Amos Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 5 minutes ago, Heaviside said: Verovatno zbog korone, tipa tim je u nekom bablu, a ona nije, a 100% nije vakcinisana. Da li moze da udje na stadion nevakcinisana?
Jumanji Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Trenutno je Jelena bila tamo u gledalistu, vrv zakasnila posle pauze, odmah od sledece je u boksu.Patnja, ali nista novo, tako treba izgleda -.-
Arkadija Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Novakova taktika je da drži Nišikorija što duže na terenu, očigledno je da se Kei več sad umorio, Što duže budu igrali, veće su šanse da Novak proigra, a Kei crkne. 2
Jumanji Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Cim ubaci u visi stepen prenosa, to je to, tako je oba puta uzeo brejk.
Arkadija Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Ovo bi valjda bilo to. Još 2 rutinska seta i evo osmine finala.
Heaviside Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 (edited) 19 minutes ago, Mos said: Da li moze da udje na stadion nevakcinisana? Na USO aplikaciji danas iskače pop up u kome piše da ne može. Doduše preleteo sam samo, možda je 3G kao u DE i AT, a ona je preležala. Možda i za nju ne važe pravila kao za obične gledaoce nego nešto kao za igrače. Edit: a mozda i jeste vakcinisana, teoretski je moguće Edited September 4, 2021 by Heaviside
Cash Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 24 minutes ago, Arkadija said: Novakova taktika je da drži Nišikorija što duže na terenu, očigledno je da se Kei več sad umorio, Što duže budu igrali, veće su šanse da Novak proigra, a Kei crkne. Zanimljivo
duda Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Gledam odbojku i pratim tenis na LS. Pa kakvo je to mučenje da gemovi toliko traju ?
mlatko Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Ovo dete će brzo do vrha liste Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ras Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 1 hour ago, Arkadija said: Ovo još nisam videla, da Jelena sedi u publici, a ne u delu gde sedi Novakov ceo tim. Bilo već na RG.
mlatko Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Od 40:0 do brejka... Sent. Igra bolje na servis Keija, plan je da Zverev počne oko ponoći pa da u ponedeljak igra popodne. TB u 5. setu ne gledamInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Max Morlock Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Ma dobro, kapiram da kontroliše mučenog Keija, samo me nervira kad gubi svoje servise Sent.
Jumanji Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 Ma dobro, kapiram da kontroliše mučenog Keija, samo me nervira kad gubi svoje servise Sent. Naravno da kontrolise, prosto fale mu mecevi, plus lagano dize i dozira to je njegov stil, i plus on prosto mora i da da se "muci" da bi dosao do max. Posto Kei voli da pegla do besvesti i precesto u pet setova igra, sto pre da ovo zavrsi, vec je dovoljno na terenu, a moze.
Kreator Posted September 4, 2021 Posted September 4, 2021 (edited) Idemo Nole. Još jean gem i kraj! Napokon gledam jedan meč na US Openu gde publika nije protiv njega. Šta više, deluje mi da malo više navijaju za njega. Lepo. Edited September 4, 2021 by BlackGeorge
Recommended Posts