Jump to content

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

meni je jedan svetofor dve ulice od kuce...a i tako odem jednom mesecno..

jeftino im je i ok orasasto i konzerve ribe-juce sam uzela skusice za 90din

i sardinu u slanom rastvoru  :ohmy: a to nikada nigde nisam videla..skusice su ok kupicu zalihu..,sardina je sledeca za probu..

imaju svasta po zamrzivacima..svasta panirani..kazu zene da su mantije ok i neki zamrzuti burek ali ja to ne jedem..

inace je opsti haos--neuredno,nigde nemaju cene,kase im baguju i uvek se dugo ceka..

Edited by ivy

E moj otac je doneo neke lesnike jeftinije od ovih koje donosi iz nasih radnja ali koji su truli i sasuseni 2 u 1. Ti iz ruske radnje su ukusni i svezi. Negde na Banjici, ne znam koja tacno ruska radnja ako ih ima vise.

Mamu im jebem bezobraznu, celu nedelju ću da postim na Amanu.

Screenshot_20250224_100540_LinkedIn.thumb.jpg.dfd28d41d39206d782fe1954cbf48114.jpg

Mim je sa LinkedIna, which is nice.:happy:

:štaznanarodštajemarža:

#stoka mafijaška

Tu tunjevinu nemoj da uzimate ni za 59 dinara. Jedino ako ćete da nahranite mačke.

6 hours ago, smooth.Op said:

Tu tunjevinu nemoj da uzimate ni za 59 dinara. Jedino ako ćete da nahranite mačke.

Lutalice

6 hours ago, smooth.Op said:

Ja sam se jednom zajebao i uzeo, jer je bila na 50% akciji, pa kao da probam. Inace, sad listam Idea katalog za narednih nedelju dana i bas naletim da su spustili na 179 sada (doduse sa 359 ne 429 sto su okacili na slici gore, ali to je i sa 50% opet skuplje nego sto je redovna cena u Cash&Carry).

sutra mala milka noizet u idei 250 rsd, prosto sjajno

On 20. 2. 2025. at 16:39, vememah said:

A na pijaci i dalje 300 dindzi :rolleyes:

@ivy ja sam jednom kupovao u onom Mere i otrovao se od njihovih cokolada. Hemija je doduse bila ok. Ne znam, mnogo su mi sumnjivi, ne bih rizikovao.

e da..sardina u slanom rastvoru je uzas...ne svidja mi se..pojeo je pas..

dok su skusice odlicne i 50din jeftinije od drugih koje sam uzimala

mada im(Svetofor) i orasasto bas variria u kvalitetu..i mislim da je bolje platiti par stotina din vise za bolji kvalitet na npr pijaci ili kod Arash-a nego baciti i tih 500-600 na gorke orahe i lesnike..