April 4Apr 4 On 30. 3. 2025. at 19:04, Eleniko said:ima u 27.marta pre raskrsnice sa takovskom, u delu bliže palilulskoj pijaciEno ga mali Mix market kod Doma omladine ali su cene za bogate Ruse
April 4Apr 4 Burazer kupio kosilicu za travu u Svetoforu, kaže da je prezadovoljan. Uzeo je za neke smiješne pare za održavanje dvorišta koji i nije tako malo.Isto tako sam ja uzeo trimer na nekoj onlajn prodavnici, neka je kineska zajebancija, evo 5 godina kod mene, samo još nisam orao sa njim. Što je najjače dobio sve sa zaštitom za oči, prslukom, nastavcima i dva para odličnog silka.
April 4Apr 4 Svetofor u koji ja idem povremeno je na Bežaniji.Tamo kupujem čuveni mak-krem, neki domaći sir u kantici za gibanicu, smrznuti pohovani kačkavalj, gluposti za kuću tipa sunđere za sudove, kese za smeće, ribaće četke, ubruse...Komšinici donosim veliki balon nekog nemačkog tečnog deterdženta za koji ona tvrdi da je fantastičan a košta otprilike 600-700 din, Ariel i Persil te veličine su 3 x skuplji.Jeste gužva na kasi uvek i ko ide po par nebitnih stvari verujem da će se smoriti.U Mere radnjama nisam bila.Cash&Carry kod Zmaja je odličan, tamo se isplati ići u veću nabavku. Bila sam nedavno, kupila svašta za ~9000, doduše bilo mi je usput i relativno mi je blizu kuće. Verujem da faktor vremena i goriva takođe treba uračunati.
May 6May 6 Јефтиније је сести на авион, отићи у Минхен и купити слушалице, него купити овде у Гигатрону
May 17May 17 Više je za zdravlje, trenutno vitamin B12 30kom. za 595din u Apoteci Janković, proizvođač Bosnalijek. Bilo je i nedavno ovo sniženje.https://www.apotekajankovic.rs/mecobalamin-1000-mg-sublingvalne-tablete-a30
May 20May 20 Žene, kod Doma omladine, tačnije kod tržnog centra radnja DDG, svakakve nekakve švedske haljine na popustu 50%. Nisam ništa uzela jer su mi predebele (jbg švedske), ali ja baš ne podnosim vrućinu, iako znam mnogo njih koje mogu opušteno i u ono. Da sam imala para uzela bih za jesen/zimu, ali sad mi se to ne može. Ali baš su lepe. Eto da znate
May 20May 20 ima u onom kineskom tc pre altine belmax se vika xy radnji sa raznoraznom trikotažom neki izbacili štendere, u 5-6-7 redova dužine desetak metara i to sve te ženske haljine, ima cipele, ima za decu ima svašta ima i lusteri i sijalice i salon keramikevozi bus 708 i 709samo treba proveriti neki od njih rade na veliko min 6 komada
May 21May 21 4 hours ago, Svemir Zeka said:Žene, kod Doma omladine, tačnije kod tržnog centra radnja DDG, svakakve nekakve švedske haljine na popustu 50%. Nisam ništa uzela jer su mi predebele (jbg švedske), ali ja baš ne podnosim vrućinu, iako znam mnogo njih koje mogu opušteno i u ono. Da sam imala para uzela bih za jesen/zimu, ali sad mi se to ne može. Ali baš su lepe. Eto da znateja sam tamo kupila kratki kaputić što bi Zara rekla sa visokim procentom vune :D ali zapravo vuna 90 % i broj taman veliki po jusu za korpulentne žene , savršen za recimo 2000 din. I zimus šalove kao san sa lepim procentom angore po 400 dinara, nikad lepše NG poklone nisam napravila, neke baš lepe i kvalitetne džempere. Kome nije dosadno i prolazi tu često svašta može da nadje, imaju i online i veliku prodavnicu na Terazujama
May 21May 21 Isto sam u DDG svasta kupovala, ali ranijih godina i prevashodno letnje/prolecne kolekcije, kada se pojave lan i viskoza...haljine, bluze, pantalone. Nisam skoro nista uzimala, ni svracala. Uglavnom imaju neki super popust, tako da treba sacekati i ne kupovati nista ako popusta od bar 50% nema .