halloween Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 U diskontu pica Cerpromet iznad Djeram pijace, kvas ukus nana i limeta, konzerva 20 dinara, rok trajanja maj 2017 tj. promocija a ne istek roka trajanja.
KnightLore Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Taj buckuris koji se prodaje pod imenom Ledeni kvas nema nikakve veze sa pravim ruskim kvasom. Bezukusna razmucena gazirana hemija prepuna secera u rangu Apakole, Golf kole i slicnih bezalkoholnih buckurisa. U cilju zamaskiranja bljutavosti ubacuju imitatore ukusa sljive, nane, narandze, limete. Knjaz Milos je tu samo distributer, a puni se u ko zna gde. Ljubitelji pravog ruskog kvasa zedj mogu ugasiti ili bipovim ruskim kvasom ili nemackim karamalzom. Bip je u stecaju vec godinu dana, proizvodnja je neredovna, ali se kvas moze naci u Super diskontima sirom grada po ceni oko 50 dinara. Ima ga i u pojedinim prodavnicama zdrave hrane. Poslednjih godina na nase trziste je stigao i najpoznatiji nemacki kvas - Karamalz iz mini pivare u Manhajmu. Nesto je gorci nego bipov, podseca na stari Tut Gut. U BG ga ima u Univerexportu, kao i u brojnim podrumima pica sa cenom iznad 70 dinara. Edited August 5, 2016 by KnightLore
wall Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Bojim se i da je taj karamalz pun šećera isto ili više od coca-cole.
halloween Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) I ja dajem prednost BIP-ovom kvasu nad onima u limenci, ali ima ljudi koji vole i ove sa ukusima. U diskontima TIM 99 ima kvas iz neke pivare iz BIH, staklena flašica vrlo slično kao i BIP. A videla sam i ovo na istom mestu. http://ilovezrenjanin.com/marketing-zrenjanin/probajte-napitak-za-celu-porodicu-van-pur-malt/ i košta 50 dinara, odličan je. Ima i Karamalz. Edited August 5, 2016 by halloween
placenik Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Ako je Ledeni Kvas ono djubre iz Indjije u limenkama, zaobici u sirokom luku. Nije ni BIP-ov nesto, ali je u odnosu na ovo, klasa.
gospa buba Posted August 24, 2016 Author Posted August 24, 2016 (edited) obukli se u njujorkeru u vrshcu, opake stvari, opak popust, pretpostavljam da je tako i u prestonici, u smilsu rasprodaje, obratite paznju. meni taj njujorker neshto prolazio ispod radara, valjda sam mislila da je isto kao mango/zara, za zenice do 40 kila. no nije. vizija slichna ko onaj wc kikiriki, ali za par nijansi bolji materijali. ozbiljna rasprodaja. elem, i mushke majice 400-500, vrlo lepe. Edited August 24, 2016 by gospa buba
gospa buba Posted August 24, 2016 Author Posted August 24, 2016 Muški modeli minijaturni ovo je bio korektan XL. u poredjenju sa uobichajenim odevnim tegobama.
Frank Pembleton Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Frikom sladoledi su na 50%.Ali Macho čokolada ni u tragovima! Nigde ih nema...
halloween Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 (edited) Nalizala sam se ovih dana Frikomovih sladoleda, kao kad sam bila IV osnovne. Rum koktel 20 dinara. Da ima negde da se kupi 5-6 komada pa ostavi za neko dete koje nema novca, ja bih to uradila. Kao sospeso kafa. Sinoć po gradu u oputelim sanducima ostali samo sorbet sladoledi. Edited October 2, 2016 by halloween
kud u maglu Simoviću Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 ahtung, ahtung zatvara se tehnomanija u omladinskih brigada te je tom prigodom popust 50% na sve artikle + se dobija vaučer od 500 kinti popust traje do 27.01. :)
Recommended Posts