Jump to content

US Open (za) 21 - poslednje poglavlje…

Featured Replies

Meni ovo kao flash back nekada kada je Nolo bio inferioran protivu Dede  i Nadala, pa izgubi prvi set pa se ono kao lozis da ce se izdici i uciniti mec neizvesnim...i na kraju jedno nista...dominira ga Medo fino veceras

• Replies 1.4k
  • Views 74.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meda je OK lik, gotivan je ovako na TV. Mislim i da je prevazišao ovaj klinč sa publikom, sad je malo zreliji i isplaćuje mu se. Voleo bih da on, Zverev i Beretini naslede ovu trojicu (kao neka verzij

• Goran Bregović je prvi oproštajni odsvirao 1977... Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

• tako moj zet. zivi covek u Svedskoj i ima netoleranciju na laktozu. jede neko sojino mleko, ko zna... elem, sve je to OK dok ne dodje u Srbiju. onda mora na burek sa sirom, sta ces... i zna sta ce mu

Posted Images

sta vam je, i da medo vodi dva nula u setovima i pet nula u gemovima, opet njolo dobija

Just now, KNKNPNKN said:

sta vam je, i da medo vodi dva nula u setovima i pet nula u gemovima, opet njolo dobija

Jedino ako ode do toaleta i izbaci dobrano tereta...

Ovaj Ruja igra odlican tenis..neopevan.

Ako ne stane uskoro..ovo je cao.

Auuuu...

ništa nije gotovo, samo da se pribere i smiri, i da uradi suprotno od onog što kenjaju vilander i pešikan. nikakvo skraćivanje poena, traženje isforsiranih vinera i nepotrebnih izlaženja na mrežu. nek igra svoju igru i svede neiznuđene greške na najmanju moguću meru, pa da vidimo koliko medved može da zadrži pvaj za sada neverovatan nivo igre.

Predao se.

Kapiram da je u mislima već u svojoj dnevnoj sobi.

Sent

Medo igra ko Djokovic.

Djokovic obicno padne u trecem setu. Vidjecemo kakav je ovaj Medo

Edited by borris_

3 minutes ago, KNKNPNKN said:

Na žalost ništa od toga.

Djoković igra kao da mu je prvo grend slem finale

Ovako izgleda smena generacija

Sent

Ovo je dobra konstatacija. Noge sve sporije

Publika navija za njega, smecuje kao Federer. Vratite mi starog Djoleta

5 minutes ago, aram said:

pre svega, igra Medo odlično. biće ovo 3:0 bojim se.

Igra odlicno, naravno, ali igrao je i Zverev odlicno do popusenog brejka na pocetku drugog. Verovatno bi se mec kretao slicnom putanjom da Novak nije fulao pet brejk lopti, a kod vecine je bio u poenu, na prvoj je imao relativno lagan udarac.

Čeka Nolo moj rođendan da krene da igra na svom nivou.

Pa dobro, ako baš mora.

Nismo imali sanse jbg628a8f3549ff5153fe5f5bd0d898b151.jpg

Sent from my SM-G973F using Tapatalk