Takeshi Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 za sportase i ostale, od nedavno u vecim maxijima ima delhaize kikiriki puter, duplo jeftiniji od onog uvoznog americkog, a manje slan od domacih verzija.
Vapad Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 prvi koji su doneli je bio bolji, ovaj novi je manje gramaže a skuplji i ne baš toliko ukusan.
gospa buba Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 dobar kikiriki, ja uzela nekoliko po 210, ne znam poshto je sad. nije sad kao savrsheno mleven, ima malo trunja, ali dobar.
DarkAttraktor Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 kako najjeftinije da zovem ameriku ? treba zovem ebay
DarkAttraktor Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 skype mi trazi vernost da im placam nesto na svaka 3 meseca, a to ne mogu. meni treba za jednokratni call.
DarkAttraktor Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 a telekom oce da mi uzme 1366 dindzi za pola sata, to mi mnogo.
nera Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Postojale su kartice za zvanje inostranstva. Kupis tu karticu, pri zvanju broja ukucavas neke silne kodove, i to kosta vrlo pristojno. Doduse, to sam koristila pre par godina. To be trebalo da je ovo: http://open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=124&id=155
duda Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 (edited) prijavi se na abatel amerike i sve daleke destinacije se zovu zađabe takoreći za susedne nam zemlje se ne isplati, al' za preko sveta jeftinoća ed. može i kao pripejd pomoću kartice zvanje amerike košta cca 6 din po minuti Edited May 15, 2014 by dùda
Tihajeza Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 skype mi trazi vernost da im placam nesto na svaka 3 meseca, a to ne mogu. meni treba za jednokratni call. otkad to? ja uplatila 10e pre više od godinu dana i krckam to za neke sitne pozive od tada. ta uplata i nikad više pre. ni posle toga, još nisam potrošila i dalje radi.
DarkAttraktor Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 hvala svima, no nazalost cale bio nemoguc pa sam na kraju zvao sa fiksnog da ga skinem sa grbace :( otkad to? ja uplatila 10e pre više od godinu dana i krckam to za neke sitne pozive od tada. ta uplata i nikad više pre. ni posle toga, još nisam potrošila i dalje radi. isao sam na direktni meni za zvanje fiksne telefonije i tu su mi se pojavile dve opcije: na 3 meseca - 10e ili na 1 god - ko zna kolko. nego, uuu jeeee - koji nusic u kuci sa zvanjem amerike, oplakah
eye of the beholder Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ja uplatio pre xy godina nekih 10 eura, potrošio, možda 4. Niko mi ništa nije tražio a ni ne traži ni dan danas
djili Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 isao sam na direktni meni za zvanje fiksne telefonije i tu su mi se pojavile dve opcije: na 3 meseca - 10e ili na 1 god - ko zna kolko. ti si izgleda speshl. ako placas preko paypala, na paypal racunu mozes da raskines 'ugovor'
katamaran Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Zar nema preko neta vise varijanti besplatnog zvanja fiksnih u USA i Kanadi? recimo ovo http://knctr.com/free-phone-calls/ pojma nemam kako i da li funkcionise ali pise Call for FREE to Canada or the US gtalk koliko vidim free from the U.S. & Canada1¢ from everywhere else mogao bi verovatno neki proksi da skine i taj jedan cent :) Edited May 16, 2014 by katamaran
Recommended Posts