Jump to content

US Open (za) 21 - poslednje poglavlje…

Featured Replies

8 minutes ago, Tsai said:

ispali i struff i gofan i de minaur, beretini rovit i povredjen, znaci kljako do SF ima autoput sad jbt

Polako. Autoput do SF je popločan najboljim brdima iz Grdeličke klisure koje odronjava Đilas.

Or something like that.

• Replies 1.4k
  • Views 74.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Meda je OK lik, gotivan je ovako na TV. Mislim i da je prevazišao ovaj klinč sa publikom, sad je malo zreliji i isplaćuje mu se. Voleo bih da on, Zverev i Beretini naslede ovu trojicu (kao neka verzij

• Goran Bregović je prvi oproštajni odsvirao 1977... Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

• tako moj zet. zivi covek u Svedskoj i ima netoleranciju na laktozu. jede neko sojino mleko, ko zna... elem, sve je to OK dok ne dodje u Srbiju. onda mora na burek sa sirom, sta ces... i zna sta ce mu

Posted Images

A na Grdelici - vuna Zverev :fantom:, streptomicin novakvax

Era Zvereva!

Naplatna rampa "Zverev" ozbiljno poskupela.

26 minutes ago, Mos said:

Era Zvereva!

bd4d370b7d64dafdf208c1baa0cb6fbca117ff95

:fantom:

24 minutes ago, Tsai said:

ispali i struff i gofan i de minaur, beretini rovit i povredjen, znaci kljako do SF ima autoput sad jbt

+ Cechinato izgubio od mladjanog Amera Swajde koji ide sad ns Sinnera

Severnoamerikanci fino prosli u prvom kolu zahvaljujuci i odlicnoj prolaznosti WC (5 od 8) pa ih ima cinimse 12

Inace Italijani su svi na Noletovoj strani (tj. polovini :whistle:), Seppi i Berettini na Noletovoj 1/4 a Sinner i Musetti kod Zvereva

10 minutes ago, Mos said:

Era Zvereva!

I njegovih (ljubavnih) afera, ne verujem da ga to ne poremecuje

15 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Polako. Autoput do SF je popločan najboljim brdima iz Grdeličke klisure koje odronjava Đilas.

Or something like that.

Samo nek brda lice na piramide i dobro je :inn:

1 hour ago, Tsai said:

Ima i u F1 ljudi koji bi pre da Hamilton pogine nego da obori Schumija, ja znam nekoliko :isuse:

Ono malo što pogledam taj sport (5 minuta po trci), zaključila sam da dvojac koji komentariše, mrzi Hamiltona ko da im je ubio nekoga.

Dobro si zaključila

8 minutes ago, Arkadija said:

Ono malo što pogledam taj sport (5 minuta po trci), zaključila sam da dvojac koji komentariše, mrzi Hamiltona ko da im je ubio nekoga.

Ako je jedan od njih Erceg a kontam da jeste, čovek je (po meni) ubedljivo najbolji sportski komentator kod nas pa i šire, i ekstremno je profesionalan, a pošto ga i lično znam, sve te priče su neosnovane, tako mu kenjaju i za Markeza, pa Rossija... Koga pohvali, sledi optužba, tako to ide... A njemu omiljeni motogp vozač Stoner... 

Zašto je Olga predala bez borbe?

Negde se provlaći da je neko iz njenog tima bio u kontaktu sa nekim ko je pozitivan na kovid.

Po analogiji sa Simonom i Ostapenko koji su se takođe povukli "iz medicinskih razloga", ili je ona pozitivna ili neko iz njenog tima.  

Objavila je upravo da se povlači zbog virusnog oboljenja nevezanog za kovid. Malo nategnuto, ali 'ajde. Šteta u svakom slučaju, Osaka praktično nije igrala mesecima, bilo bi zanimljivo videti šta Olga može protiv nje. 

NKMM-21. Apgrejd virusa Covid-19. Takozvani "nije kovid majke mi" virus.:D

Sto bi rekao jedan bivsi kolega - ma nije virusno, bakterijski nesto, ali upala pluca, necu dolaziti neki dan sigurno...