Jump to content
IGNORED

ima, al za manje para: recesivni topik!

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Ušla juče i uzela najnužnije što nikad ne radim :D čak i hleb za 54 dinara, i to iz inata! (Maksi) 

• Wub 1
Posted
13 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ušla juče i uzela najnužnije što nikad ne radim :D čak i hleb za 54 dinara, i to iz inata! (Maksi) 

Bravo. Bojkot!!!

Onako filozofski, i nametnuta nam je gomila artikala (bez 90% maksija se moze ziveti lepo i zdravo)

• +1 4
Posted

Bogougodno je i halal, istovremeno, prezreti potrošačko društvo i odbiti da se učestvuje u konzumerističkom ludilu.

Ali džaba, kada smo mentalno programirani da dajemo teško zarađene novce na stvari koje nam uopšte ne trebaju.

• Tužno 1
Posted

Ma da su neke stvari. Kvalitet robe i usluga je veoma nizak. 

Gomila stvari iz tih supermarketa je stvarno djubre, hrana neukusna, ko je nasao ukusne osnovne namirnice je srecan covek i samo to treba da konzumira.

Plus sto mislim da prosecan covek jede minimum duplo vise nego sto mu je potrebno 

• +1 3
Posted (edited)
49 minutes ago, Sandradjer said:

Ma da su neke stvari. Kvalitet robe i usluga je veoma nizak. 

Gomila stvari iz tih supermarketa je stvarno djubre, hrana neukusna, ko je nasao ukusne osnovne namirnice je srecan covek i samo to treba da konzumira.

Plus sto mislim da prosecan covek jede minimum duplo vise nego sto mu je potrebno 

Ja mislim i troduplo. Moji kad kukaju kako je hrana poskupela, skrenem im paznju da smo svi u overweight zoni. A i tu su limiti bash velikodushno postavljeni.

Inache sam juche kupila shampon od breze, ne shto nemam pare za neki od onih koje inache koristim, nego sam prosto malo iznervirana bila u radnji nishticama na svemu.

Edited by Mel
  • +1 1
Posted

U DM-u 15% popusta za prvu onlajn porudzbinu preko aplikacije 

Posted

Nije baš adekvatna tema al može da pripadne.

de da kupim frotirske pokrivače? Ovi neki matori se konačno dezintegrisali. 

Posted
19 hours ago, Moća said:

Danas u Rodi vidim one cokolade Schogetten 100 grama JEBENIH 232 DINARA!!!! ALO BRE PA KOGA VI JEBETE????

u merkatoru 159

:nobles:

• +1 1
Posted

Eurocrem sa seckanim lešnicima, platiš jedan dobiješ dva po 300g, 290 din. u Swisslionu.

• Hvala 1
Posted

U Idei Zdenka sir 220 dinara, redovna cena 420 :isuse: @Sandradjer uzeo sam Nutrino Lab po 110, taj ukus volim :fantom: Hvala za info

• Hvala 1
Posted
36 minutes ago, arheolog1981 said:

U Idei Zdenka sir 220 dinara, redovna cena 420 :isuse: @Sandradjer uzeo sam Nutrino Lab po 110, taj ukus volim :fantom: Hvala za info

Super, ne znam koji je mix. Crvena kesica?

Hvala za zdenku, razmislicu :D

Posted
4 minutes ago, Sandradjer said:

Super, ne znam koji je mix. Crvena kesica?

Hvala za zdenku, razmislicu :D

Da, Fruit Snack :)

• +1 1
Posted
20 minutes ago, arheolog1981 said:

Da, Fruit Snack :)

Mislila sam da je to za bebe :D

• Haha 1
Posted
7 hours ago, nisam ja said:

Nije baš adekvatna tema al može da pripadne.

de da kupim frotirske pokrivače? Ovi neki matori se konačno dezintegrisali. 

U BG možeš u Goran De Velebit, ima ih na nekoliko lokacija po gradu...

• +1 2
Posted (edited)

Kod Švedjana? :unsure:

Edited by mraki