Bambula Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 (edited) Odatle što je bila racija u jednom mirnom selu gde se odvijale mutne radnje.Ariel,Pervol,Persil pa čak i Red Bull.Sve išlo preko Nicol Sistema firme koje drži njegov sin. Dobri su oni sa svakim, osim u poslednje vreme sa Jagodinskim ogrankom gradjevinske mafije, kad su pokušali da se radnicima jeftino prodaju stanovi, pa pošteni investitori stavili veto Edited December 20, 2024 by Bambula
Shan Jan Posted January 2 Posted January 2 Koga ne mrzi da se registruje na https://www.maxi.rs/ moze da pazari online stvari iz Maxija koje ti donesu sledeci dan. Koliko vidim stvari su par procenata skuplje plus je isporuka od 100 do 200 dinara ali ja sam dobio kod za popust od 2000 dindzi a i veci je izbor nego u prodavnici tako da se isplati da se jednom uradi
Popular Post vememah Posted January 28 Popular Post Posted January 28 (edited) Efektiva pozvala na bojkot najvećih lanaca u petak, poslednjeg dana januara. Edited January 28 by vememah 10 1
glibav Posted January 28 Posted January 28 U BiH isto pozivaju na bojkot zbog visokih cena. A cene tamo su 20-30% jeftinije nego u Srbiji.
vracharac Posted January 28 Posted January 28 3 hours ago, vememah said: Efektiva pozvala na bojkot najvećih lanaca u petak, poslednjeg dana januara. Al su zato City/Aroma i Vero bogougodni
Shan Jan Posted January 28 Posted January 28 Ja ih vec sustinski bojkotujem. Pijaca, buvljak, prodavnicica pored ulaza, direktna kupovina od seljaka...
igoraki Posted January 28 Posted January 28 17 minutes ago, Shan Jan said: Ja ih vec sustinski bojkotujem. Pijaca, buvljak, prodavnicica pored ulaza, direktna kupovina od seljaka... Ako si našao seljaka koji ima kravu koja daje koka kolu, svaka čast. 4
Shan Jan Posted January 28 Posted January 28 Jbg, za to mi sluzi prodavnicica pored ulaza. No, stvarno, vec sam upucivao ljude na https://maliproizvodjaci.rs/ Ko nema svog seljaka moze tu da probere.
Jimmy Kowalski Posted January 28 Posted January 28 Ja planiram u cetvrtak lepo da nakupujem robu u Maxiju (kao i proslog cetvrtka), ionako im nedeljne akcije krecu od cetvrtka, pa me u petak nece videti. Samo u pekari cu kupiti hleb i gotovo..
Jimmy Kowalski Posted January 30 Posted January 30 U Maxiju velika guzva, ljudi kupuju ko da sutra nece ici u pazar.. 4
Mel Posted January 30 Posted January 30 29 minutes ago, Jimmy Kowalski said: U Maxiju velika guzva, ljudi kupuju ko da sutra nece ici u pazar.. E jel ima neko ideju kako da se bolje ukljucimo u bojkot? Tipa samo pomerimo kupovinu za drugi dan, ili mozda bolje neki switch na neke manje radnje, druge lance, pijac? Malo mi besmisleno da ne kupujem u petak da bi u subotu otisla i nadoknadila propusteno... 2
duda Posted January 30 Posted January 30 Pa redukuj. Uvek može da se redukuje kupovina. A malo i po manjim radnjama i po pijaci. Ja sam i prošli put pisala da nije poenta da se sve isto kupi ali neki drugi dan. Može i malo da se prištedi. 8
Jimmy Kowalski Posted January 30 Posted January 30 Vecina ljudi kupuje tamo gde im je jeftinije. U supermarketima uglavnom ono sto je na akciji. Ako je voce ili povrce jeftinije nego na pijaci ili kod piljara odmah ispred prodavnice, pa naravno da ce kupiti u prodavnici. Ako u nekoj manjoj radnji ima jeftinije robe koju inace kupuju, pazarice tamo. Meni je uvek bilo besmisleno ono reklamiranje ruskih ili tako nekoh slicnih prodavnica, gde kao prave video klipove kako je sve jeftinije, a bukvalno ne znas sta kupujes. Sve neke no name marke, pitaj boga kakav je kvalitet. Ako kupujem Jaffu iz Crvenke, onda me zanima taj konkretan keks, a ne neka jeftina i losija imitacija. Ili ako kupujem Bravo sokove ili Bitter Lemon, onda gledam gde su oni najjeftiniji, a ne bilo kakav sok.. 1
Recommended Posts