Jump to content

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

On 30. 3. 2025. at 19:04, Eleniko said:

ima u 27.marta pre raskrsnice sa takovskom, u delu bliže palilulskoj pijaci

Eno ga mali Mix market kod Doma omladine ali su cene za bogate Ruse D

ima sad jedan i na bulevaru malo poviše orašca

Burazer kupio kosilicu za travu u Svetoforu, kaže da je prezadovoljan. Uzeo je za neke smiješne pare za održavanje dvorišta koji i nije tako malo.

Isto tako sam ja uzeo trimer na nekoj onlajn prodavnici, neka je kineska zajebancija, evo 5 godina kod mene, samo još nisam orao sa njim. Što je najjače dobio sve sa zaštitom za oči, prslukom, nastavcima i dva para odličnog silka.

Svetofor u koji ja idem povremeno je na Bežaniji.

Tamo kupujem čuveni mak-krem, neki domaći sir u kantici za gibanicu, smrznuti pohovani kačkavalj, gluposti za kuću tipa sunđere za sudove, kese za smeće, ribaće četke, ubruse...

Komšinici donosim veliki balon nekog nemačkog tečnog deterdženta za koji ona tvrdi da je fantastičan a košta otprilike 600-700 din, Ariel i Persil te veličine su 3 x skuplji.

Jeste gužva na kasi uvek i ko ide po par nebitnih stvari verujem da će se smoriti.

U Mere radnjama nisam bila.

Cash&Carry kod Zmaja je odličan, tamo se isplati ići u veću nabavku. Bila sam nedavno, kupila svašta za ~9000, doduše bilo mi je usput i relativno mi je blizu kuće. Verujem da faktor vremena i goriva takođe treba uračunati.