Marvin (Paranoid Android) Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 8 minutes ago, Tsai said: ispali i struff i gofan i de minaur, beretini rovit i povredjen, znaci kljako do SF ima autoput sad jbt Polako. Autoput do SF je popločan najboljim brdima iz Grdeličke klisure koje odronjava Đilas. Or something like that. 6
Filozof manijak Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 A na Grdelici - vuna Zverev , streptomicin novakvax 1
Milošica Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Naplatna rampa "Zverev" ozbiljno poskupela.
Max Morlock Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 26 minutes ago, Mos said: Era Zvereva! 1 2
mlatko Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 24 minutes ago, Tsai said: ispali i struff i gofan i de minaur, beretini rovit i povredjen, znaci kljako do SF ima autoput sad jbt + Cechinato izgubio od mladjanog Amera Swajde koji ide sad ns Sinnera Severnoamerikanci fino prosli u prvom kolu zahvaljujuci i odlicnoj prolaznosti WC (5 od 8) pa ih ima cinimse 12 Inace Italijani su svi na Noletovoj strani (tj. polovini ), Seppi i Berettini na Noletovoj 1/4 a Sinner i Musetti kod Zvereva 10 minutes ago, Mos said: Era Zvereva! I njegovih (ljubavnih) afera, ne verujem da ga to ne poremecuje 15 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Polako. Autoput do SF je popločan najboljim brdima iz Grdeličke klisure koje odronjava Đilas. Or something like that. Samo nek brda lice na piramide i dobro je
Arkadija Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 1 hour ago, Tsai said: Ima i u F1 ljudi koji bi pre da Hamilton pogine nego da obori Schumija, ja znam nekoliko Ono malo što pogledam taj sport (5 minuta po trci), zaključila sam da dvojac koji komentariše, mrzi Hamiltona ko da im je ubio nekoga.
Mil@n Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 8 minutes ago, Arkadija said: Ono malo što pogledam taj sport (5 minuta po trci), zaključila sam da dvojac koji komentariše, mrzi Hamiltona ko da im je ubio nekoga. Ako je jedan od njih Erceg a kontam da jeste, čovek je (po meni) ubedljivo najbolji sportski komentator kod nas pa i šire, i ekstremno je profesionalan, a pošto ga i lično znam, sve te priče su neosnovane, tako mu kenjaju i za Markeza, pa Rossija... Koga pohvali, sledi optužba, tako to ide... A njemu omiljeni motogp vozač Stoner...
Arkadija Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Negde se provlaći da je neko iz njenog tima bio u kontaktu sa nekim ko je pozitivan na kovid.
Halvard Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Po analogiji sa Simonom i Ostapenko koji su se takođe povukli "iz medicinskih razloga", ili je ona pozitivna ili neko iz njenog tima.
Halvard Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Objavila je upravo da se povlači zbog virusnog oboljenja nevezanog za kovid. Malo nategnuto, ali 'ajde. Šteta u svakom slučaju, Osaka praktično nije igrala mesecima, bilo bi zanimljivo videti šta Olga može protiv nje.
harper lee Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 NKMM-21. Apgrejd virusa Covid-19. Takozvani "nije kovid majke mi" virus. 1
Malvo Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Sto bi rekao jedan bivsi kolega - ma nije virusno, bakterijski nesto, ali upala pluca, necu dolaziti neki dan sigurno...
Recommended Posts