duda Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Da. Zaboravila sam da je tu nekakav veliki popust uz markice. Ma kod nas je sve neka prevara pa valjda i to, a jasno je da nisu smeli da puste više markica nego što imaju robe. Mufljuzi 1
Popular Post Jimmy Kowalski Posted February 3, 2022 Popular Post Posted February 3, 2022 Ja sam sanjao da su me odbili za vizu, jer nisam imao sve nalepnice. A bio sam ubedjen da imam, ali kad izvadio vidim da mi fali.. 1 11
maheem Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Nek se javi onaj ko kupuje cetvoroslojni tariguz...
munze Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 2 minutes ago, Filozof manijak said: Kenjaj po sirotilji! keljaj! 1
gospa buba Posted February 3, 2022 Author Posted February 3, 2022 to nije veliki popust za noz, to je noz za dinar placen kupovinama od 20 hiljada. rastrgnuce ih! sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
mraki Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Just now, gospa buba said: to nije veliki popust za noz, to je noz za dinar placen kupovinama od 20 hiljada. rastrgnuce ih! sent from novi mnogo jak bubamoto. Pa zato bas, imaju oni dobru racunicu, sad nek obezbede i noževe. Mislim, pre će ih narod bojkotovati zbog ovoga nego bilo čega, i ako, treba.
glibav Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 7 minutes ago, maheem said: Nek se javi onaj ko kupuje cetvoroslojni tariguz... Kupis pa uzimas po dva sloja, duplo traje. Ili jedan sloj. 2
renne Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 12 minutes ago, maheem said: Nek se javi onaj ko kupuje cetvoroslojni tariguz... bila davno rasprava o ovme samo se vasa i mau autovali u to vreme, i mislim robot 6
Moća Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Troslojni i cetvorslojni iz linde su dosta puta na akcijama pa te uzimamo. 1
Svemir Zeka Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 2 hours ago, djeneralche said: Kupis pa uzimas po dva sloja, duplo traje. Ili jedan sloj. Takozvano raslojavanje prilikom velike nužde 1
Filozof manijak Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Efikasnost upotrebe wc papira obrnuto je proporcionalna količini papira na rolni. 1
mustang Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 (edited) Ja vas toalet papir zovem sper ploca kakav god sloj. Jedva cekam moj Charmin da se brisem Edited February 3, 2022 by mustang
Recommended Posts