Jump to content

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

Ili je mozda pred istekom trajanja..

Nije na sniženju, to mu je redovna cena sad.

Ima i neutro roberts roll on u Maksiju za ispod 300 a inače je skoro 600, naravno, u paketu kolektivnog ludila sa elementarnim kozmetičkim proizvodima.

6 hours ago, napadaj said:

Nije na sniženju, to mu je redovna cena sad.

ubila ih linda sa cenom. takodje prodaju krstas.

drzali, drzali ali nece vise da moze...

Edited by foto

• 2 weeks later...
  • Author

ne znam da li je dobra cijena, ali u amanima ima neki istochnjachki humus da se kupi, oko 150 din konzervica, ima strejt, ima sa biljkama i ljuti. skroz dobar!

• 2 months later...

Ženske, imate u HM kupaće za po 600 dindži komad, dakle 1200 dindži, veri segsi (ali ne vulgaris) i u dezenu Survivora. 

Oni koji peru svoje nezne rucice sa dove sapuncicima kao ja da znadu da isti u idei kostaju 180 dinara dok u liliju kostaju 130.

@Shan Janpredlaže kupovinu u Idei?

5 hours ago, Ras said:

@Shan Janpredlaže kupovinu u Idei?

Ne kapiram :unsure:

5 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ne kapiram :unsure:

Tako je sročio post, da kada čitam ispada da preporučuje kupovinu u Idei, a ne u Liliju gde je jeftiniji.

Ukratko, kupi u Tempu.

Do Tempa potroši tri sapuna u gorivu, to samo ako se ide po više stvari. 

Danas smo drugarica i ja bile u poteri za 1 "deljivim" Persilom od 10kg za 1700 din na akciji i, naravno, nije nađen ni na jednoj od reklamiranih lokacija. Bitno da smo na nepotrebna sranja sljuštile po 50e tokom procesa. 

On 30. 5. 2023. at 16:12, Shan Jan said:

Oni koji peru svoje nezne rucice sa dove sapuncicima kao ja da znadu da isti u idei kostaju 180 dinara dok u liliju kostaju 130.

Taj dove je bio 60d na akcijama pre godinu, dve. U BiH je 100d redovna cena. Teska pljacka.

Ja sam team Palmolive, i moram da kazem otkad koristim njihove sapune, moja koza je uvek nezna i glatka.. :D

Nekako cesce naletim da su Palmolive na akciji i budu 80-90 dinara u Maxiju..

Team Dove.

Više od cene me nervira što su ih skresali na 90g. :mad:

Edited by mraki