Jump to content
IGNORED

Borac, Cacak, pranje ruku u Moravi

pbg12345

Recommended Posts

Posted (edited)

bio bio, bas u vreme kad je zoc zaigrao za prvi tim borca

inace, profesor je i igrao u cacku, doduse ne u borcu, vec u zelu

Spoiler

Mene i moje razmišljanje o košarci promenio je profesor Nikolić. Јa sam 1979. godine bio kapiten Borca iz Čačka i to je jedina titula tog kluba u staroj Јugoslaviji. Osvojili smo juniorsko prvenstvo Јugoslavije. Bio sam takozvani plejmejker ali košgeter i kada sam počeo rad sa Borcem, na moju sreću profesor Nikolić je došao da radi u Čačak, mnogo smo razgovarali. Posle toga došlo je i do saradnje sa mnom u Partizanu, kako je govorio, kao moj pomoćni trener. Bio sam neko ko je uvek spreman da pomogne saigračima i da sluša trenera. Imao sam sreću da sam radio sa Laletom Lučićem, Mokom Slavnićem, koji je takođe zaslužan, zajedno sa Kićanovićem, što sam iz Borca prešao u Partizan. Istakao bih i rad sa Duletom Vujoševićem i u reprezentaciji sa Dudom Ivkovićem. Svi su to ljudi koji su i te kako uticali na moju karijeru. Iz igračkih dana je proistekla želja da se kasnije bavim ovim čime se danas bavim. Najveća je sreća je da radiš ono što voliš, a ja moj posao i poziv volim bezgranično.

Edited by pbg12345
  • 3 weeks later...
Posted

odlican borac na pocetku

malina ubo pocetnu petorku

Posted

na stranu rezultat, ali napokon onakav borac kakav ocekujem

u napadu kretnje igraca, kretnje lopte, utrcavanja u odbrani prilagodjavanje protivniku

kao da su ispali iz onog odvratnog sablona i odjednom udvostrucili broj akcija

• Wub 1
Posted

A onda su usli Pecarski i Sanadze.

Jos jedno dobro prvo poluvreme bez odgovarajuceg rezultata.

Posted
44 minutes ago, pbg12345 said:

na stranu rezultat, ali napokon onakav borac kakav ocekujem

u napadu kretnje igraca, kretnje lopte, utrcavanja u odbrani prilagodjavanje protivniku

kao da su ispali iz onog odvratnog sablona i odjednom udvostrucili broj akcija

Jeb se, ja reko vodite 20 razlike 

• +1 1
Posted

Lepa utakmica.

Greota bi bilo prosuti ovakvu Haleovu utakmicu. Valjda ga nece Malina drzati skoro celu cetvrtinu na klupi kao u drugoj.

Posted (edited)

Dal ce Lautaro jednom ostati ispred svog igraca?

Najlepsi sut isto.

O jebote, koliko je ovo primljenih koseva u ledja posle datog kosa u drugom poluvremenu. Tu je izgubljena utakmica.

Edited by J.R. Cash
Posted

do jaja 

bravo

nisam hteo da baksuziram al jos u prvom su neke nicije lopte isle na stranu borca, a pogotovo sad u zavrsnici

u onim egal utakmicama gde je borac gubio, takve situacije su po pravlu isle kontra borca

Posted

Bravo!

Kad je Najlepsi sut masio otvorenu trojku za plus 4, a u kontri pala trojka, bilo je here we go again.

Malina pogodio i startnu i zavrsnu petorku. Pecarski mnogo bolji u drugom.

Posted

Doslo izgleda iz dupeta u glavu, protiv zadra slobodan ulaz

Mogla bi to biti znacajna utakmica  u smislu navijaci/igraci da domaci teren opet dobije na vaznosti i da se vrati atmosfera u hali

A onda lagano za Bg na svecacanski derbi

Posted

inace pocinje drugi krug druge lige srbije

i zele i cacak 94 igraju u grupi za ulazak u visi rang, bilo bi lepo da makar jedan klub izbori plasman u kls

mada retardirani sistem takmicenja i prenos rezultata samo protiv ekipa koje su izborile plasman u datu grupu im ne ide na ruku

• +1 1
Posted

@J.R. Cash sta ocekujes veceras

valjda ce atmosfera napokon biti na tragu one nekadasnje, to i pobeda protiv mege bi nadam se mogli dati neophodno samopouzdanje i energiju igracima borca

Posted

Planirao sam da idem, al sam pokupio omikrona.

Ocekujem da jednom odigramo dobru i kompletnu utakmicu doma.

Posted (edited)

Puna hala ko oko. Ne zovu nas dzabe grebici.

Savo, zavrsi to! Tri polaganja je promasio.

Edited by J.R. Cash
  • Haha 1