pbg12345 Posted January 28, 2022 Author Posted January 28, 2022 e ovo je vec atmosfera u hali lakse se mnogo igra jbg jebe nas tomsom ozbiljno
J.R. Cash Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Jebu nas nasi visoki. Kakav skup debelih, mlitavih i tunjavih. Da li je Lautaro dao kos ove godine? Salji tu kesu na klupu.
J.R. Cash Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 (edited) Toliko o kompletnoj utakmici, 15:1 serija. Lopta ne ide u napadu, uzimaju se losi sutevi brzo, a i kad probaju da puste loptu, bace je ovima. Lautaro mi vise minut ne bi dobio. Najlepsi floater Da li je moguce da je Marinkovic promasio ovo? Edited January 28, 2022 by J.R. Cash
J.R. Cash Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 (edited) Ilija dva puta umire na piku i primamo 6 poena u dva napada. Neverovatno. Njegova odbrana nam izgubi utakmicu. Da je barem nesto pogodio na drugoj strani. Edited January 28, 2022 by J.R. Cash
pbg12345 Posted January 28, 2022 Author Posted January 28, 2022 napisem to posle skoro svake pobede ali pobeda na ovaj nacin u ovakvoj atmosferi je zaista vredna za ekipu daeko mirnije ce uci u zavrsnicu pa da napdnemo taj PO kad se igokea vec nudi lepo je malina tempirao formu za kup to lagano uzimamo
J.R. Cash Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Najlepsi sut opravdao poverenje u produzetku, a toliko se trudio da ga ne bude. Dobro je Malina snizio petorku za produzetak.
pbg12345 Posted January 28, 2022 Author Posted January 28, 2022 kaze malina moram pohvaiti tri igraca za pristup tokom celog meca todorovic, tomasevic i ilija djokovic ne znam jel se zajebao, radovan, ilija slicno je to jel znas sta je sa carapicem
Nikodije Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 (edited) kakav ankle breaker najlepseg suta uz buzzer beater, prelepo. mada mislim da se i tomasevic namece za titulu najlepseg suta, juce je fino ispogadjao. super atmosfera, konacno nije bilo komemorativno kao citave sezone. dok su kod ostalih hale zakljucane i igra se pred praznim tribinama, kod nas se pusta besplatno da bi se napunilo sto vise. bole nas kurci. Edited January 29, 2022 by Nikodije
Nikodije Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 borac ne igra nista a ima egal, sta li ce biti kad se razigra u drugom.
Nikodije Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 zao mi teske savine povrede, ali on stvarno nema telo za profi kosarku, ovo je cekalo da se desi.
Micko8 Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 Low flyer-i obicno duze traju u kosarci, atletski jaci igraci uglavnom brze stradaju od povreda.
pbg12345 Posted February 5, 2022 Author Posted February 5, 2022 5 minutes ago, J.R. Cash said: Sta igraju Hale i Lautaro danas? jos carapa kapiten i marinkovic van ekipe, a savo se povredio igramo egal u gostima sa partizanom, maltene bez cele projektovane prve ekipe resice ovo partizan lagano kad krene malo sut spolja, ali definitivno se vidi napredak kod borca tomasevic iako je podigao nivo igre i dalje mislim da ima najvise "rezerve", odnosno da potencijalno moze daleko bolje od ovoga morali bi vise igrati akcije za njega igraca kao lautaro ne pamtim da sam gledao moze sve sa loptom, lako pravi visak driblingom, ali covek nema ama bas nikakvu zavrsnicu i onda ogromna vecina situacija u kojima napravi prednost jednostavno nestane
Recommended Posts