renne Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Ne. Odaberu tridesetak proizvoda koju budu na 50% 2
Jimmy Kowalski Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Ja danas ne videh nijedan. Doduse, nisam gledao deterdzente, to sam skoro kupio i miran sam sledece 2 godine
djeneralche Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Samo sto Perfex cotton like 10 rolni nikada nije bio 600d, ozbiljni prevaranti. Ove pcelice popusti budu nekad stvarno 50%, ali za neke proizvode preteruju.
Svemir Zeka Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Ja sad kupila punu torbu na 50% stvarnih popusta. A da lažu, lažu. Pogledala sam i taj perfex, neki je kao deblji, nisam uzela. Ali ima: njoke za 120 din, čips od 280g 120 din, Dorina ledena 65 din....nisam išla na frižidere, verovatno ima i tamo 2
renne Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 ima i zaječarac za 31 dinar, riomare salate za 230, čajna 860, biser gauda 750 (koja svakako nije 1500 u originalu, ali je dobra cena) a to je ovaj novi, četvoroslojni perfex, i jeste đavolski skup svakako 1 1
gospa buba Posted February 3, 2022 Author Posted February 3, 2022 3 minutes ago, renne said: ima i zaječarac za 31 dinar, riomare salate za 230, čajna 860, biser gauda 750 (koja svakako nije 1500 u originalu, ali je dobra cena) a to je ovaj novi, četvoroslojni perfex, i jeste đavolski skup svakako odnosno cene u su u apsolutnom iznosu korektne, a u relativnom su apsolutna prevara. 5
mraki Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 (edited) A oni su neke cene stvarno nenormalno podigli. Pre neki dan uletim da vidim ima li noževa i uzmem konzervu šamoinjona za pizzu. 175 dinara, a isti su pre par meseci bili 100, to sam baš zapamtio. Inače, šta bi sa tim noževima, do kad ono važi? Ja ni jedan jedini nisam uzeo, a imam za 2. Edited February 3, 2022 by mraki
gospa buba Posted February 3, 2022 Author Posted February 3, 2022 narod ce njima demolirati radnje uskoro zbog tih nozeva, od nove godine sam tachno 4 puta ushla u neke razne maksije, i to malo shto sam bila na kasi, u principu se pojavljivalo jedno do dvoje ogorchenih da rantuje shto nema i kad ce biti realno 40 x 500 dinara je malo hevi poklon
renne Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 41 minutes ago, mraki said: A oni su neke cene stvarno nenormalno podigli. Pre neki dan uletim da vidim ima li noževa i uzmem konzervu šamoinjona za pizzu. 175 dinara, a isti su pre par meseci bili 100, to sam baš zapamtio. Inače, šta bi sa tim noževima, do kad ono važi? Ja ni jedan jedini nisam uzeo, a imam za 2. produžili do sredine marta danas bio opšti pičvajz, babe tele da biju jer nema istih (fontana)
renne Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 https://nova.rs/magazin/lifestyle/pomama-za-nozevima-hocete-li-uopste-moci-da-dodjete-do-svog 1 1
duda Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Ne razumem tu pomamu za noževima. Kupila jedan,ma prosečan nož,čak možda ispod toga. Imam nemačke noževe i neke delimano, čak su i ovi delimano bolji od maxijevih onoliko.
mraki Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Pa jbg, skupili ljudi markice i hoće svoje povoljne noževe. Znaju oni koliko su nalepnica pustili u opticaj, nek obezbede dovoljne količine. Ne sumnjam da im je porastao promet zbog toga.
Recommended Posts