September 12, 20213 yr Pelegrini i Kristante prodali jeftin trik celom Sasuolu posle prekida. Djuričić odličan.
September 12, 20213 yr 6 hours ago, W.F.C. said: A dobro Inter propao odavno Napoli do titulu! +1 Kad ako ne sad?
September 12, 20213 yr Ja bi to na kraju poredjao recimo Napoli Roma Milan Viola Nego niko me ne pita Edited September 12, 20213 yr by W.F.C.
September 14, 20213 yr Od sledeće sezone predsednici klubova uvode novo pravilo. Ko izgubi prvu utakmicu leti sa klupe. Ako dobije jednu posle ima lufta za jedan poraz. Nerešene utakmice se ne računajuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 14, 20213 yr Author Mislim da bi to zapravo smanjilo broj otkaza u ligi Sta znam, ovo mi deluje malo ishitreno, istina imaju 0 bodova, ali nisu bili tragicni ko neke druge ekipe, prvu su izgubili jer su 60 minuta igrali sa igracem manje, a drugu od Intera, iako su se dosta dobro drzali tu. S druge strane, ni Juric u Torinu ne briljira, ali Torino svakako ostavlja bolji utisak no prosle sezone, a rekao bih i da su zasluzili bod protiv Atalante.
September 15, 20213 yr 1 hour ago, Meazza said: Jedna od najbizarnijih situacija za koje sam ikad cuo na fudbalskoj utakmici. Koja?