pbg12345 Posted January 5, 2022 Author Posted January 5, 2022 (edited) bio bio, bas u vreme kad je zoc zaigrao za prvi tim borca inace, profesor je i igrao u cacku, doduse ne u borcu, vec u zelu Spoiler Mene i moje razmišljanje o košarci promenio je profesor Nikolić. Јa sam 1979. godine bio kapiten Borca iz Čačka i to je jedina titula tog kluba u staroj Јugoslaviji. Osvojili smo juniorsko prvenstvo Јugoslavije. Bio sam takozvani plejmejker ali košgeter i kada sam počeo rad sa Borcem, na moju sreću profesor Nikolić je došao da radi u Čačak, mnogo smo razgovarali. Posle toga došlo je i do saradnje sa mnom u Partizanu, kako je govorio, kao moj pomoćni trener. Bio sam neko ko je uvek spreman da pomogne saigračima i da sluša trenera. Imao sam sreću da sam radio sa Laletom Lučićem, Mokom Slavnićem, koji je takođe zaslužan, zajedno sa Kićanovićem, što sam iz Borca prešao u Partizan. Istakao bih i rad sa Duletom Vujoševićem i u reprezentaciji sa Dudom Ivkovićem. Svi su to ljudi koji su i te kako uticali na moju karijeru. Iz igračkih dana je proistekla želja da se kasnije bavim ovim čime se danas bavim. Najveća je sreća je da radiš ono što voliš, a ja moj posao i poziv volim bezgranično. Edited January 5, 2022 by pbg12345
pbg12345 Posted January 23, 2022 Author Posted January 23, 2022 odlican borac na pocetku malina ubo pocetnu petorku
pbg12345 Posted January 23, 2022 Author Posted January 23, 2022 na stranu rezultat, ali napokon onakav borac kakav ocekujem u napadu kretnje igraca, kretnje lopte, utrcavanja u odbrani prilagodjavanje protivniku kao da su ispali iz onog odvratnog sablona i odjednom udvostrucili broj akcija 1
J.R. Cash Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 A onda su usli Pecarski i Sanadze. Jos jedno dobro prvo poluvreme bez odgovarajuceg rezultata.
theanswer Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 44 minutes ago, pbg12345 said: na stranu rezultat, ali napokon onakav borac kakav ocekujem u napadu kretnje igraca, kretnje lopte, utrcavanja u odbrani prilagodjavanje protivniku kao da su ispali iz onog odvratnog sablona i odjednom udvostrucili broj akcija Jeb se, ja reko vodite 20 razlike 1
J.R. Cash Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Lepa utakmica. Greota bi bilo prosuti ovakvu Haleovu utakmicu. Valjda ga nece Malina drzati skoro celu cetvrtinu na klupi kao u drugoj.
J.R. Cash Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 (edited) Dal ce Lautaro jednom ostati ispred svog igraca? Najlepsi sut isto. O jebote, koliko je ovo primljenih koseva u ledja posle datog kosa u drugom poluvremenu. Tu je izgubljena utakmica. Edited January 23, 2022 by J.R. Cash
pbg12345 Posted January 23, 2022 Author Posted January 23, 2022 do jaja bravo nisam hteo da baksuziram al jos u prvom su neke nicije lopte isle na stranu borca, a pogotovo sad u zavrsnici u onim egal utakmicama gde je borac gubio, takve situacije su po pravlu isle kontra borca
J.R. Cash Posted January 23, 2022 Posted January 23, 2022 Bravo! Kad je Najlepsi sut masio otvorenu trojku za plus 4, a u kontri pala trojka, bilo je here we go again. Malina pogodio i startnu i zavrsnu petorku. Pecarski mnogo bolji u drugom.
pbg12345 Posted January 26, 2022 Author Posted January 26, 2022 Doslo izgleda iz dupeta u glavu, protiv zadra slobodan ulaz Mogla bi to biti znacajna utakmica u smislu navijaci/igraci da domaci teren opet dobije na vaznosti i da se vrati atmosfera u hali A onda lagano za Bg na svecacanski derbi
pbg12345 Posted January 26, 2022 Author Posted January 26, 2022 inace pocinje drugi krug druge lige srbije i zele i cacak 94 igraju u grupi za ulazak u visi rang, bilo bi lepo da makar jedan klub izbori plasman u kls mada retardirani sistem takmicenja i prenos rezultata samo protiv ekipa koje su izborile plasman u datu grupu im ne ide na ruku 1
pbg12345 Posted January 28, 2022 Author Posted January 28, 2022 @J.R. Cash sta ocekujes veceras valjda ce atmosfera napokon biti na tragu one nekadasnje, to i pobeda protiv mege bi nadam se mogli dati neophodno samopouzdanje i energiju igracima borca
J.R. Cash Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Planirao sam da idem, al sam pokupio omikrona. Ocekujem da jednom odigramo dobru i kompletnu utakmicu doma.
J.R. Cash Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 (edited) Puna hala ko oko. Ne zovu nas dzabe grebici. Savo, zavrsi to! Tri polaganja je promasio. Edited January 28, 2022 by J.R. Cash 1
Recommended Posts