Sunday at 03:493 days Bila sam bas u tom. Prilicno jezivo izgleda ali imali su lepe Aquafor bokale i filtere, neki turski Persil i male zardinjere po stvarno neodoljivim cenama. E, da turski humus i stvarno lepe urme. E, sad, to je bilo pre vise od pola godine... Edited Sunday at 03:503 days by Amelie tipfeler
Sunday at 07:333 days Ovaj Svetafor u Peke Dapčevića je bukvalno unutar neke bivše fabrike i nije vidljiv sa ulice. Prvi put smo promašili ulaz. Ima jeftinih proizvoda ali je i gužva i otežano je kretanje kroz radnju pa se gubi puno vremena na sitnu kupovinu.
Sunday at 08:133 days Većina stvari koje ovde vidim su mi manja potrošnja, ili ne koristim. Nažalost, najskuplja mi je svakodnevma hrana, tu ode najviše para
Sunday at 08:483 days Onaj Mere u Zemunu jezivo izgleda, prilaz u neki ex-fabrički krug, nazovi parking ili prašnjav ili blatnjav, nema između.
Sunday at 09:093 days 52 minutes ago, Svemir Zeka said:Većina stvari koje ovde vidim su mi manja potrošnja, ili ne koristim. Nažalost, najskuplja mi je svakodnevma hrana, tu ode najviše paraBaš tako. Od svakodnevnih stvari imaju mlečne proizvode manjih proizvođača koji su povoljniji, ali sve u svemu, mala je ušteda.
Sunday at 09:492 days 39 minutes ago, AnaLo said:Baš tako. Od svakodnevnih stvari imaju mlečne proizvode manjih proizvođača koji su povoljniji, ali sve u svemu, mala je ušteda.Da mi je usput negde, ušla bih po ono što koristim. Ovako ne znam da li ima smisla potezati za par stvari.
Sunday at 10:062 days Svetofor ima taj socrealistički vajb, koji mene baš odbija. Zato ovi ostali odbijaju cenama van realnosti, pa smatram da ih jednom mesečno vredi obići.Recimo vreće za đubre koje su duplo jeftinije nego kod ostalih ili lumax led sijalice za 50din sa kojima imam lepo iskustvo što se tiče trajnosti itd...
Sunday at 10:252 days Da, svakako nisu tip prodavnice za svakodnevnu nabavku: nit imaju hleb, nit voće nit povrće nit delikates na meru. A i pakovanja su često veća pa su zgodniji za one s kolima, pogotovu s obzirom na zavučene lokacije.
Sunday at 14:522 days Kod mene su otvorili DTL malu prodavnicu koju sam provalila tek sad kad je bio bojkot velikih, neke cene su im baš lepe i stalno imaju neke akcije
Sunday at 16:392 days On 28.3.2025. at 21:31, Svemir Zeka said:Čula sam za te ruske radnje pre barem godinu dana. Bukvalno nigde nijednu nisam videla.verovatno ne voziš, kao pešačica sigurno ne zalaziš u te duboke wookoyebine gde se uglavnom uglavljuju po raznim skladištima. mr mix ili max ume da se nađe u centru grada, ovi baš nikako.
Sunday at 16:552 days 15 minutes ago, Eleniko said:verovatno ne voziš, kao pešačica sigurno ne zalaziš u te duboke wookoyebine gde se uglavnom uglavljuju po raznim skladištima. mr mix ili max ume da se nađe u centru grada, ovi baš nikako.Videla sam negde, ne znam sad momentalno gde, taj mix markt u centru, ući ću.
Sunday at 17:012 days MIX ako se misli na pravu rusku radnju , ima u Sarajevskoj, deo blize Mostaru, cesto svratim da kupim sladoled. Samo sto oni drze iskljucivo ruske proizvode i nema nista jeftino al zato ima kavijar, votka, piroske...Ed. koliko mi se cini tamo su i zaposleni iskljucivo Rusi Edited Sunday at 17:022 days by Sara
Sunday at 17:042 days 8 minutes ago, Svemir Zeka said:Videla sam negde, ne znam sad momentalno gde, taj mix markt u centru, ući ću.ima u 27.marta pre raskrsnice sa takovskom, u delu bliže palilulskoj pijaci
Sunday at 17:262 days E jeste. Ili je Sarajevska, tu svakako šetam, ili je Palilula kad smo stajali ispred V gim.