Jump to content
IGNORED

US Open (za) 21 - poslednje poglavlje…

Ros

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Heaviside said:

Verovatno zbog korone, tipa tim je u nekom bablu, a ona nije, a 100% nije vakcinisana.

Da li moze da udje na stadion nevakcinisana? 

Posted

Trenutno je Jelena bila tamo u gledalistu, vrv zakasnila posle pauze, odmah od sledece je u boksu.

Patnja, ali nista novo, tako treba izgleda -.-

Posted

Novakova taktika je da drži Nišikorija što duže na terenu, očigledno je da se Kei več sad umorio, Što duže budu igrali, veće su šanse da Novak proigra, a Kei crkne.

• +1 2
Posted

Cim ubaci u visi stepen prenosa, to je to, tako je oba puta uzeo brejk.

Posted

Ovo bi valjda bilo to. Još 2 rutinska seta i evo osmine finala.

Posted (edited)
19 minutes ago, Mos said:

Da li moze da udje na stadion nevakcinisana? 

Na USO aplikaciji danas iskače pop up u kome piše da ne može. Doduše preleteo sam samo, možda je 3G kao u DE i AT, a ona je preležala. Možda i za nju ne važe pravila kao za obične gledaoce nego nešto kao za igrače.

Edit: a mozda i jeste vakcinisana, teoretski je moguće :D

Edited by Heaviside
Posted
24 minutes ago, Arkadija said:

Novakova taktika je da drži Nišikorija što duže na terenu, očigledno je da se Kei več sad umorio, Što duže budu igrali, veće su šanse da Novak proigra, a Kei crkne.

Zanimljivo :D

Posted

Gledam odbojku i pratim tenis na LS.

Pa kakvo je to mučenje da gemovi toliko traju ?

Posted

Ovo dete će brzo do vrha liste

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
1 hour ago, Arkadija said:

Ovo još nisam videla, da Jelena sedi u publici, a ne u delu gde sedi Novakov ceo tim.

Bilo već na RG.

Posted
Od 40:0 do brejka... isuse.gif

Sent.

Igra bolje na servis Keija, plan je da Zverev počne oko ponoći pa da u ponedeljak igra popodne. TB u 5. setu ne gledam

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Ma dobro, kapiram da kontroliše mučenog Keija, samo me nervira kad gubi svoje servise :)

Sent.

Posted
Ma dobro, kapiram da kontroliše mučenog Keija, samo me nervira kad gubi svoje servise smile.png

Sent.

Naravno da kontrolise, prosto fale mu mecevi, plus lagano dize i dozira to je njegov stil, i plus on prosto mora i da da se "muci" da bi dosao do max. Posto Kei voli da pegla do besvesti i precesto u pet setova igra, sto pre da ovo zavrsi, vec je dovoljno na terenu, a moze.
Posted (edited)

Idemo Nole. Još jean gem i kraj!

Napokon gledam jedan meč na US Openu gde publika nije protiv njega. Šta više, deluje mi da malo više navijaju za njega. Lepo. :)

Edited by BlackGeorge