Jump to content
IGNORED

US Open (za) 21 - poslednje poglavlje…

Ros

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, boldrock said:

Shelby Rogers. 

Kakvo ime i prezime iz 60ih :) 

Posted

Meni ovo ne deluje kao igra kojom se osvaja slem. Verovatno ima tu i malo one navijačke prpe, kad su uvek i svugde vide i očekuju najgori scenariji, ali definitivno ima i zrno objektivnosti u tome. 

Posted

Morace Nole da digne igru za 50%. Sa ovim sto je pokazao do sad nije ni treci favorit...

Posted
38 minutes ago, bags said:

Morace Nole da digne igru za 50%. Sa ovim sto je pokazao do sad nije ni treci favorit...

U Tokiju je u prvim kolima demonstrirao nevidjenu silu pa se raspao u zavrsnici. Novak ima 34 godine i jako dugu karijeru, do sada ste mogli da naucite da na GS turnirima njegove igre iz prve nedelje turnira ne moraju da znace nista. Protiv Nishija je u nekim momentima meca izgledao dosta umorno i smoreno ali kraj meca je docekao svez kao majska ruza dok se muceni Kei borio s dusom na drugoj strani terena. Jos sledece kolo ce biti povuci-potegni sto se fokusa tice, kad udje u zavrsnicu i oseti da je u pitanju jos samo par meceva onaj ko bude hteo da ga pobedi morace da pobedi in-form Djokovica koji ne odustaje. Dakle, morace da bude bolji, jaci i raspolozeniji za tenis tog dana od Novaka. Svi znamo koliko se to cesto desava u poslednjih desetak godina.

• +1 2
Posted
53 minutes ago, bags said:

Ne znam ko su onda ta tri favorita, Zverev je imao dosta sreće da se Sok povredio

Posted
1 hour ago, bags said:

Ti izgleda prvi put gledas Noleta?

• Haha 1
Posted

Novak kad/ako prođe ovog Amera do kraja potencijalno ima

Četvrfinale: Beretini

Polufinale: Zverev

Finale: Medvedev

Gadan raspored.

Posted

Well, if it has to be a statement.. 

• +1 1
Posted

Mislim da i Novak ne moze bas dici formu kako hoce i kada hoce u toku jednog turnira. Naravno da je on to uspevao mnogo puta do sada ali ovo sto je do sada pokazao na turniru ne uliva mi poverenje. Rezultat je odlican u odnosu na to kakva ne igra znala biti. 

Sock je uzeo prvi set ali Zverev bi ga kasnije verovatno ofresao i bez povrede. Medo krstari. Felix igra u odlicnoj formi. Ova trojica su do sada meni ostavili bolji utisak. Ne iskljucujem i mogucnost da Novak od 1/4 ubaci u petu i bez vec trzavica prodje u finale i odradi Medu rutinski...

Posted
30 minutes ago, bags said:

Mislim da i Novak ne moze bas dici formu kako hoce i kada hoce u toku jednog turnira.

Mislim da to i nije toliko do forme koliko do fokusa. On je u formi u kakvoj jeste, sta je uradio po tom pitanju uradio je jos pre nego sto je turnir poceo. Samo je pitanje 1. da li je ta forma dovoljna da osvoji turnir i 2. da li ce uspeti da je maksimalno iskoristi tako sto ce biti u potpunosti fokusiran na svaki trenutak svojih meceva. Novak je titan svetskog tenisa ali ima 34 godine i vise ne zavisi sve samo od njega, ima nesto i do kvaliteta protivnika. Vazno je da on pruzi najvise sto moze pa sta ispadne. Do sada je to najbolje uglavnom bilo dovoljno osim u par slucajeva (ko je rekao Vavrinka:mad:), videcemo za koliko ce to biti dovoljno sad na ovom US openu.

Posted

Zvereva se bojim, Medvedeva i Beretinija ce pregaziti

Posted

Ma bojim se i Lorencija...tj bojao bih se da se nije skoro penzionisao. 

Posted

Ko je ovaj Van de Zandšulp, koji je već uzeo brejk Švarcmanu? Neki čelendžer igrač koji je odlučio da odigra 5-6 mečeva karijere na USO?

Posted

Švarcman i Van de Z. igraju odličan meč. Holanđanin je imao 2 meč lopte, koje bi iskusniji/bolji igrač lagano dobio.. Švarci je potom izjednačio u setovima na 2:2