February 3, 20223 yr Ja danas ne videh nijedan. Doduse, nisam gledao deterdzente, to sam skoro kupio i miran sam sledece 2 godine
February 3, 20223 yr Samo sto Perfex cotton like 10 rolni nikada nije bio 600d, ozbiljni prevaranti. Ove pcelice popusti budu nekad stvarno 50%, ali za neke proizvode preteruju.
February 3, 20223 yr Ja sad kupila punu torbu na 50% stvarnih popusta. A da lažu, lažu. Pogledala sam i taj perfex, neki je kao deblji, nisam uzela. Ali ima: njoke za 120 din, čips od 280g 120 din, Dorina ledena 65 din....nisam išla na frižidere, verovatno ima i tamo
February 3, 20223 yr ima i zaječarac za 31 dinar, riomare salate za 230, čajna 860, biser gauda 750 (koja svakako nije 1500 u originalu, ali je dobra cena) a to je ovaj novi, četvoroslojni perfex, i jeste đavolski skup svakako
February 3, 20223 yr Author 3 minutes ago, renne said: ima i zaječarac za 31 dinar, riomare salate za 230, čajna 860, biser gauda 750 (koja svakako nije 1500 u originalu, ali je dobra cena) a to je ovaj novi, četvoroslojni perfex, i jeste đavolski skup svakako odnosno cene u su u apsolutnom iznosu korektne, a u relativnom su apsolutna prevara.
February 3, 20223 yr A oni su neke cene stvarno nenormalno podigli. Pre neki dan uletim da vidim ima li noževa i uzmem konzervu šamoinjona za pizzu. 175 dinara, a isti su pre par meseci bili 100, to sam baš zapamtio. Inače, šta bi sa tim noževima, do kad ono važi? Ja ni jedan jedini nisam uzeo, a imam za 2. Edited February 3, 20223 yr by mraki
February 3, 20223 yr Author narod ce njima demolirati radnje uskoro zbog tih nozeva, od nove godine sam tachno 4 puta ushla u neke razne maksije, i to malo shto sam bila na kasi, u principu se pojavljivalo jedno do dvoje ogorchenih da rantuje shto nema i kad ce biti realno 40 x 500 dinara je malo hevi poklon
February 3, 20223 yr 41 minutes ago, mraki said: A oni su neke cene stvarno nenormalno podigli. Pre neki dan uletim da vidim ima li noževa i uzmem konzervu šamoinjona za pizzu. 175 dinara, a isti su pre par meseci bili 100, to sam baš zapamtio. Inače, šta bi sa tim noževima, do kad ono važi? Ja ni jedan jedini nisam uzeo, a imam za 2. produžili do sredine marta danas bio opšti pičvajz, babe tele da biju jer nema istih (fontana)
February 3, 20223 yr https://nova.rs/magazin/lifestyle/pomama-za-nozevima-hocete-li-uopste-moci-da-dodjete-do-svog
February 3, 20223 yr Ne razumem tu pomamu za noževima. Kupila jedan,ma prosečan nož,čak možda ispod toga. Imam nemačke noževe i neke delimano, čak su i ovi delimano bolji od maxijevih onoliko.
February 3, 20223 yr Pa jbg, skupili ljudi markice i hoće svoje povoljne noževe. Znaju oni koliko su nalepnica pustili u opticaj, nek obezbede dovoljne količine. Ne sumnjam da im je porastao promet zbog toga.