Jump to content

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

za sportase i ostale, od nedavno u vecim maxijima ima delhaize kikiriki puter, duplo jeftiniji od onog uvoznog americkog, a manje slan od domacih verzija.

prvi koji su doneli je bio bolji, ovaj novi je manje gramaže a skuplji i ne baš toliko ukusan.

• Author

dobar kikiriki, ja uzela nekoliko po 210, ne znam poshto je sad. nije sad kao savrsheno mleven, ima malo trunja, ali dobar.

kako najjeftinije da zovem ameriku ? treba zovem ebay

skype mi trazi vernost da im placam nesto na svaka 3 meseca, a to ne mogu. meni treba za jednokratni call.

a telekom oce da mi uzme 1366 dindzi za pola sata, to mi mnogo.

hvala !

prijavi se na abatel

amerike i sve daleke destinacije se zovu zađabe takoreći

za susedne nam zemlje se ne isplati, al' za preko sveta jeftinoća 

ed.

može i kao pripejd pomoću kartice

zvanje amerike košta cca 6 din po minuti

Edited by dùda

skype mi trazi vernost da im placam nesto na svaka 3 meseca, a to ne mogu. meni treba za jednokratni call.

otkad to?

ja uplatila 10e pre više od godinu dana i krckam to za neke sitne pozive od tada. ta uplata i nikad više pre. ni posle toga, još nisam potrošila i dalje radi.

hvala svima, no nazalost cale bio nemoguc pa sam na kraju zvao sa fiksnog da ga skinem sa grbace :(

otkad to?

ja uplatila 10e pre više od godinu dana i krckam to za neke sitne pozive od tada. ta uplata i nikad više pre. ni posle toga, još nisam potrošila i dalje radi.

isao sam na direktni meni za zvanje fiksne telefonije i tu su mi se pojavile dve opcije: na 3 meseca - 10e ili na 1 god - ko zna kolko.

nego, uuu jeeee - koji nusic u kuci sa zvanjem amerike, oplakah :lolol:

zovi sposla

:fantom:

ja uplatio pre xy godina nekih 10 eura, potrošio, možda 4.

Niko mi ništa nije tražio a ni ne traži ni dan danas

isao sam na direktni meni za zvanje fiksne telefonije i tu su mi se pojavile dve opcije: na 3 meseca - 10e ili na 1 god - ko zna kolko.

ti si izgleda speshl.

ako placas preko paypala, na paypal racunu mozes da raskines 'ugovor'

Zar nema preko neta vise varijanti besplatnog zvanja fiksnih u USA i Kanadi?

recimo ovo

http://knctr.com/free-phone-calls/

pojma nemam kako i da li funkcionise ali pise 

Call for FREE to Canada or the US

gtalk koliko vidim

free from the U.S. & Canada
 from everywhere else

mogao bi verovatno neki proksi da skine i taj jedan cent :)

Edited by katamaran