duda Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Siner ima noge kao devojčica Monfis me nervira. Odavno.
Kreator Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Bolje Grešnik da prođe nego Monfils. Inače će opet Nole imati publiku protiv sebe. 1
Frank Pembleton Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Stvarno odvratno ponašanje publike... ... Shiit has hit the fan
mlatko Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Bolje Grešnik da prođe nego Monfils. Inače će opet Nole imati publiku protiv sebe. Nole ide na Karatseva ili Brooksbija a Sinner na Zvereva (ili Socka)Ma šta se još iščuđavate publici, ona je za šou a nema boljeg šoumena od Monfisa. Sinner je hladan špricer i oni to ne razumeju 1
Kreator Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Just now, mlatko said: Nole ide na Karatseva ili Brooksbija a Sinner na Zvereva (ili Socka) Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Hvala na digresiji. Ućinilo mi se da je Pešikan pre pola sata rekao da ide na Novaka.
Mil@n Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 31 minutes ago, dùda said: Siner ima noge kao devojčica Monfis me nervira. Odavno. Monfis je car... Imao je par ispada koji mi nisu ok, tipa ono kad je igrao protiv Novaka tako što je statirao na meču, slao mu balone, i sl mada i to je razumljivo jer zna da ne može da ga dobije, pa aj kao da proba nešto peto. Zanimljiva je to budala, pozitivac je. Ja ne znam, ako ovaj čovek nije kralj, nije niko na atp turu, ovaj klip zrači pozitivnu energiju Bukvalno sam ga odgledao tri puta za redom, i mogao bih još 33 Što se Novak tiče, odlično je što je izgubio set i što se mučio da nađe igru tj najbitnije ej da je našao. Trebaće mu taj osećaj u mečevima koji dolaze. Bolje je ovako nego 62 63 62. Tako da, sve cool. 3
Jumanji Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Koreca je rekao da je Novak vecerasnjem igrom sacuvao energiju i da je mozda namerno produzio mec da bi video i ispitao granice svoje kondicije.Sta je Mats rekao, bolje da ne prenosim [emoji2][emoji7] ali to je vec uobicajena stvar, da ne kazem ljubav [emoji173]
mlatko Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Šok terapija, još dva tretmana ali Zverka se budiOde Karatsev, Šapo pa-pa... mnogo nosioca ispalo u prvoj nedelji...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
reg Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Ispade Ash Barty, posle taj brejka u trećem setu i to nakon što je imala brejk prednosti i servirala za meč protiv Shelby Rogers. 1
Cash Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Ispade i Gracheva. Unistila ju je Pavlicenkova,koja igra vrhunski u poslednje vreme.
Recommended Posts