Shan Jan Posted October 17 Posted October 17 Karteli u maloprodaji su preziveli sve vlade do sada, bas ce ova SNS da ih razbije Uspeo je i Lidl da se usere kako je dosao u Srbiju. Isto nas ceka i sa ostalima ako zele da im dozvole da glume neku konkurenciju. Jednostavno zna se kako se ovde posluje. 1
Jimmy Kowalski Posted October 17 Posted October 17 DIS je izasao iz kartela, ne postuje vise dogovor 4
vememah Posted October 23 Posted October 23 Nije greška, oko 150 dinara je cena za koficu u Mereu i Svetoforu. Ne znam šta im znači ta sitnija cena po komadu od 297,80 dinara, pošto nije za 1 kg. Quote Kajmak namaz 440g 147,90rsd https://svetofor.rs/prehrambeni-proizvodi/ (ovo 440 g je verovatno pogrešna težina, biće da je i tu 470 g)
Shan Jan Posted October 23 Posted October 23 Dzabe je Mere za sve ali... ja se otrovao sa njihovim cokoladama.
Eleniko Posted October 23 Posted October 23 bademovo mleko ALPRO, u bgd preko 500 rsd. u grčkom lancu AB, vlasnik DELHAZE - ispod 250. kartel jbga.
Shan Jan Posted October 23 Posted October 23 3 hours ago, vememah said: Kojim? Da znaju ljudi da izbegavaju. Zapravo kupio gomilu cokolada i cokoladnih bombona i sve je imalo... cudan ukus. Ne bih se igrao tamo ni sa cim sto je kvarljivo.
Sandradjer Posted November 2 Posted November 2 Degustirala sam u Amanu. Lepi keksici (300 din za 250g). Pa ako neko proba neka podeli utiske, meni je poslednjih dana sve ukusno i previse 1
zorglub Posted November 2 Posted November 2 Hrabra si... ja u Amanu ne bih probao ništa što nije iz fabričkog pakovanja, sa datumom isteka. 1 1
Sandradjer Posted November 2 Posted November 2 (edited) 4 hours ago, zorglub said: Hrabra si... ja u Amanu ne bih probao ništa što nije iz fabričkog pakovanja, sa datumom isteka. Ovo je fabricko pakovanje. Ima ih u kutiji komadno zapakovanih preko 10 Edited November 2 by Sandradjer 1
JozoMujica Posted November 3 Posted November 3 On 2. 11. 2024. at 17:38, zorglub said: Hrabra si... ja u Amanu ne bih probao ništa što nije iz fabričkog pakovanja, sa datumom isteka. Ja sam danas prvi put video da u Kragujevcu postoji Aman i ušao... 2 metra, okrenuo se i izašao. Je l u svim njihovim prodavnicama onako smrdi? 2 1
igoraki Posted November 3 Posted November 3 1 hour ago, JozoMujica said: Je l u svim njihovim prodavnicama onako smrdi? Its a feature, not a bug. 1 6
johan nagel Posted November 3 Posted November 3 Пропустио си очито Миџетин Aman tour на некој од ових тема, било је ту свачега да се види. 3 2
Boksi Posted November 6 Posted November 6 On 2. 11. 2024. at 9:41, Sandradjer said: Degustirala sam u Amanu. Lepi keksici (300 din za 250g). Pa ako neko proba neka podeli utiske, meni je poslednjih dana sve ukusno i previse Probala bez griže savesti Sa urmom i cimetom je odličan! Hvala za preporuku! 2
Recommended Posts