September 12, 20213 yr Dal je moguće da je ovolko izgoreoAjde breeeeeeeeeeeeeeeSent from my MI 6 using Tapatalk
September 12, 20213 yr Kad ga publika pritiska ume da izroni i napravi cudo. Kad publika navija za njega,sam sebe potopi samonametnutim pritiskom. A ovaj momak nije Cicpas,jebiga.
September 12, 20213 yr 4 minutes ago, ducca said: Čini mi se da nam je i ambasador u prvom redu. jeste. izmalerisao ga dobija međed ovo Edited September 12, 20213 yr by kud u maglu Simoviću
September 12, 20213 yr dobijen prvi set protivu njola je siguran recept za poraz, a jos ako dobije i drugi e onda medjed sigurno gubi
September 12, 20213 yr 5 minutes ago, ducca said: Prethodni gem je rešio set, bojim se i meč. Taj i onaj prethodni servis gem Medvedeva. Vrlo verovatno se tu lomio mec.
September 12, 20213 yr pre svega, igra Medo odlično. biće ovo 3:0 bojim se.I meni se činiVavrinkaSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
September 12, 20213 yr Taj i onaj prethodni servis gem Medvedeva. Vrlo verovatno se tu lomio mec.Na taj sam mislio, kad je imao brejk sanse i sudijsko sranje. Tu je bilo gotovo.Deluje da se potpuno predao, bas los govor tela.