Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Ne. Odaberu tridesetak proizvoda koju budu na 50%

• +1 2
Posted

Ja danas ne videh nijedan. Doduse, nisam gledao deterdzente, to sam skoro kupio i miran sam sledece 2 godine :D

Posted

Samo sto Perfex cotton like 10 rolni nikada nije bio 600d, ozbiljni prevaranti. Ove pcelice popusti budu nekad stvarno 50%, ali za neke proizvode preteruju.

Posted

Ja sad kupila punu torbu na 50% stvarnih popusta. A da lažu, lažu. Pogledala sam i taj perfex, neki je kao deblji, nisam uzela. 

Ali ima: njoke za 120 din, čips od 280g 120 din, Dorina ledena 65 din....nisam išla na frižidere, verovatno ima i tamo

• +1 2
Posted

ima i zaječarac za 31 dinar, riomare salate za 230, čajna 860, biser gauda 750 (koja svakako nije 1500 u originalu, ali je dobra cena)

a to je ovaj novi, četvoroslojni perfex, i jeste đavolski skup svakako

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
3 minutes ago, renne said:

ima i zaječarac za 31 dinar, riomare salate za 230, čajna 860, biser gauda 750 (koja svakako nije 1500 u originalu, ali je dobra cena)

a to je ovaj novi, četvoroslojni perfex, i jeste đavolski skup svakako

odnosno cene u su u apsolutnom iznosu korektne, a u relativnom su apsolutna prevara.

• +1 5
Posted (edited)

A oni su neke cene stvarno nenormalno podigli.

Pre neki dan uletim da vidim ima li noževa :rolleyes: i uzmem konzervu šamoinjona za pizzu. 175 dinara, a isti su pre par meseci bili 100, to sam baš zapamtio.

Inače, šta bi sa tim noževima, do kad ono važi?

Ja ni jedan jedini nisam uzeo, a imam za 2.

Edited by mraki
Posted

narod ce njima demolirati radnje uskoro zbog tih nozeva, od nove godine sam tachno 4 puta ushla u neke razne maksije, i to malo shto sam bila na kasi, u principu se pojavljivalo jedno do dvoje ogorchenih da rantuje shto nema i kad ce biti :lolol:

realno 40 x 500 dinara je malo hevi poklon :ph34r:

Posted
41 minutes ago, mraki said:

A oni su neke cene stvarno nenormalno podigli.

Pre neki dan uletim da vidim ima li noževa :rolleyes: i uzmem konzervu šamoinjona za pizzu. 175 dinara, a isti su pre par meseci bili 100, to sam baš zapamtio.

Inače, šta bi sa tim noževima, do kad ono važi?

Ja ni jedan jedini nisam uzeo, a imam za 2.

produžili do sredine marta

danas bio opšti pičvajz, babe tele da biju jer nema istih (fontana)

Posted

Ne razumem tu pomamu za noževima.

Kupila jedan,ma prosečan nož,čak možda ispod toga.

Imam nemačke noževe i neke delimano, čak su i ovi delimano bolji od maxijevih onoliko.

Posted

Pa jbg, skupili ljudi markice i hoće svoje povoljne noževe.

Znaju oni koliko su nalepnica pustili u opticaj, nek obezbede dovoljne količine.

Ne sumnjam da im je porastao promet zbog toga.