February 1Feb 1 Danasnja cena, pijaca, tecni sapun, 1l 220 dinara. Evo cene u prodavnicama za apsolutno isti proizvod
February 1Feb 1 ma nema pravila...proizvode koje kupujete jednostavno treba pratiti u svim radnjama i pijaci i odluciti sta je za vas razumno da platite.. ja npr na pijaci kupim veliki Dove dezodorans od 250ml za 380din dok je po marketima onaj od 150ml od 400-630,din a i ostali dezodoransi su bar 50% povoljniji na pijaci
February 7Feb 7 porucim sa ove stranice https://www.apotekaherba.rs/sr/proizvod/bioderma-atoderm-ulje-za-tusiranje-refill-1000-ml bioderma ulje za tusiranje misleci ok refil,imam bocu presucu.. svakako je dobra cena i 2000 za 1l i sad mi stigne kurir ,otvorim kad ono i boca i refil...2l bioderme za 2000 jos sam u soku!!!! tako da znate ako trosite..ako se nisu zeznuli..
February 7Feb 7 1 hour ago, ivy said: porucim sa ove stranice https://www.apotekaherba.rs/sr/proizvod/bioderma-atoderm-ulje-za-tusiranje-refill-1000-ml bioderma ulje za tusiranje misleci ok refil,imam bocu presucu.. svakako je dobra cena i 2000 za 1l i sad mi stigne kurir ,otvorim kad ono i boca i refil...2l bioderme za 2000 jos sam u soku!!!! tako da znate ako trosite..ako se nisu zeznuli.. Jel ima nekog efekta to ulje?
February 7Feb 7 34 minutes ago, Mel said: Jel ima nekog efekta to ulje? ne moram da se mazem posle tusiranja...dok kod mnogih drugih gelova i mleka za tusiranje moram a mrzim..meni je to dovoljan efekat
February 10Feb 10 ipak su se zeznuli i meni poslali 1+1 l odmah sam u petak porucila i mami...jer je svakako dobra cena i za 1l ...i evo sad stigla 1l u tom mekanom refil pakovanju kao sto i stoji na stranici..
February 17Feb 17 prvi put vidim u maxiju pravi grčki jogurt sa 10% proteina, pošto se ono što imlek i subotička mlekara prodaju kao grčke jogurte grekos jedva može nazvati kieselim mlekom, sa 3% proteina uglavnom ovaj Olympus je do srede u pola cene, ima običan i low fat, fitnes influeserke kupuju na palete. moramo češće ove bojkote
February 17Feb 17 U nekoliko navrata im je vec taj Olympus upola jeftiniji na akciji. Manje vise su gotovo uvek isti proizvodi na tim 50% popustima..
February 18Feb 18 Da, jer ekšli koliko bi se kupovao po punoj. I uvek isti, Rio Mare salate 🤦 Ja kao iz Segedina 1993.: lidlove količine svega što je moglo da se nosi iz Praga za dve nedelje Odnosno, do prvog dela februarske plate, ako je dobijemo
February 20Feb 20 mere i svetofor, pre par nedelja sam ušla u obe na banjici. nema ništa posebno, a ono što ima jeste jeftino, ali su baš kao užasno loše sređeni magacini. ima gomila neke ultrajeftine domaće hemije, agropapuk suhomesnato, nekih ruskih slatkiša, kineske plastike, orašastih plodova i neki domaći mlečni proizvođač. da mi je bliže možda bih i išla, zapušenog nosa, ali ne isplati mi se da se cimam za poneke jeftine gluposti