svashtabezneshto Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Bila sam. To im je autlet radnja, cena je 1550,00 dinara, izbora nekog, trenutno, ima samo za dečije modele, od ženskim ima finih japanki, problem su brojevi, 37 pa 40. Muških modela baš malo ima, dragi je izabrao jedne papuče Žene koje rade tamo su rekle da su danas prodale gomilu modela, ali da im stiže stalno roba, pa bi za par dana vredelo otići opet, ko voli i kome je blizu. I Jysk tamo ima autlet, svašta nešto za malo para i još gomila nekih radnji. 84ka staje baš ispred tržnog centra.
svashtabezneshto Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 E da, u Idei, mojoj lokalnoj al' pretpostavljam da je u svakoj, pivo na sniženju, Kozel limenka 99,00rsd, Staropramen 70 i neki dinar i još neka, al' sam zaboravila cene.
Đipalo Junuz Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 (edited) E. Jutros prijavih crknutu peglu na vocapu. Kupljena nova. U Tehnomaniji u Disu samo danas 20% popusta na male kućne aparate (ne znam da li je u svim ostalim Tehnomanijama isto). Pegla nije mogla da izabere bolji dan za crkavanje :) Edit: Dis iza Zmaj pumpe na autoputu Edited July 26, 2016 by Đipalo Junuz
halloween Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 (edited) Čini mi se da je ovo najprikladniji topik za sledeći link. http://www.slglasnik.com/biblioteka-drustvena-misao/edicija-publikus/rafali-u-kamenolomu РАФАЛИ У КАМЕНОЛОМУЗоран Пановићпрво издање, 2009, 14 х 20 цм, 536 стр., броширан повез, латиницаISBN 978-86-519-0295-9Обавештење о продаји књига на порталимa и актуелним акцијама1.210,00 РСД55,00 РСД У књизи је сабрано 200 колумни које су објављене у листу „Данас"од октобра 2004. до јуна 2009, а које су дело актуелног главног и одговорног уредника тог листа, иначе једног од напризнатијих коментатора и колумниста у домаћој штампи. Rekordno sniženje 95,5% Ovo delo štampano je za vreme dok je Slobodan Gavrilović bio direktor Službenog glasnika. Koliko je primeraka ove knjige prodato po punoj ceni, a da to nije bilo u okviru đuture uvaljivanja po institucijama? Edited July 28, 2016 by halloween
gospa buba Posted August 1, 2016 Author Posted August 1, 2016 Office shoes 70% na sve starije modele kolko to bude u novcima, u dinarskoj stvarnosti?
vathra Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 У Идеи распродаја целог Сунђер Боб асортимана 70%. Нпр. аутић на даљински са 4-5 хиљада, на 1200-1500, фигурице 450, плишане фигурице 70цм испод хиљаду итд. Доста је већ отишло.
Tale Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Na Vidikovcu je otvorena radnja u kojoj se prodaje razna prehrana (grickalice, marmelade, neki sokovi, vina, konzerve...) pred istek roka trajanja, seckalice, sokovnici, posuđe, kućna hemija, kozmetika. Cene interesantne za ono što bi nekome možda bilo potrebno (tipa paket male Cockte je 300 RSD). Vlasnik kaže da robu nabavlja od Carine (zaplenjeno i slično) i otkupljuje robu pred istek roka. Radnja je na potezu pijaca - škola. TT
katamaran Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Toplica trejd mozda? Imali su takvu radnju na Karaburmi i pored Save (srusena)
katamaran Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Znao sam da je on :) Mnogo sam voleo da svratim u tu radnju kad krenem na voznju.
Recommended Posts