Jump to content
IGNORED

Serie A 2021-2022

goofs

Recommended Posts

Posted
27 minutes ago, John Coltrane said:

Pa ti onda čitaj kako hoćeš, najmanje mi fali još 1 pametnjaković na fudbalu. 

To što tebi fali, teško ćeš naći na forumu.

Posted

Kvalitetan zajeb Vlahovica u izboru kluba.

Koliko su losi.

Posted
1 hour ago, Bogotac said:

Kvalitetan zajeb Vlahovica u izboru kluba.

Koliko su losi.

mislim da mora da se smanji malo hajp o vlahovicu. odlican igrac, ali ima jos mnogo da guli da bi mu juventus bio zajeb. danas sam gledao malo i dosta losih dodira sa loptom, upada u ofsajd precesto, los pregled igre, sutira odakle stigne...polako.

Posted

Danas nisam gledao, ali vidim da je prvih 11 opet izmenjeno. Treba uzeti u obzir da je Vlahović tek 2 i po meseca u klubu i da “zimski” transeri nemaju pripreme. Na sve to on je tek napunio 22 godine, a već je uspeo da prebaci 20 golova u sezoni iako ima još 6 kola do kraja. Za visinu ima fenomenlanu tehniku, a fizički je jak kao bik. 
Za ofsajde - neuigranost, privikavanje.

Za šuteve - samo napred, puca od samopouzdanja. 
Za pregled igre - pogledaj samo kako lako ulazi u šanse. 

I ne zaboravimo “price tag” od 75milki koji prati tog klinca!

Posted

ma naravno, samo je ta prica da se zajebao sto je otisao u juventus bezveze. kao da ne zna gde je dosao i kako igra juventus. uostalom on nije ni planiran da se dovodi na zimu nego se desilo, na leto ce dovesti nekog ozbiljnog veznjaka i bice druga prica

Posted

Napokon izjednačenje, Roma sabila Napoli. 

Posted

Пропустили смо прилику за тоталним преокретом, могло је после гола.

Овај слепац је требао да свира пенал Заниолу, не видим како није био.

Posted

Plus Meretovo nokautiranje Ibanjeza posle centaršuta.

Nadam se samo da se Zaniolo nije teže povredio.

Posted

Како је играо Заниоло данас боље да не игра против Интера. Црна рупа, гомилу поседа је сјебао играњем 1 на 11, не сећам се једне позитивне ствари коју је урадио сем пар изнуђених корнера. Мене он генерално јако фрустрира кад год га гледам. Одигра добру утакмицу и таман ми се чини да је кренула трансформација али онда обавезно иде нова тура покушаја главом кроз зид, кењања судијама после падања, силовања лопте и неконтролисано испаљених шутева. Не примећујем ама баш никакав напредак за ових пар година, тотално се нерационално троши, одатле и ове повреде.

Posted

juve je cini se bas zagrizao za njega. mislim da ce roma napraviti odlican posao ako ga proda za pare koje se pominju. ima potencijala dosta, ali nekonstantan + injury prone.

Posted

Precizan Inter, Romi fali Zaniolo.