbegavam nozeve sa drskom koja je celicna i fluidno nastavljena na secivo od istog materijala i obrade. ne svidjaju mi se estetski ni na dodir niti volim da ih koristim.

vidim da se kasirke cudile kada im kazem da mi ne treba markica i da su bile prilicno skrte na istima. kada smo skupljali lego i ostale te, lojaliti programe bile su izdasnije. a, bilo je i tih proizvoda za nalepnice kojima nas mame da trosimo pare u njihovu butigu. nekada veci izbor, nekada manji ali uglavnom ih bilo.

video sam na nekom plakatu ostrac, koji me je zaintesovao da ga vidim uzivo. nikada nigde, a cirkulisem kroz 5 maxija, nisam ga video tako da cu se i dalje drzati masata i kamena.

sto se maksija tice, treba ih jebati na sve strane. ovo nije nagradna igra pa da ti kazu 'vise srece drugi put'. ovo je nagradjivanje za vernost firmi. pa, jbt, neko treba da potrosi 20000 kinti da skupi te nalepnice. pa obezbedi mu taj noz. zasto svi koji dodju u ovu zemlju moraju da postanu prevaranti? i to zbog noza?

Edited by foto
  • +1 5
Posted

ja sam sasvim slučajno postala vlasnik tog jednog noža i to onog najmanjeg.

totalno sam nezadovoljna i eno ga stoji u fioci nekorišćen 

pošto volim u kuhinji male noževe, imam ih nekoliko i znam šta je dobar nož 

ovaj em ne seče bobznakako, em loše leži u ruci, ta metalna drška je grozna.

ne kapiram takođe ovo ludilo

• Tužno 1