February 21Feb 21 meni je jedan svetofor dve ulice od kuce...a i tako odem jednom mesecno.. jeftino im je i ok orasasto i konzerve ribe-juce sam uzela skusice za 90din i sardinu u slanom rastvoru a to nikada nigde nisam videla..skusice su ok kupicu zalihu..,sardina je sledeca za probu.. imaju svasta po zamrzivacima..svasta panirani..kazu zene da su mantije ok i neki zamrzuti burek ali ja to ne jedem.. inace je opsti haos--neuredno,nigde nemaju cene,kase im baguju i uvek se dugo ceka.. Edited February 21Feb 21 by ivy
February 21Feb 21 E moj otac je doneo neke lesnike jeftinije od ovih koje donosi iz nasih radnja ali koji su truli i sasuseni 2 u 1. Ti iz ruske radnje su ukusni i svezi. Negde na Banjici, ne znam koja tacno ruska radnja ako ih ima vise.
March 5Mar 5 6 hours ago, smooth.Op said: Tu tunjevinu nemoj da uzimate ni za 59 dinara. Jedino ako ćete da nahranite mačke. Lutalice
March 5Mar 5 6 hours ago, smooth.Op said: Tu tunjevinu nemoj da uzimate ni za 59 dinara. Jedino ako ćete da nahranite mačke. Ja sam se jednom zajebao i uzeo, jer je bila na 50% akciji, pa kao da probam. Inace, sad listam Idea katalog za narednih nedelju dana i bas naletim da su spustili na 179 sada (doduse sa 359 ne 429 sto su okacili na slici gore, ali to je i sa 50% opet skuplje nego sto je redovna cena u Cash&Carry).
March 7Mar 7 On 20. 2. 2025. at 16:39, vememah said: A na pijaci i dalje 300 dindzi @ivy ja sam jednom kupovao u onom Mere i otrovao se od njihovih cokolada. Hemija je doduse bila ok. Ne znam, mnogo su mi sumnjivi, ne bih rizikovao.
March 7Mar 7 e da..sardina u slanom rastvoru je uzas...ne svidja mi se..pojeo je pas.. dok su skusice odlicne i 50din jeftinije od drugih koje sam uzimala mada im(Svetofor) i orasasto bas variria u kvalitetu..i mislim da je bolje platiti par stotina din vise za bolji kvalitet na npr pijaci ili kod Arash-a nego baciti i tih 500-600 na gorke orahe i lesnike..