Jump to content

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

17 minutes ago, svashtabezneshto said:

gde je ovo?

linda

• Replies 2.3k
  • Views 190k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stop the press!!!!!   Moze da se napuni potrosacka korpa u padinskom Amanu, nategnuto doduse i ako se ne bojite da se otrujete - znaci realno ne moze - foto  evidence below:   1.me

• Padinski Aman bonus tracks, specijalno izdanje, Big in Japan i te fore   1.Legendarni paneli koji su pukli s prvom kisom pa se vide ostaci Market Padina pijaca plafona i bonus buđ uglu

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

E, imam nešto da ispričam. Odem malopre do maksija, svi pitaju kasirku ima li noževa, meni se izlije žuč i kažem ao bre šta će ljudima toliki noževi, i sad tako monoložim, kako sam eto skupila markice

Posted Images

On 20. 5. 2025. at 21:43, Svemir Zeka said:

Žene, kod Doma omladine, tačnije kod tržnog centra radnja DDG, svakakve nekakve švedske haljine na popustu 50%. Nisam ništa uzela jer su mi predebele (jbg švedske), ali ja baš ne podnosim vrućinu, iako znam mnogo njih koje mogu opušteno i u ono. Da sam imala para uzela bih za jesen/zimu, ali sad mi se to ne može. Ali baš su lepe. Eto da znate

On 21. 5. 2025. at 9:03, Stela said:

Isto sam u DDG svasta kupovala, ali ranijih godina i prevashodno letnje/prolecne kolekcije, kada se pojave lan i viskoza...haljine, bluze, pantalone. Nisam skoro nista uzimala, ni svracala. Uglavnom imaju neki super popust, tako da treba sacekati i ne kupovati nista ako popusta od bar 50% nema ).

Izbor u prodavnici je uvek oskudan u odnosu na onlajn: Odeća za žene, muškarce i decu | DDG Fashion Srbija