Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Serie A 2021-2022

Featured Replies

Užas jebeni, užas.

• Replies 909
  • Views 49.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fudbal je puno vise od rezultata i titula. Krajem Februara, Atalantin skaut je primetio Moustaphu Cissea (2003. godiste), igraca kluba u kojem igraju fudbaleri koji traze azil u Italiji (osmi niv

• John Coltrane
    John Coltrane

Do jaja    

• Ajd da probam i ja da dam objektivni komentar, a baš mi je teško da budem objektivan - za Milan navijam od četvrte godine, još iz doba Van Bastena, iz potpuno iracionalnih razloga. Preživeti ovih 11 g

Posted Images

Ako nista drugo, mislim da je gledanje ovakvih propadanja 20+ godina od mene napravilo stalozeniju osobu.

Mogli bi Djenovu već sad da prebace u Seriu B.

Ili onog idiota da sklone sa klupe.

Sampionski ples Intera... :smiley_hail:

Serdjo Oliveira iz Porta bi trebalo da stigne u Romu na pozajmicu plus pravo otkupa za nešto manje od 15mil€. 
Nadam se da je Ndmobele drugi veznjak kog Murinjo pominje. 

• Author

Kijeza pokidao ligamente kolena, gotova sezona :/ steta, ne znam ima li sanse da se oporavi za WC, na Euru je bio (imho) najbolji igrac Italije

Baš težak maler, pre svega za njega, a onda i za talijane (za juventusom ne ronim suze). Do samog Katara bi trebao da se oporavi, računam da je 9 meseci neki srednje pesimistični period rehabilitacije u ovom trenutku, ali da li će bez njega Italija pregurati baraž? Uz Barelu i Donarumu definitivno nosilac nove Italije. 

Najbitnije je da se on uspešno oporavi i da njegova karijera u narednim godinama ne trpi, ali tu je čini mi se i najveći "?". 

Kako sam i najavio stiže pojačanje pravo sa klupe Porta.

Večeras Superkup sa Juventusom na Meaci. Što se mene tiče, za Inter možda i najnebitnija utakmica do kraja sezone, ali sa druge strane što da se ne iskoristi šansa za ovaj polutrofej.

Čak veći motiv treba da bude tamburanje torinske dame, čisto u pedagoške svrhe, plus statementtm ostalim rivalima za nastavak sezone.

Zmija Aleksis :smiley_hail:

sandro lol

koliko groznih igraca ima u juventusu, mislim da ih ni terzic sa svojim kombinacijama ne bi unakazio koliko su se unakazili u poslednjih par godina

Sve je pocelo kad je dosao Morata.

Lagani trening za plavo-crnog giganta, Inzagi je procenio da nam više znači 120-minutna sesija :fantom:.

@Meazza Koliko god ne podnosio Moratu, deluje mi da ih je više unesrećio genije koji je došao na ideju da oformi vezni red Rabio-Mekeni-Bentakur-Remzi.  

To da.

3 hours ago, Meazza said:

Sve je pocelo kad je dosao Morata.

sve je pocelo od kad je otisao marota, a tako je i poceo uspon intera kad je dosao kod njih.