Jump to content

US Open (za) 21 - poslednje poglavlje…

Featured Replies

Siner ima noge kao devojčica :D 

Monfis me nervira. Odavno.

• Replies 1.4k
  • Views 74.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meda je OK lik, gotivan je ovako na TV. Mislim i da je prevazišao ovaj klinč sa publikom, sad je malo zreliji i isplaćuje mu se. Voleo bih da on, Zverev i Beretini naslede ovu trojicu (kao neka verzij

• Goran Bregović je prvi oproštajni odsvirao 1977... Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

• tako moj zet. zivi covek u Svedskoj i ima netoleranciju na laktozu. jede neko sojino mleko, ko zna... elem, sve je to OK dok ne dodje u Srbiju. onda mora na burek sa sirom, sta ces... i zna sta ce mu

Posted Images

Bolje Grešnik da prođe nego Monfils. Inače će opet Nole imati publiku protiv sebe. 

Koja šit publika :ph34r:

Stvarno odvratno ponašanje publike...

... Shiit has hit the fan

Samo da kara + cev ispadne

Bolje Grešnik da prođe nego Monfils. Inače će opet Nole imati publiku protiv sebe. 
Nole ide na Karatseva ili Brooksbija a Sinner na Zvereva (ili Socka)

Ma šta se još iščuđavate publici, ona je za šou a nema boljeg šoumena od Monfisa. Sinner je hladan špricer i oni to ne razumeju
Just now, mlatko said:

Nole ide na Karatseva ili Brooksbija a Sinner na Zvereva (ili Socka)

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Hvala na digresiji. Ućinilo mi se da je Pešikan pre pola sata rekao da ide na Novaka.

Samo da qrac iz oluka ispadne :lolol:

Kenselovacu se sam, kakva sam seljacina 

31 minutes ago, dùda said:

Siner ima noge kao devojčica :D 

Monfis me nervira. Odavno.

Monfis je car... Imao je par ispada koji mi nisu ok, tipa ono kad je igrao protiv Novaka tako što je statirao na meču, slao mu balone, i sl mada i to je razumljivo jer zna da ne može da ga dobije, pa aj kao da proba nešto peto. Zanimljiva je to budala, pozitivac je.

Ja ne znam, ako ovaj čovek nije kralj, nije niko na atp turu, ovaj klip zrači pozitivnu energiju :D Bukvalno sam ga odgledao tri puta za redom, i mogao bih još 33 :)

Što se Novak tiče, odlično je što je izgubio set i što se mučio da nađe igru tj najbitnije ej da je našao. Trebaće mu taj osećaj u mečevima koji dolaze. Bolje je ovako nego 62 63 62. Tako da, sve cool.

Koreca je rekao da je Novak vecerasnjem igrom sacuvao energiju i da je mozda namerno produzio mec da bi video i ispitao granice svoje kondicije.

Sta je Mats rekao, bolje da ne prenosim [emoji2][emoji7] ali to je vec uobicajena stvar, da ne kazem ljubav [emoji173]

Šok terapija, još dva tretmana ali Zverka se budi

Ode Karatsev, Šapo pa-pa... mnogo nosioca ispalo u prvoj nedelji...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Ispade Arkadijin Sapo od Dzinovica Harisa :D

Ispade Ash Barty, posle taj brejka u trećem setu i to nakon što je imala brejk prednosti i servirala za meč protiv Shelby Rogers. 

Ispade i Gracheva. Unistila ju je Pavlicenkova,koja igra vrhunski u poslednje vreme.