Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

Sira?Nisam primetio.Mada boli vugla redovno ali nije migrena.A i da je zbog sira, trpio bih. -_-

• Replies 2.4k
  • Views 207.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stop the press!!!!!   Moze da se napuni potrosacka korpa u padinskom Amanu, nategnuto doduse i ako se ne bojite da se otrujete - znaci realno ne moze - foto  evidence below:   1.me

• Padinski Aman bonus tracks, specijalno izdanje, Big in Japan i te fore   1.Legendarni paneli koji su pukli s prvom kisom pa se vide ostaci Market Padina pijaca plafona i bonus buđ uglu

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

E, imam nešto da ispričam. Odem malopre do maksija, svi pitaju kasirku ima li noževa, meni se izlije žuč i kažem ao bre šta će ljudima toliki noževi, i sad tako monoložim, kako sam eto skupila markice

Posted Images

kako migrena od sira? :huh:

sira, cokolade, menstruacija, sve sami okidaci

Aj, nije tebi lako. :(

• 2 months later...

Nikko se ne hvali koliko je kupio juče Bliceva sa kuponom za Maxi? Amateri...kupio sam jubilarnih 100 komada za 3000 din i dobio 10000 kupona znači zaradio sam 7000 dinara :0.6:

:lolol:lako je tebi kad umeš da računaš

Nikko se ne hvali koliko je kupio juče Bliceva sa kuponom za Maxi? Amateri...kupio sam jubilarnih 100 komada za 3000 din i dobio 10000 kupona znači zaradio sam 7000 dinara :0.6:
zašto si posetio 100 maxija, yeezus are you a spambot
  • 2 weeks later...

3 adrijana mola (debelih, kad je odrasto covek) za 499 u laguni.

• Author
3 adrijana mola (debelih, kad je odrasto covek) za 499 u laguni.
pamtim ^_^

Za forumske hipsterske momlke ili one koji prosto vole taj odevni predment - muški prsluci , kao oni što idu uz komplet odela po ceni od 499 dinara komad u prodavnici vrlo neobičnog sadržaja čija je osnovna delatnost prodaja raznoraznih užadi. Prodavnica na uglu Sarajevske i Višegradske. Dobili su i dobijaju iz neke bosanske proizvodnje razne odevne muškoženske komade po neverovatno smešnim cenama , prsluci su jedan od njih. Bilo i nekih retro ženskih pantalona od somota od 300 dinara :o ako nizašta drugo dobre kad se čisti sneg.

o pa to moram da overim, hvala

i ja :thumbsup:

• Author

i deda. naci cemo se svi tamo :rolf:dajte lozinku da uvedemo, neki karanfil ^_^

Idem sutra ranom zorom da pokupujem sve a onda ću da vam valjam po duploj ceni, nije trebalo da se odajete :lolol: Ako budete imali samit ispred prodavnice pošaljite lozinku pa vas zovem na kafu i rahatlokum :) Bubo, ako bude brojeva cenim da će deda biti najzadovoljniji izborom u ovoj prodavnici svega i svačega

• 3 months later...

Danas išao poslom kroz Ruzveltovu i u onoj maloj knjižarici ispod uprave AMSS, pre voskarske radnje, snimim Piatnikove karte za igranje. Imaju dva-tri modela od ne baš besne vrste, plastificirano, 180 i 210 dinara po špilu. U poređenju sa Trefflovim od 500 kinti za špil čija je jedina prednost u malo krupnijim brojkama i simbolima, prava zgoda. 

Edited by ajgor