Klara Posted November 6 Posted November 6 Ja sam uzimala nešto slično, Molendini keks (ima ga u Dm i u većini prodavnica zdrave hrane). Proizvodi ga Loznica: 1 2 2
Moća Posted November 6 Posted November 6 U Maksiju 50% na Gurmano zakusku to im je ona cepkana paprika, uzeo ljutu dobra je. Maxi blagi ajvar koji im pravi Diem GP sranje potpuno bezukusno. 2
Svemir Zeka Posted November 6 Posted November 6 5 hours ago, Klara said: Ja sam uzimala nešto slično, Molendini keks (ima ga u Dm i u većini prodavnica zdrave hrane). Proizvodi ga Loznica: O da, ovo je mama kupila ćaletu, pa mu se nije svidelo i tako je stigao do mene, kao šećeraški kolačić. Skroz sam zaboravila na to. Nije baš jeftin, oko 300 dindži je, ali meni bi trajalo, jer nisam neki sladokusac. A ovaj rajderkin, paz molim te aman pravi kex bez glukoze 😍 i mi se kao ovde sprdamo...sram nas bilo
Klara Posted November 6 Posted November 6 1 hour ago, Svemir Zeka said: Nije baš jeftin, oko 300 dindži je U DM je 209 dinara urma+višnja/urma+smokva. Sa ostalim voćnim punjenjem je 190. Sa kremom je oko 260. 1
Shan Jan Posted November 12 Posted November 12 On 6. 11. 2024. at 17:29, Moća said: U Maksiju 50% na Gurmano zakusku to im je ona cepkana paprika, uzeo ljutu dobra je. Maxi blagi ajvar koji im pravi Diem GP sranje potpuno bezukusno. Uzeo i ja. Uz to: Basmati 0.5kg 150 dinara Dove 100 dinara
Svemir Zeka Posted November 14 Posted November 14 Danas prilikom odlaska na posao bude mi muka, uđem u TSV po jogurt, kad ono! Kakav Aman, kakvi bakrači. Ovo je majka, džabaleska. Uzela par jogurta, mix koštunjavog voća 300g (svašta unutra) za 200 din. Raznih kikirikija i suncokreta za po 40-60 din, i neke slatkiše za klinčadiju (od 44 do 139 din svašta nešto). I plus tri oara crvenih čarapa Sve to jedna crvena. 1 2
Filozof manijak Posted November 14 Posted November 14 (edited) U Solunu dinar somun, do Soluna sto somuna Spoiler odavno sam čekao priliku da ovo napišem Edited November 14 by Filozof manijak 1
johan nagel Posted November 14 Posted November 14 Тсв му дође нека српска верзија ових Мереа и Светофора, бар ми тако делује нисам био још по тим Руским. Углавном јефтино је јако јер су им жњ производи, углавном неки но наме домаћи и регионални произвођачи. Код мене у крају су имали једну малу продавницу, сад су отворили једну већу тамо прекопута фонтане, не иде им лоше изгледа. Нисам још свраћао, можда тамо имају нешто бољу понуду.
Valk Posted November 15 Posted November 15 Nemaju, čak mi se čini da je bednija ponuda od one koja je bila u kraju pa zatvorena. i dalje su super za gluposti tipa plastične čaše, ubrusi, sunđeri za sudove i sl.
Bambula Posted November 15 Posted November 15 11 hours ago, johan nagel said: Тсв му дође нека српска верзија ових Мереа и Светофора, бар ми тако делује нисам био још по тим Руским. Углавном јефтино је јако јер су им жњ производи, углавном неки но наме домаћи и регионални произвођачи. Код мене у крају су имали једну малу продавницу, сад су отворили једну већу тамо прекопута фонтане, не иде им лоше изгледа. Нисам још свраћао, можда тамо имају нешто бољу понуду. TSV je bio, a možda je još uvek, ćerka firma jednog velikog dobavljača, pa se cene ne razlikuju mnogo od VP.Kod takvih treba izbegavati kupovinu hemije i ostalog jer takvi kao recimo Trnava u Kg vole da sami u garaži pakuju Ariel Svetofor je za hranu krš, jer su to sve domaći mali proizvodjači ili pakeraji koji sirovinu kupuju negde na veliko i samo pakuju,pogotovo semenke i ostalo.Mada "tehnička roba" je sasvim ok, kupio merdevine za 2,5k dinara i led strela za 900din skroz povoljno, a eno je traje od kad je Svetofor medju nama.E da i polica za obuću 499din to je tek bila kupovina decenije A magacinski pristup plasiranja robe dodatno smanjuje troškove,nema planograma,nema radnika koji će svaki dan da proveravaju rokove, samo jedan radnik i električni paletar koji kad vidi praznu, ubaci drugu punu paletu.
Sara Posted November 15 Posted November 15 (edited) Nemam u blizini taj TVS pa ne znam kakav je, u Semafor ne idemo od kad je brat tamo video misa pa nam svima prorekao smrt u mukama ako tamo kupujemo. Zato MERE moze, najbolji su mi ubrusi, folije, sundjeri, jednom I neke bombonjere za doktore (😐) sto se brata tice, iznenadjena sam pokazanom selektivnoscu Spoiler Bober Edited November 15 by Sara
Shan Jan Posted Wednesday at 19:51 Posted Wednesday at 19:51 Maxi ima neke bele cokolade od 200 grama za malo vise od 100 dinara na popustu. Uopste nisu lose.
Sandradjer Posted Thursday at 19:11 Posted Thursday at 19:11 23 hours ago, Shan Jan said: Maxi ima neke bele cokolade od 200 grama za malo vise od 100 dinara na popustu. Uopste nisu lose. Reci ne tom otrovu 1 2
JozoMujica Posted Thursday at 19:27 Posted Thursday at 19:27 On 15. 11. 2024. at 10:27, Bambula said: TSV je bio, a možda je još uvek, ćerka firma jednog velikog dobavljača, pa se cene ne razlikuju mnogo od VP.Kod takvih treba izbegavati kupovinu hemije i ostalog jer takvi kao recimo Trnava u Kg vole da sami u garaži pakuju Ariel Hm, odakle ti to da sami pakuju Ariel? I kakve veze ima ko ga pakuje ako je Ariel? Ne verujem baš da bi smeli da prodaju falsifikat, nisu baš u ljubavi sa (lokalnom) vlašću, koliko sam čuo.
Recommended Posts